Traxxas Ford Mustang GT Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 319,00
Onze prijs: Op aanvraag

Model: TRX83044-4

Batterijen voor zender:

Gens Ace lipo accu toevoegen?:

Lipo lader toevoegen?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas Ford Mustang GT


Wordt standaard zonder accu en lader geleverd!

Wie kent hem niet, de Ford Mustang? Bij far de meest verkochte sportauto in de Verenigde Staten. De Mustang heeft een fantastisch ontwerp en presteert uitzonderlijk goed. Hoe gaaf zou het zijn als u nu zelf de kwaliteiten van deze auto kunt uitvoeren? Traxxas maakt het mogelijk met de nieuwe Traxxas Mustang GT! Dit 1 op 10 schaalmodel is een officiλle replica van de Amerikaanse sportwagen. Aan elk detail is gedacht, waardoor u echt het gevoel krijgt om met een Mustang rond te scheuren.

Innovatief chassis
Traxxas heeft het chassis voor de Mustang GT volledig opnieuw ontworpen. Elk onderdeel is bedacht met het doel in het achterhoofd: racen. Het innovatieve Traxxas 4-Tec AWD chassis combineert een uniek design met precisie, zodanig dat de beweegbaarheid van de RC-racewagen optimaal is. Het bijzondere ontwerp in combinatie met de juiste stijfheid zorgt voor optimale raceprestaties. En de gehoekte voorbumper zorgt ervoor dat klappen op de juiste manier worden opgevangen. Zo heeft een klap geen impact op de prestaties van uw voertuig.

Maximale acceleratie
De Ford Mustang GT van Traxxas is voorzien van All Wheel Drive. Dit betekent dat u geniet van maximale acceleratie en dat het voertuig perfect reageert op aanwijzingen die u geeft via de afstandsbediening. Omdat alle wielen aangestuurd kunnen worden, bent u vele malen wendbaarder en scheurt u feilloos door de bochten. Laat de concurrentie voortaan ruim achter.

Modulair opgebouwd
De Traxxas Ford Mustang GT is ιιn van de eerste RC-voertuigen die modulair is opgebouwd. Drie modules sluiten perfect op elkaar aan om de maximale stijfheid te garanderen. Daarnaast zorgen deze modules er gezamenlijk voor dat eventuele lichte afwijkingen kunnen worden opgevangen. Dit zorgt voor veel meer comfort tijdens het racen.

Krachtige motor
Deze racewagen van Traxxas is voorzien van een krachtige Titan 12T motor. In combinatie met de Traxxas XL-5 Electronic Speed Control (ESC) geniet u van maximale acceleratie. De maximale snelheid die u met deze combinatie kunt bereiken is ongeveer 50 kilometer per uur. En dankzij het innovatieve chassis kunt u die snelheid zonder problemen ook aanhouden in de bochten.

Batterijen eenvoudig te verwisselen
De Ford Mustang GT van Traxxas wordt geleverd zonder batterijen. Wel heeft de auto een battery mount met quick-release systeem. Hierdoor plaatst u zonder moeite elke gewenste batterij. Of het nu gaat om een NiMH of LiPo battery back, langwerpig of meer vierkant, de Traxxas Ford Mustang GT kan ermee om gaan.

Zeer precies radiosysteem (2,4 GHz)
De Traxxas Ford Mustang GT is voorzien van een zeer precies 2,4 GHz radiosysteem. Het enige dat u hoeft te doen is het systeem inschakelen en u begint te racen. Het is niet nodig om kanalen of frequenties te kiezen, de controller communiceert direct met de RC-sportwagen. En dankzij het comfortabele ontwerp van de TQ 2,4 GHz afstandsbediening kunt u gerust de hele dag door racen met de Mustang. Handig is ook de interne antenne die eventuele schade aan het systeem vrijwel onmogelijk maakt.

Waterproof elektronica
Hoe vervelend is het als u net lekker aan het racen bent en het begint met regenen? In veel gevallen betekent dit dat de pret voorbij is. Niet met de Traxxas Ford Mustang GT. Het Traxxas 4-Tec 2.0 chassis is volledig waterproof dankzij een gesealde receiver box. Dit is belangrijk omdat met nat weer het signaal tussen de afstandsbediening en de auto niet langer wegvalt. Ook de motor, de electronic speed control en de servo zijn waterproof. Rijden door de regen is dus geen probleem meer en ook een besneeuwd pad of modder zijn niet langer obstakels. Hierdoor heeft u gegarandeerd meer raceplezier van de Traxxas Ford Mustang GT.

Zeer gedetailleerd
Traxxas heeft voor dit RC-voertuig werkelijk alles uit de kast gehaald. De prestaties moesten natuurlijk overeenkomen met de echte Mustang, maar zeker ook het uiterlijk. Aan elk detail is gedacht. Met als gevolg dat de Traxxas Ford Mustang GT een exacte replica is van zijn grote broer. En natuurlijk zonder dat de prestaties hierdoor negatief worden beοnvloed. Zo steelt u niet alleen de show qua prestaties, maar ook qua uiterlijk.

Oliegevulde schokdempers
De schokdempers van deze op afstand bestuurbare Ford Mustang GT zijn oliegevuld. Het voordeel hiervan is dat klappen veel beter worden opgevangen en verwerkt. Tevens is dit goed voor de duurzaamheid van de schokdempers. Zonder problemen rijdt u voortaan over hobbelig wegdek of over nog ruigere terreinen. Geen uitdaging is te groot voor de nieuwe Traxxas Ford Mustang GT.

High-current connector
Natuurlijk wilt u al het mogelijke vermogen uit de Traxxas Ford Mustang GT halen. Daarvoor heeft u een krachtige batterij nodig, maar zeker ook een high-current connector. De Mustang GT is uitgevoerd met de gepatenteerde Traxxas iD High-current connector. Deze zorgt ervoor dat het maximale vermogen van de batterij geleverd wordt aan de motor, de electronic speed control en de servo. Daarnaast zorgt de connector ervoor dat de oplader en de batterij perfect met elkaar communiceren. Hierdoor worden altijd d best mogelijke oplaadinstellingen gekozen, waardoor de batterij sneller en veiliger wordt opgeladen. Ook komt dit de batterijduur ten goede.

High class hardware
Alles aan de Ford Mustang GT van Traxxas voelt als kwaliteit. Zo ook de hex-drive hardware die gebruikt is in het ontwerp. Deze onderdelen garanderen de perfecte sterkheid van de auto. Ook zijn ze eenvoudig te onderhouden, te repareren of te vervangen. Alle onderdelen van de Traxxas Ford Mustang GT zijn roestvrij, waardoor u ook na langere tijd nog kunt genieten van het fantastische design van deze racewagen.

Specificaties
• Lengte: 18,1” (460 mm)
• Voorkant: 7,7” (196 mm)
• Achterkant: 7,9” (200 mm)
• Gewicht: 1,45 kg (alleen de auto, zonder de batterij)
• Hoogte: 5,07” ( 129 mm)
• Wielbasis: 10,1” (256 mm)
• Lengte schokdemper: kort (zowel voor als achter)
• Diameter band: 2,6” (66 mm)
• Bandbreedte voor: 1,0” (26 mm)
• Bandbreedte achter: 1,2” (30 mm)
• Diameter wiel: 2,1” (53 mm)
• Electronic speed control: Traxxas XL-5 Electronic Speed Control
• Motor (elektrisch): Titan 12T 550 (12-Turn)
• Transmissie: Single Speed Direct Drive
• Remtype: elektronisch
• Radiosysteem: TQ 2,4 GHz afstandsbediening
• Servo: #2075 High Torque waterproof
• Maximale snelheid: 50 kilometer per uur
• Niveau 1

Let op: de Traxxas Ford Mustang GT wordt geleverd met afstandsbediening, maar zonder battery pack, oplader en batterijen voor de controller. Voor optimale prestaties gebruikt u een 7-Cell NiMH ‘flat pack’ of een 2-Cell LiPo Battery, uiteraard met de Traxxas High-Current Connector. Als oplader beveelt Traxxas de Traxxas EZ-Peak Plus (#2970 ) aan. De controller heeft 4 AA-batterijen nodig.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl