Traxxas Slash 4x4 Brushless Shourt-Course Truck RTR OBA & TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

529,00

Model: TRX68086-24

Batterijen voor zender:

Kleur:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas Slash 4x4 Brushless Shourt-Course Truck RTR OBA & TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader

De Traxxas Slash 4x4 is een RC-auto die uitstekende prestaties levert. Deze auto zorgt voor waanzinnig realisme met de Traxxas Onboard Audio en Traxxas Stability Management. Zo hoort u niet alleen hoe 900pk klinkt, maar geniet u ook van betere prestaties als het gaat om snelheid en precisie.

Traxxas Stability Management
Traxxas Stability Management is ontwikkeld om u nog meer te laten genieten van uw radiografisch bestuurbare auto. Deze technologie zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de auto, zelfs op gladde ondergronden als ijs, sneeuw en modder. Hierdoor wordt het mogelijk om de prestaties van de Slash 4x4 optimaal te benutten. Traxxas Stability Management helpt daarnaast bij het sturen en optrekken. De technologie voorkomt dat de wielen van uw Traxxas Slash 4x4 gaan slippen. Daarnaast worden er correcties uitgevoerd tijdens het rijden, zodat het sturen nog eenvoudiger gaat dan eerst. Het fijne van Stability Management is dat het rijplezier flink verhoogd wordt, omdat de auto uit zichzelf correcties toe kan passen, mocht dat nodig zijn.

Onboard Audio System
Om de ervaring van het besturen van de Traxxas Slash 4x4 compleet te maken, is een onboard audiosysteem onmisbaar. Traxxas heeft dit model uitgerust met een professioneel audiosysteem, wat eerder werd ingezet bij de Traxxas Pro 4. Dankzij het Onboard Audio System geniet u optimaal van het geluid van uw Slash 4x4. Uiteraard kunt u zelf het volume instellen en verbruikt het audiosysteem weinig energie, zodat de batterij niet wordt leeg getrokken. Wanneer uw auto langer dan 10 seconden stil staat, wordt de motor uitgeschakeld. Als u het gas weer indrukt, schakelt de motor weer in. Dit is natuurlijk ook te horen dankzij het Onboard Audio System.

Vermogen Traxxas Slash 4x4
Deze terreinwagen van Traxxas is uitgerust met het Traxxas Velineon Brushless Power system. Met dit systeem wordt al het gevraagde vermogen gebruikt bij de acceleratie en snelheid van de Traxxas Slash 4x4. In combinatie met de grip van de auto, rijdt u gemakkelijker weg dan ooit. Het Velineon Brushless Power system zorgt er daarnaast voor dat de auto zuiniger omgaat met de batterij. Er wordt een balans gevonden in efficiëntie, snelheid en continuďteit, zodat u nog langer kunt genieten van uw radiografisch bestuurbare auto.

Electronic Speed Control
De Traxxas Slash 4x4 benut altijd het volledige vermogen dankzij Velineon VXL-3s Speed Control. Deze technologie zorgt ervoor dat de Slash 4x4 al zijn energie gebruikt om topprestaties te leveren. De technologie is volledig compatibel met de huidige mogelijkheden op het gebied van accu's.

Velineon 3500 Brushless Motor
Een beetje terreinwagen dient natuurlijk uitgerust te zijn met een krachtige motor. Met de Traxxas Slash 4x4 is dit uitstekend gelukt. De auto is voorzien van een Velineon 3500 Brushless motor. Deze motor levert topprestaties en is vrijwel onderhoudsvrij. Omdat de motor borstelloos is, zult u altijd met dezelfde snelheid kunnen accelereren en de topsnelheid zal ook niet afzwakken.

Uitstekende precisie
Wanneer u met de Traxxas Slash 4x4 naar buiten gaat, wilt u natuurlijk dat de auto perfect reageert op uw aanwijzingen via de controller. Deze RC auto beschikt over het meest geavanceerde 'Ready-to-Race' radiosysteem. Dit systeem met 2.4GHz technologie biedt uitgekiende precisie bij het aansturen van de Slash 4x4. Met de Traxxas TQi kunt u daarnaast de auto volledig configureren. Kies bijvoorbeeld hoe gevoelig de auto moet zijn voor stuurbewegingen, hoe snel de auto moet optrekken of hoe hard er geremd moet worden.

Draadloos configureren
U kunt de Traxxas TQi uitbreiden met de Traxxas Link draadloze module. Via deze module verandert uw Android-toestel, iPad, iPhone of iPod in een controlepaneel, met dezelfde functies als de TQi. U kunt voortaan via uw telefoon of tablet de hierboven genoemde instellingen beheren en te allen tijde wijzigen. Dit doet u via de gratis Traxxas Link app.

Eenvoud
Soms gebeurt het dat er een onderdeel van uw Traxxas Slash 4x4 sneuvelt of u wilt onderhoud plegen aan uw RC auto. Voorheen kostte het dan een hoop tijd en moeite om de juiste onderdelen los te krijgen. Dat is verleden tijd met de Traxxas Slash 4x4. Dankzij het slimme design kunt u met het losdraaien van slechts 5 schroeven, in minder dan een minuut bij alle onderdelen aan de voorkant van uw auto. Aan de achterkant hoeft u slechts 4 schroeven los te draaien. Niet eerder was onderhoud van uw Traxxas auto zo eenvoudig.

Realisme
De Traxxas Slash 4x4 is in alles een realistische replica. Deze auto is voorzien van gelicenseerde logo's en graphics, zodat de auto nog realistischer wordt. Ook de wielen en de banden dragen bij aan het realisme van de Traxxas Slash 4x4. Alle details zijn nagemaakt van de echte versie. De wielen en banden zijn bij Traxxas te vervangen voor originele onderdelen, dus zelfs na uren rijplezier kunt u blijven genieten van een realistische RC auto van Traxxas.

Specificaties
Afmetingen: 568 x 193mm (lxb)
Gewicht: 2.64kg
Wielen: Traxxas 2.2" Pre-Glued met Foam
Wiel diameter: 56mm (buiten), 76mm (binnen)
Snelheidscontrole type: VXL-3s Electronic Speed Control
Motor: Velineon 3500 Brushless
Drive Ratio: 11.82
Drive systeem: Direct Drive 4WD
Radio systeem: TQi 2.4GHz
Snelheid: maximaal 96km/h
Exclusief: 4 AA batterijen voor afstandsbediening

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl