Traxxas DTS-1 Drag Timing System - TRX6570 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 399,00
Onze prijs: 299,00

Model: TRX6570

Status: Op voorraad

Omschrijving

Traxxas DTS-1 Drag Timing System - TRX6570

Met deze allernieuwste Traxxas innovatie wordt racen een compleet nieuwe uitdaging. Het systeem omvat een authentiek, draagbaar en betaalbaar drag race timing- en scoresysteem.

De DTS-1 maakt van elke strook van glad asfalt in uw eigen persoonlijke dragstrip. Alles is op schaal uitgevoerd voor de volledige drag race-ervaring met zoveel nauwkeurigheid en realisme.

Het middelpunt is de authentieke kerstboom met zijn super-heldere LED display en moderne licht configuratie. Dubbele balken aan de startlijn stellen de coureurs in staat zeer nauwkeurig op te stellen met laser-nauwkeurige precisie. Afhankelijk van je snelheid en vaardigheid, kunt u ofwel een Pro of Sportsman boom voor het aftellen te selecteren.

Wanneer de lichten op groen gaan, de race is on - maar maak geen valse of je bent gediskwalificeerd! Aan het einde van de baan, de finish balken bepalen de winnaar tot op de milliseconde nauwkeurig. Race tot 330 voet, het equivalent van een kwart mijl op schaal. Universeel voor elk type rc auto!

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl