Traxxas Nitro Slash 2WD Short Course Truck RTR TSM 2.4Ghz Rood - Versie 2020 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

399,00

Model: TRX44056-3MARK

Batterijen voor zender:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas Nitro Slash 2WD Short Course Truck RTR TSM 2.4Ghz Rood - Versie 2020

De Traxxas Nitro Slash is een verbluffend sterke terreinwagen. Deze unieke RC-wagen is voorzien van Traxxas Stability Management (TSM). Deze technologie zorgt ervoor dat u zelfs op hoge snelheid nog grip heeft bij het accelereren, bochten maken en remmen. Dat moet ook wel want de topsnelheid van de Nitro Slash ligt op maar liefst 80 kilometer per uur. De sterke TRX 3.3 Racing motor zorgt voor deze ongekende snelheid. Voeg daar het prachtige ontwerp bij (officieel gelicenseerd) en een set goede wielen met banden en u heeft een topauto.

TRX 3.3 Racing motor
De Nitro Slash van Traxxas is weliswaar klein van formaat, maar zijn prestaties zijn ongekend. Deze prestaties worden geleverd door de krachtige TRX 3.3 Racing motor. In combinatie met een lichtgewicht 2WD chassis ervaart u een racebelevenis die u niet vaak eerder zult hebben meegemaakt. De TRX 3.3 Racing motor is bekroond voor zijn uitstekende duurzaamheid en vermogen. Extra handig is de grote benzinetank van 150cc zodat u uren achter elkaar met de Traxxas Nitro Slash kunt blijven racen. De auto starten is overigens een fluitje van een cent, u drukt gewoon op de EZ-Start button en de motor begint te draaien. En dankzij de volledig elektrische ontsteking doet het RC-voertuig het altijd.

Uitstekende combinatie kracht en technologie
De Traxxas Nitro Slash is niet zo maar een racewagen, het is ιιn van de meest geavanceerde modellen van Traxxas. Bij deze auto komen kracht en technologie perfect samen. Niet alleen als het gaat om de motor zelf, maar ook het koelsysteem is bijvoorbeeld uniek. En natuurlijk het Traxxas EZ-Start systeem. Eenvoudiger een RC-voertuig starten is er simpelweg niet. Een groot voordeel van de Traxxas Nitro Slash is dat u altijd geniet van het Traxxas Lifetime Engine Replacement Plan. Dit houdt in dat u altijd beroep kunt doen op de garantieregeling gedurende de looptijd van de motor.

Traxxas Stability Management
De rijprestaties komen niet alleen van de krachtige elektronica. Traxxas Stability Management (TSM) speelt ook een grote rol bij de Nitro Slash. Deze technologie maakt snel accelereren zonder dat u weg slipt mogelijk. Daarnaast kunt u op veel hogere snelheden door de bocht, zonder dat u eruit vliegt. Een derde mooie feature van Traxxas Stability Management is dat u op hoge snelheid kunt remmen, zonder dat u van uw lijn afwijkt. Normaal gesproken slippen RC-auto's vrij snel, maar de Traxxas Nitro Slash blijft gewoon rechtdoor rijden wanneer u hard remt. Vanaf nu laat u de concurrentie ver achter zich.

TQi 2,4 GHz controller
Het besturen van de Traxxas Nitro Slash doet u met de geavanceerde Traxxas TQi 2,4 GHz controller. Bij deze controller hoeft u niet eindeloos naar het juiste kanaal te zoeken, alles staat direct goed ingesteld. Dit is het 'Ready-to-Race' radiosysteem waar Traxxas bekend om staat. Maar de controller kan nog meer. Wanneer u de afstandsbediening koppelt met Traxxas Link, kunt u tot 30 verschillende configuraties in de controller zetten. Rijdt u met verschillende auto's, dan zullen ook de instellingen voor het besturen wijzigen. Dankzij de TQi 2,4 GHz controller hoeft u niet langer voor elke auto een andere afstandsbediening te hebben, u programmeert de instellingen gewoon in deze controller. Wat betreft de instellingen voor het rijgedrag van de Traxxas Nitro Slash heeft u volop keus. Bepaal zelf bijvoorbeeld de gevoeligheid bij het maken van bochten, de hoeveelheid stuurbekrachtiging, hoe krachtig de auto moet remmen of hoe makkelijk er doorgeschakeld moet worden. Dat maakt de Nitro Slash van Traxxas geschikt voor beginnende coureurs, maar zeker ook voor experts op het gebied van radiografisch bestuurbare auto's.

Traxxas Link module
De TQi controller kan uitgebreid worden met de Traxxas Link module. Deze draadloze module maakt van uw Android toestel, iPhone of iPad de perfecte tuning tool voor de Nitro Slash. Via de Traxxas Link app krijgt u niet alleen inzicht in allerlei gegevens, waaronder de snelheid en de coφrdinaten, maar kunt u ook instellingen voor het rijden veranderen. De Traxxas Link module is apart verkrijgbaar en biedt ook de mogelijkheid om extra telemetrie sensoren te plaatsen voor nog meer informatie.

Robuust design
Natuurlijk draait het voor de meesten om de rijprestaties van de Traxxas Nitro Slash, maar net zo belangrijk is de robuuste behuizing en de rugged onderdelen. Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn speciaal ontworpen voor extreme terreinen. Het voordeel hiervan is dat de kans op slijtage of schade een stuk kleiner is dan bij andere RC-voertuigen. Een goed voorbeeld het rugged aluminium chassis wat uitblinkt in kracht en stijfheid. Of de Magnum 281 transmissie die is gemaakt van staal-composiet. Met deze topmaterialen bent u ervan verzekerd dat u zelfs de meest ruige omgevingen gemakkelijk kunt overwinnen met de Traxxas Nitro Slash.

Ready to Race
Een groot voordeel van de Traxxas RC-wagens is dat ze vrijwel altijd kant en klaar worden geleverd. Ook bij de Traxxas Nitro Slash is dit het geval. U hoeft de auto niet eerst in elkaar te zetten. Daarnaast worden alle belangrijke onderdelen meegeleverd, waaronder natuurlijk de auto zelf en de TQi 2,4 GHz controller. Het enige wat u nodig heeft is brandstof en batterijen voor de afstandsbediening. Vul vervolgens de brandstoftank, ga op zoek naar uw favoriete terrein en u kunt beginnen met racen met de Traxxas Nitro Slash. Kortom, u kunt binnen enkele minuten na ontvangst al aan de slag met uw radiografisch bestuurbare wagen.

Specificaties
• Afmetingen: 565 x 188 mm (l x h)
• Gewicht: 2,61 kg (zonder brandstof)
• Wielbasis: 332 mm
• Schokdempers voor: Long Ultra Shock
• Schokdempers achter: XXLong Ultra Shock
• Banden voor: 2,2" Slash SCT
• Banden achter: 2,2" Slash SCT
• Wielen voor: 2,2" Short Course Race Replica
• Wielen achter: 2,2" Short Course Race Replica
• Wieldiameter: 56 mm / 76 mm
• Transmissie: Nitro Magnum 281
• Chassis materiaal: 2,5 mm, 6061-T6 geanodiseerd aluminium
• Aandrijving: 2WD
• Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz met Traxxas Stability Management (TSM)
• Motor: TRX 3.3 Racing motor met EZ-Start systeem
• Tankinhoud: 150 cc
• Topsnelheid: 80 kilometer per uur
• Niveau: 4
• Inclusief: EZ-Start Power Cell batterij en 2 ampθre piekdetectie snellader en toolset

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl