Traxxas DCB M41 Widebody Brusless Boat RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: TRX57046-4-RED

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas DCB M41 Widebody Brusless Boat RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader

Bent u gek op racen over het water? Dan is de Traxxas M41 de juiste boot voor u. Deze gelicenseerde replica haalt moeiteloos snelheden tot 80 kilometer per uur en mag gezien worden als een echt racemonster. Niet alleen qua prestaties blinkt deze speedboot uit, ook qua uiterlijk steelt u de show als u met uw boot voorbij scheurt. Vanwege het enorme vermogen van de Traxxas M41 krachtbron is het aan te raden om niet direct voluit te racen met deze speedboot, maar eerst te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn.

Waterproof elektronica
Bij een speedboot is het natuurlijk belangrijk dat alle onderdelen tegen water kunnen, maar lang niet altijd wordt hier voldoende zorg aan besteed. Wel bij de Traxxas M41. De belangrijkste elektronica, waaronder de servo, de ontvanger en de Electronic Speed Control, zijn voorzien van een volledige waterproof behuizing. Zeker op hoge snelheden is de kans aanwezig dat er water bij deze onderdelen terecht komt, maar dat is dus geen probleem.

Exacte replica
De Traxxas M41 is een exacte replica van de DCB M41 speedboot. Dit is terug te zien in werkelijk elk detail. Zo is de cockpit volledig nagebouwd, compleet met speakers, een stuurwiel en stoelen. Ook de decoratie van deze modelboot is exact gelijk aan de ‘echte’ versie, waardoor u het idee heeft dat u met een echte DCB M41 aan de slag gaat. En de snelheid, zo’n 80 kilometer per uur, is voor een modelboot vergelijkbaar met de snelheid die de echte speedboot haalt.

Groot model
De Traxxas M41 modelboot heeft een lengte van ongeveer 1 meter, waardoor u altijd een imposante verschijning in het water hebt liggen. Ondanks zijn grootte is deze RC boot zeer flexibel en gemakkelijk te besturen. Dit komt dankzij het strakke design in een V-vorm, met een catamaran voorkant. Door dit unieke ontwerp scheert de Traxxas M41 speedboot door het water en zijn bijvoorbeeld golven geen probleem.

Traxxas Stability Management
Traxxas Stability Management is een geavanceerde technologie, volledig door Traxxas zelf ontwikkeld. Traxxas Stability Management helpt u bij het besturen van deze speedboot. Op hoge snelheid varen wordt hiermee een stuk gemakkelijker, evenals het maken van bochten zonder in te boeten aan snelheid. Onder elke weersomstandigheid blijft de boot recht, mede dankzij Traxxas Stability Management. Ook ideaal is dat het optrekken en het afremmen in een rechte lijn gebeurt dankzij TSM.

Uniek aan Traxxas Stability Management bij de Traxxas M41 is dat de technologie volledig aangepast kan worden aan de omstandigheden. Zeker op het water wisselt de ondergrond voortdurend, van ruig tot rustig. Dan is het wel zo fijn dat u TSM hierop kunt aanpassen. Het voordeel hiervan is dat u sneller kunt varen met minder moeite, dat is toch ideaal?

Velineon VXL-6S
De Traxxas M41 haalt zijn topsnelheid dankzij de krachtige Velineon VXL-6S Electronic Speed Control in combinatie met de Velineon 540XL motor. Deze combinatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van optimale prestaties, zonder dat u na hoeft te denken over de betrouwbaarheid van de onderdelen. De maximale snelheid van 80 kilometer per uur wordt gehaald met een 6S LiPo batterij. Belangrijk is dat de motor gekoeld wordt met water. Het voordeel hiervan is dat de elektronica langer meegaat, langere tijd hoog vermogen kan leveren en ook nog eens minder onderhoud vereist. Zo slaat u 3 vliegen in één klap.

Onzinkbaar
De ongekende prestaties zijn mogelijk dankzij de bijzondere vormgeving van de Traxxas M41. Hierdoor geniet u niet alleen van topprestaties, maar heeft u ook nog eens een boot in handen die vrijwel onzinkbaar is. De romp is van binnen voorzien van speciaal foam, dat ervoor zorgt dat de speedboot altijd blijft drijven. Weer een zorg minder.

Traxxas TQi radiosysteem
De Traxxas M41 speedboot bestuurt u via het Traxxas TQi radiosysteem. Ideaal is dat u geen ingewikkelde keuze hoeft te maken uit diverse kanalen en frequenties, de TQi controller staat standaard goed ingesteld op de 2,4GHz frequentieband. Het geavanceerde radiosysteem van Traxxas zorgt voor instant reactie op elke aansturing die u doet. En ook fijn, de TQi controller van Traxxas heeft geen externe antenne nodig.

Traxxas Link Wireless Module
Met de optionele Traxxas Link Wireless Module haalt u nog meer uit het Traxxas TQi radiosysteem. Met deze module verandert uw Android toestel, iPhone, iPad of iPhone in een tuning tool voor uw Traxxas vaartuig. Via de gratis Traxxas Link app configureert u de speedboot helemaal naar wens. Ook is het mogelijk om via de Link Wireless Module instellingen van eerdere boten te verzenden naar de controller. Zo blijft het besturen van deze nieuwe boot gewoon hetzelfde.

Slimme interne structuur
Traxxas heeft met de M41 speedboot zichzelf overtroffen als het gaat om de interne structuur van dit vaartuig. De elektronica is bevestigd op een speciale tray en de motor op een unieke mount, die beide gemakkelijk zijn te verwijderen uit de boot. Dit is ideaal wanneer er onderhoud vereist is aan één van de onderdelen, aangezien u niet de complete boot uit elkaar hoeft te schroeven. Doordat de motor niet aan de andere elektronica is gekoppeld, gaat de stabiliteit van de prestaties omhoog, een ander voordeel van de Traxxas M41.

Kant en klaar geleverd
Een groot pluspunt van de Traxxas M41 is dat deze modelboot kant en klaar wordt geleverd. De behuizing is al voorzien van decoratie, zodat u zelf geen stickers hoeft te plakken of hoeft te verven. Daarnaast zitten alle benodigdheden om te kunnen varen in de doos, waaronder de boot zelf, de afstandsbediening, batterijen, de Electronic Speed Control en de motor. Het enige wat u hoeft te doen is de accu van de Traxxas M41 op te laden, alle spullen uit de doos te halen en de boot in het water te leggen. Ideaal toch?

Specificaties
Romptype: vacuüm gevormd ABS, Catamaran, Shoebox stijl
Romplengte: 39,5”, 1003 mm
Totale lengte: 40,6”, 1030 mm
Breedte: 10,5”, 266,9 mm
Hoogte: 5,95”, 151,05 mm
Gewicht: 2,46 kg
Speed Control type: Traxxas Velineon VXL-6s, watergekoeld
Thermale bescherming: shutdown
Motor (elektrisch): Traxxas Velineon 540XL ongeborsteld, watergekoeld
Lage voltage detectie: ja
Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz (2-kanaals)
Ontvanger: 6533 2,4 GHz Traxxas Stability Management (5-kanaals)
Servo: 2056 High-torque waterproof

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl