Traxxas Slash 4x4 Brushless Shourt Course Truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 459,00
Onze prijs: 429,00

Model: TRX68086-4

Batterijen voor zender:

Kleur:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Slash 4x4 Brushless Shourt Course Truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader

De Traxxas Slash 4x4 is een absolute klassieker op het gebied van short course trucks. Dit model staat bekend om ongekende performance, de nieuwste technologie en uitstekende duurzaamheid. Op vol vermogen haalt de Slash topsnelheden tot wel 90 kilometer per uur en dankzij Traxxas Stability Management heb je altijd en overal uitstekende grip en stabiliteit. De besturing is intuďtief en eenvoudig met het geavanceerd TQi radiosysteem, waardoor elke RC-coureur uit de voeten kan met de Traxxas Slash 4x4. Met dit model brengt Traxxas de short course performance naar een niveau dat we nog niet eerder gezien hebben.

Schitterend design
Natuurlijk zijn de prestaties van de Traxxas Slash 4x4 belangrijk, maar het oog wil ook wat. Traxxas heeft de Slash 4x4 voorzien van een schitterend gedecoreerde body, vol met gelicenseerde logo’s en graphics. Ook voor het aanbrengen van de banden en wielen is er gekeken vanuit esthetisch oogpunt. Hierdoor heeft Traxxas ervoor gezorgd dat alle onderdelen samen een prachtig geheel vormen. Met de prestaties van dit RC-voertuig steel je zeker de show, maar ook met de designs mag je voor de dag komen.

Traxxas Stability Management
Met snelheden tot wel 90 kilometer per uur, loop je het risico om uit de bocht te vliegen op gladde ondergronden of los zand. Niet met de Traxxas Slash 4x4 dankzij Traxxas Stability Management. Deze technologie maakt het gemakkelijker om op hoge snelheid te racen, specifiek op gladde ondergronden. Je kunt met TSM sneller optrekken, zonder dat je daarbij de controle over het voertuig verliest. Ook wordt voorkomen dat de wielen gaan spinnen en kun je op volle snelheid door de bochten vliegen. Traxxas Stability Management werkt automatisch op de achtergrond en heeft geen negatieve invloed op schakelen of de motorprestaties.

TQi 2,4 GHz radiosysteem
Voor de besturing van de Traxxas Slash 4x4 ontvang je het meest geavanceerde radiosysteem op de markt: TQi 2,4 GHz. Niet eerder was het zo eenvoudig om een absoluut racemonster te besturen. Het TQi radiosysteem is volledig Ready-to-Race. Je hoeft niet in de weer met het configureren van kanalen, alles staat al ingesteld. En het fijne is: deze afstandsbediening is te koppelen met Traxxas Link, waardoor je instellingen voor eerdere RC-voertuigen gewoon kunt laden. Zo hoef je nog minder in te stellen wanneer je met de Traxxas Slash 4x4 de weg op wilt. Daarnaast biedt de controller de mogelijkheid om racemodi te kiezen, stuurbekrachtiging in te stellen of uit te schakelen en de sensitiviteit van het schakelmechanisme te bepalen.

Single screw motortoegang
De Traxxas Slash 4x4 heeft een krachtige Velineon 3500 motor aan boord die zorgt voor de enorme topsnelheden van meer dan 90 kilometer per uur. Ook al vergt de motor weinig onderhoud, het kan natuurlijk voorkomen dat je bij de motor wilt, bijvoorbeeld om wat gear-mesh aanpassingen te doen. Dankzij het single screw mechanisme, kun je de motor in enkele seconden uit de auto halen om je aanpassingen door te voeren.

Progressive springs
Natuurlijk is de Traxxas Slash 4x4 voorzien van uitstekende schokdempers, maar uniek zijn de progressive springs die zijn gebruikt bij het ontwerp. Deze innovatieve springveren voorkomen dat het chassis bij hoge sprongen tegen de grond kan komen. Hierdoor worden de cruciale onderdelen van de Traxxas Slash 4x4 nog beter beschermd en kun je de gekste stunts uithalen zonder problemen.

Ready-to-Race
De Traxxas Slash 4x4 wordt volledig Ready-to-Race geleverd. Alle onderdelen zijn al geďnstalleerd en je hoeft niets meer te configureren om aan de slag te kunnen met de Slash. Installeer de Traxxas app en koppel het voertuig aan de apart verkrijgbare Link module om alles uit je voertuig te halen. Direct uit de box hoef je alleen nog de batterijen op te laden en je bent klaar om te racen.

Specificaties
• Lengte: 568 mm
• Hoogte: 193 mm
• Gewicht: 2,64 kg
• Wielbasis: 324 mm
• Banden: Traxxas 2,2” Pre-Glued met foam
• Diameter banden: 109,5 mm
• Schokdempers: Long (voor), XX Long (achter)
• Wielen: 2,2” Split-Spoke, Black of Red Beadlock
• Diameter wielen: 56/75 mm (buiten/binnen)
• Motor (elektrisch): Velineon 3500 ongeborsteld
• Electronic Speed Control: VXL-3s Electronic Speed Control
• Radiosysteem: TQi 2,4 GHz (2-kanaals)
• Chassis materiaal: Molded Tub / Nylon composiet
• Aandrijving: 4WD
• Snelheid: 90 kilometer per uur
• Niveau: 1
• Batterijcompartiment: 165 x 49,5 x 23 mm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl