Traxxas E-Revo 1:16 VXL brushless monster truck RTR TSM 2.4Ghz + NiMH accu en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 399,00
Onze prijs: 369,00

Model: TRX71076-3

Batterijen voor zender:

Kleur:

Omvormer van 12V naar 220V?:

Wheelie bar toevoegen?:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas E-Revo 1:16 VXL brushless monster truck RTR TSM 2.4Ghz + NiMH accu en lader (Versie 2019)

Wordt compleet geleverd met NiMH iD Power Cell Battery 1200mAh en 2-amp 12Volt lader.


Klein maar fijn is een bekende uitspraak en dat geldt zeker voor de Traxxas E-Revo VXL. Dit kleine racemonster is dan wel compact, aan prestaties geen gebrek. Met een schaal van 1 op 16 verbaast deze racewagen u gegarandeerd. Het besturen van dit voertuig is geen probleem dankzij Traxxas Stability Management en met de 2 Ampère snellader is de batterij van de Traxxas E-Revo VXL binnen no-time opgeladen. Zo kunt u lange tijd achter elkaar genieten van uw voertuig, zonder dat u hier een gevorderde bestuurder voor hoeft te zijn.

Off-road plezier
Het is geweldig wanneer u met uw RC-voertuig de gebaande paden kunt verlaten en nieuwe terreinen kunt verkennen. Vaak is dit niet mogelijk omdat de onderdelen niet berekend zijn op wisselende ondergronden of omdat het vermogen te laag is. Daar is bij de Traxxas E-Revo VXL absoluut geen sprake van. Deze monster truck is gemaakt voor off-road rijden. De ongekende kracht die geleverd wordt door de Velineon krachtbron overwint elk obstakel. Daarnaast is de elektronica voorzien van een waterproof behuizing, zodat u ook tijdens slechte weersomstandigheden kunt blijven racen.

Traxxas innovatie
Traxxas is de marktleider op het gebied van RC-wagens en ook op het gebied van innovatie loopt het merk voorop. Dat is te merken bij de Traxxas E-Revo VXL. Op werkelijk alle onderdelen geniet u van de nieuwste technieken en de best mogelijke materialen. Van de motor tot het chassis en van de wielen tot aan de schokdempers. Traxxas heeft er alles aan gedaan om de E-Revo VXL de best mogelijke prestaties te kunnen leveren binnen een zo compact mogelijk model. En u profiteert daarvan met deze geweldige monster truck.

Traxxas Stability Management
Zeker wanneer u off-road gaat met uw RC-voertuig, wilt u natuurlijk de volledige controle over de Traxxas E-Revo VXL behouden. Dat kan dankzij het unieke Traxxas Stability Management (TSM). Deze technologie helpt u bij het accelereren, het op hogere snelheid nemen van bochten en het vakkundiger remmen. Als het gaat om accelereren, zorgt TSM ervoor dat ook wegkomen op gladde ondergronden geen enkel probleem meer oplevert. Daarnaast geniet u meer grip in de bochten, zodat u niet steeds hoeft af te remmen met uw Traxxas E-Revo VXL. Minstens net zo belangrijk is het remmen met uw RC monster truck. Dankzij Traxxas Stability Management blijft u tijdens uw volledige remweg gewoon rechtdoor rijden en gaat u dus niet slippen.

Ongeëvenaarde snelheid
Vergeleken met concurrerende modellen, is de Traxxas E-Revo VXL ongekend snel. Dit kleine monster haalt snelheden tot 50 kilometer per uur met de meegeleverde 6-cell NiMH batterij. Daarmee is de E-Revo VXL van Traxxas ruim twee keer zo snel als vergelijkbare modellen. Maar u kunt nog hogere snelheden halen met dit model. Plaats een extra 6-cell batterij en dankzij het Velineon ongeborstelde krachtsysteem haalt u met gemak snelheden tot over de 80 kilometer per uur. En dat alles zonder de bocht uit te vliegen dankzij het unieke Traxxas Stability Management.

Velineon ongeborsteld vermogen
De Traxxas E-Revo VXL is uitgerust met een Velineon 380 motor en een VXL-3m Electronic Speed Control. Deze combinatie is volledig compatibel met LiPo batterijen (6-12 Cell). Elk stukje energie uit de batterijen zet de Velineon krachtbron om in vermogen. Hierdoor haalt u de ongekende snelheden die hierboven beschreven staan. Ook handig is de Training Mode, voor beginnende bestuurders. In de Training Mode wordt namelijk het vermogen van de Velineon krachtbron gehalveerd. Het voordeel hiervan is dat u rustig kunt wennen aan de Traxxas E-Revo VXL, alvorens u op volle snelheid aan de slag gaat.

Volledige controle
De E-Revo VXL van Traxxas is voorzien van het unieke TQi 2,4 GHz radiosysteem van Traxxas. Dit radiosysteem werkt niet met het instellen van ingewikkelde kanalen of frequenties, u rijdt standaard op een vooraf ingesteld kanaal op de 2,4 GHz frequentie. Daarnaast werken de TQi 2,4 GHz controller en de receiver op het voertuig uitstekend samen, zodat elke aanwijzing feilloos wordt opgevolgd. Via de ‘Multi-function’ knop op de controller kunnen tevens instellingen worden gewijzigd voor Traxxas Stability Management, maar bijvoorbeeld ook voor stuurbekrachtiging, het rempercentage of de gevoeligheid van reageren op aanwijzingen.

2 Ampère DC piekdetectie snellader
Met de meegeleverde 2 Ampère DC piekdetectie snellader laadt u binnen de kortste keren de batterij van uw Traxxas E-Revo VXL op. Zo verkleint u de downtime van uw voertuig en vergroot u de runtime. Handig is de LED-indicator van de oplader, waaraan u kunt zien wat de status van opladen is. Een knipperend groen lampje betekent dat de batterij nog opgeladen wordt, een groen lampje dat blijft branden geeft aan dat de batterij vol is.

Waterproof elektronica
Het liefst zou u natuurlijk elke dag naar buiten gaan met de Traxxas E-Revo VXL, maar helaas regent het vaak in Nederland of ligt er zelfs sneeuw. Normaal gesproken zou dit een belangrijke belemmering zijn, maar niet voor de Traxxas E-Revo VXL. De belangrijkste elektronica, waaronder de Electronic Speed Control en de Velineon motor zijn voorzien van een waterproof case. Hierdoor kunt u ook blijven rijden wanneer het regent of wanneer het sneeuwt. Daarnaast is het nu ook mogelijk om te rijden op natte ondergronden. Bijvoorbeeld wanneer het net geregend heeft en het asfalt nog nat is. Of bijvoorbeeld wanneer er plassen op een zandpad liggen. Nog meer mogelijkheden en nog meer plezier met de Traxxas E-Revo VXL.

Volledig kant en klaar geleverd
Een groot voordeel van de Traxxas E-Revo VXL is dat dit model kant en klaar wordt geleverd. Wanneer u de doos open doet, vindt u alle onderdelen die nodig zijn om direct te kunnen racen. Naast de Traxxas E-Revo VXL zelf, ontvangt u natuurlijk ook de TQi 2,4 GHz controller, een 6-cell LiPo batterij en een oplader om de batterij op te laden. Het enige wat niet meegeleverd wordt, zijn batterijen voor de afstandsbediening. U gebruikt hier 4 AA batterijen voor. Vervolgens hoeft u alleen de LiPo batterij op te laden, te plaatsen in het batterijvak van de Traxxas E-Revo VXL en u kunt helemaal los. Ingewikkelde montage van lastige onderdelen is dus verleden tijd met deze RC monster truck.

Specificaties:
- Afmetingen: 328 x 117 mm
- Gewicht: 1,09 kg
- Wielbasis: 202 mm
- Schokdempers voor: 48 mm
- Schokdempers achter: 48 mm
- Banden voor: Talon 2,0”
- Banden achter: Talon 2,0”
- Wielen voor: 2,0” Gemini (black-chrome)
- Wielen achter: 2,0” Gemini (black-chrome)
- Electronic Speed Control: Velineon VXL-3m
- Motor: Velineon 380 ongeborsteld
- Chassis materiaal: Molded composite Nylon Monocoque
- Aandrijving: 4 wheel drive
- Radiosysteem: TQi 2,4 GHz (2-kanaals)
- Snelheid: 50 kilometer per uur, 80 kilometer per uur met twee batterijen
- Niveau: 2
- Batterij: 6-cell NimH met ID
- Oplader: 2 Ampère DC piekdetectie snellader
- Batterijen voor afstandsbediening: 4 x AA (niet meegeleverd)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl