Traxxas Hoss 4x4 VXL 3S Brushless Monster Truck TSM RTR Groen Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

539,00

Model: TRX90076-4G

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Hoss 4x4 VXL 3S Brushless Monster Truck TSM RTR Groen

Traxxas presenteert met trots de nieuwe Hoss 4x4 VXL monster truck. Een ongekend apparaat dat topsnelheden haalt tot wel 90 kilometer per uur. Een krachtige motor (Velineon 540XL) is aan boord en de vier wiel aandrijving zorgt voor ongekende flexibiliteit. Met de Traxxas Hoss 4x4 VXL zet Traxxas een nieuwe standaard als het gaat om RC monster trucks. Ga de strijd aan met elk terrein en elke ondergrond en wordt onoverwinnelijk met dit waanzinnige nieuwe model.

Sledgehammer grip
Voor een terreinwagen is goede grip natuurlijk onmisbaar. De kans is groot dat je met de Traxxas Hoss 4x4 VXL voornamelijk offroad gaat rijden en daarvoor is het belangrijk dat de banden een goede binding hebben met de ondergrond. Bij de Hoss ontvang je standaard grote Sledgehammer banden met grof profiel. Hierdoor kun je op hoge snelheid scheuren over elke ondergrond, zonder dat je de controle over het voertuig kwijtraakt. Ideaal is dat de banden al op de wielen zijn gelijmd en dat ze voorzien zien van speciale foambekleding. Je hoeft er niets meer aan te doen, alleen maar te scheuren op meer dan 90 kilometer per uur.

Alleen het allerbeste
Met een standaard vier wiel aandrijvingssysteem kom je bij de meeste monster trucks nog wel goed weg. Maar voor Traxxas is een standaard systeem niet goed genoeg. Sterker nog, het woord ‘gemiddeld’ komt niet voor in het woordenboek van het RC-merk. Voor de Traxxas Hoss 4x4 VXL heeft het merk een heel nieuwe vorm van aandrijving ontwikkeld. Met speciale, innovatieve onderdelen geniet je van een veel betere aandrijving dan je ooit ervaren hebt. Het voordeel? Een enorm efficiënt RC-model met brute kracht!

Alles draait om innovatie
Bij de Traxxas Hoss 4x4 VXL draait alles om innovatie. Om jou een zo goed mogelijke race-ervaring te bieden, ontwikkelt Traxxas voortdurend door op het gebied van technologie en innovatie. Of het nu gaat om vermogen, snelheid of gebruiksgemak, Traxxas zorgt er altijd voor dat jij alleen het beste van het beste voorgeschoteld krijgt.

Self-righting
Een handige functie van de Traxxas Hoss 4x4 VXL is de self-righting mogelijkheid. De monster truck is gemaakt om extreme stunts mee uit te voeren. Van spectaculaire wheelies tot grote sprongen van rotsen of stenen. Het kan een enkele keer voorkomen dat het vervolgens niet helemaal goed gaat met de landing. Bijvoorbeeld het ondersteboven landen. Normaal gesproken moet je dan naar je voertuig toe om weer verder te kunnen racen. Niet met de Traxxas Hoss 4x4 VXL. Dit voertuig is in staat om met één druk op de knop zichzelf weer op te richten, zodat je klaar bent om verder te scheuren.

Clipless body
Handig aan de Traxxas Hoss 4x4 VXL is de clipless body. Wil je de batterij van je voertuig vervangen om nog langer te genieten van de monster truck? Dan heb je geen ingewikkelde tools of gereedschap nodig om de body te verwijderen. Dankzij het eenvoudige mountsysteem klik je de onderdelen gemakkelijk los of juist weer in elkaar.

Waterproof elektronica
Het is natuurlijk niet fijn als je net lekker aan het racen bent en het begint te regenen. Of wanneer je lekker aan het scheuren bent en de ondergrond is vochtig of nat. Bij veel andere RC-modellen is het dan einde verhaal. Niet bij de Traxxas Hoss 4x4 VXL. De elektronica van deze monster struck is voorzien van waterproof covers, zodat je ook bij natte weersomstandigheden of ondergronden gewoon door kunt blijven racen. Voortaan zijn er geen beperkingen meer als het gaat om het racen met deze monster truck!

Wheelie bar
De Traxxas Hoss 4x4 VXL is voorzien van een speciale wheelie bar. Trek een wheelie met de Hoss en geniet praktisch van neverending wheelies op harde ondergronden. Dankzij de speciale wheelie bar kun je door blijven accelereren, zonder dat dit gevolgen heeft voor andere onderdelen van het voertuig. Daarnaast zorgt de wheelie bar er ook voor dat harde klappen worden opgevangen na een minder goede landing met de Traxxas Hoss 4x4 VXL.

TQi radiosysteem
Voor de besturing van de Traxxas Hoss 4x4 VXL wordt er gebruik gemaakt van een TQi 2,4 GHz radiosysteem. Dit systeem biedt precisie, snelheid en volledige controle van je voertuig. Een commando geven betekent ook dat het commando gelijk wordt uitgevoerd. Geen vervelende vertragingen dus meer. Wil je echt alles uit je voertuig halen? Schaf dan de optionele Traxxas Link Wireless Module aan, verbind die met de Traxxas Link app en ontvang real time telemetriegegevens over je voertuig. Bijvoorbeeld hoe hard je rijdt, maar ook wat de status van de batterij is bijvoorbeeld.

Brute kracht
De Traxxas Hoss 4x4 VXL is één bonk kracht. De monster truck heeft een krachtige 540XL Velineon motor aan boord in combinatie met een VXL-3S Electronic Speed Control (ESC). De ESC wordt gekoeld met een ingebouwde ventilator, zodat het onderdeel weinig onderhoud behoeft en langer meegaat.

Traxxas Stability Management
Op de achtergrond van de Traxxas Hoss 4x4 VXL werkt een bijzondere technologie: Traxxas Stability Management. Deze technologie zorgt ervoor dat je maximaal kunt accelereren, zonder dat je de controle over je voertuig verliest. Je kunt zelf instellen hoeveel ondersteuning je wilt hebben om het voertuig stabiel te houden. De instellingen hiervoor kies je op de controller.

Verbeterde bumpers
Met een monster truck is de kans groot dat je zo nu en dan een flinke klap maakt. Gelukkig is de Traxxas Hoss 4x4 VXL voorzien van verbeterde voor- en achterbumpers. De speciaal ontworpen bumpers maken het mogelijk om met gemak over obstakels heen te scheuren, zonder dat dit gevolgen heeft voor de prestaties van het voertuig.

Prachtige details
De Traxxas Hoss 4x4 VXL komt met een speciale ProGraphix body, die al volledig beschilderd is in de fabriek. De body is voorzien van prachtige details en uitgerust met speciale rollover bescherming, zodat de body er netjes uit blijft zien.

Extreme schokdempers
Een belangrijk onderdeel van de Traxxas Hoss 4x4 VXL zijn de extreme schokdempers. Deze oliegevulde schokdempers maken gebruik van een dual X-ring technologie voor perfecte afsluiting en smooth performance. Maak de meest waanzinnige sprongen met deze monster truck, de schokdempers zullen met gemak de klappen opvangen.

Specificaties
 Lengte: 514 mm
 Breedte: 333 mm
 Wegligging: 70 mm
 Gewicht: 2,9 kg (zonder batterijen)
 Hoogte: 212 mm
 Wielbasis: 295 mm
 Schokdempers voor: Long
 Schokdempers achter: XX Long
 Banden: Tall Sledgehammer
 Wielen: Black Chrome
 Speed Control: VXL 3S
 Motor (elektrisch): Velineon 540 XL ongeborsteld
 Aandrijving: 4WD
 Radio: TQi 2,4 GHz 2-kanaals controller met TSM receiver
 Servo: waterproof
 Snelheid: 90 kilometer per uur

Hier bevinden zich de belangrijkste accessoires van deze auto!
- Traxxas Combo Pack 2X 2872X 11.1V LiPo & 1X 2972G duo charger TRX2990G €199.95 (Klik hier)
- Traxxas Link Wireless Module TRX6511 €39.95 (Klik hier)
- Traxxas Tool Kit - TRX3415 €29.95 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks €9.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl