Traxxas Slash 4x4 Platinum LCG Chassis Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 549,00
Onze prijs: 499,00

Model: TRX6804R

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Slash 4x4 Platinum LCG Chassis

Deze versie wordt standaard zonder zender/ontvanger en accu/lader geleverd! De body van de auto wordt tevens blanco geleverd en moet nog worden gespoten.


De Traxxas Slash 4x4 Platinum is het duurste short course truck model van het merk Traxxas. Short course modellen zijn momenteel enorm populair! Deze zeer geavanceerde short course truck is voorzien van diverse aluminium tuningsdelen. De Traxxas Slash Platinum is uitgevoerd met een innovatief "low-CG chassis" hierdoor heeft de auto een perfecte wegligging. Wanneer je wilt deelnemen aan een wedstrijd kun je direct een transponder monteren het chassis is namelijk hierop voorbereid. De Traxxas Slash 4x4 Platinum heeft mede door de vierwielaandrijving goede wegligging op alle terreinen en is daarom een goede allround auto. Met de Traxxas Slash 4x4 Platinum zijn gigantische snelheden haalbaar. Door de vele tuningsdelen zijn ook grote jumps geen enkel probleem!

Velineon brushless systeem:
In de Traxxas Slash 4x4 Platinum zit het zeer snelle Velineon brushless systeem waarmee snelheden van maarliefst 115 km/h haalbaar zijn. De krachtige 3500kv motor en VXL-3S regelaar zorgen voor het perfecte balans tussen brutale krachten en efficiency. Het sensorless ontwerp en het verfijnd schakelschema in de VXL-3S regelaar zorgen voor een vloeiende start en nauwkeurige controle. De VXL-3S regelaar is makkelijk instelbaar zodat je als beginner ook perfect uit de voeten kan met de instelmogelijkheden. Eenvoudig kan gekozen worden tussen verschillende programma's zoals: sport, race, en trainingsmode. De trainingsmode zorgt ervoor dat de snelheid beperkt kan worden tot 50% zodat ook jonge of beginnende bestuurders kennis kunnen maken met de Traxxas Slash 4x4 Platinum. De Traxxas Slash 4x4 Platinum is mede hierdoor geschikt voor alle leeftijden.

Waterproof electronica:
Tegenwoordig wil je kunnen rijden door sneeuw, modder, en water. Met de Traxxas Slash 4x4 Platinum is dit geen enkel probleem want de ontvanger, servo, regelaar, en motor zijn gesealed zodat je kan rijden op plaatsen waar dit normaal niet mogelijk is.

Accu & lader:
Je kunt zelf kiezen of je de Traxxas Slash 4x4 Platinum met of zonder accu en lader wenst te ontvangen. Indien je ervoor kiest de auto aan te schaffen met standaard accu (NiMH 8,4V - 3000mah) dan heb je een rijtijd van ongeveer 25 minuten natuurlijk kun je ook kiezen uit (NiMH 8,4V - 5300mah) men kan dan zelfs 40 minuten rijden per accu. De snelheid met een standaard accu zal ruim 70 km/h zijn, maar kan verhoogd worden met een optionele lipo accu. Wanneer je een lipo accu monteert in de Traxxas Slash 4x4 Platinum kun je met een 7.4V lipo 80 km/h halen en met een 11.1V lipo zelfs 100km/h. Het laden met de standaard overnight lader zal ongeveer 8 uur duren. Eventueel kun je er voor kiezen een snellader aan te schaffen zodat het laden slechts 1 uur zal duren. Voor de NiMH accu's is dit de Fusion NX85 Snellader en voor de lipo accu's de Maxxtrax 680 Snellader.

Onderdelen
Wij hebben altijd ruim 5000 Traxxas onderdelen op voorraad tegen een betaalbare prijs. Deze Traxxas onderdelen kan men bestellen via de website en worden vaak binnen 24 uur verstuurd.

Specificaties:
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum C-Hubs
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum steering blocks
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum rear hub carriers
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum axle nuts
- Teflon-coated Big Bore™ schokdempers met Titanium Nitride shafts
- Instelbare stabilisators (voor/achter)
- Extra stijve stabilisator inbegrepen
- Gesealde, silicone gevulde, center differential inbegrepen
- Officieel gelicenseerde BFGoodrich - Mud-Terrain - T/A banden
- Innovatief low CG chassis
- Heavy-Duty aandrijfassen
- Velineon brushless systeem
- Gesealde, en silicone gevulde differentielen
- Waterproof electronica
- Digitale waterproof high torque servo
- Rubber sealed kogellagers
- Transponder voorbereid
- Lengte: 568mm
- Gewicht: 2.28kg
- Hoogte: 193mm
- Wielbasis: 324mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl