Traxxas Slash 4x4 Ultimate Brushless Shourt Course Truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

579,00

Model: TRX68077-4

Kleur:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Slash 4x4 Ultimate Brushless Shourt Course Truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader

De Traxxas Slash 4x4 Ultimate is een stoere truck met extreme performance. Volledig geïnstalleerd haal je dit voertuig uit de doos en geniet je direct van de brute Velineon power. Traxxas Stability Management zorgt voor ongekende stabiliteit en dankzij het lage CG chassis scheur je zonder problemen door de bochten. Wil je sprongen maken met de Traxxas Slash 4x4 Ultimate? Geen probleem. De speciale aluminium GTR schokdempers vangen de klappen op en zorgen ervoor dat alle cruciale onderdelen perfect blijven werken. En net zo fijn is dat je niets meer hoeft te installeren of configureren. Dat heeft Traxxas al voor je gedaan. Het enige dat je nog nodig hebt is een batterij en racen maar!

Traxxas Stability Management
De Slash 4x4 Ultimate van Traxxas is uitgerust met Traxxas Stability Management. Deze bijzondere technologie helpt jou bij het racen. Voortaan kun je op hoge snelheid door de bocht, op welke ondergrond dan ook. Of het nu gaat om natte ondergrond of los zand, dankzij TSM blijf je altijd op het rechte pad. Spins worden voorkomen en het remmen gaat een stuk vloeiender. Daarnaast kun je dankzij Traxxas Stability Management sneller optrekken, zonder dat je daarbij de controle over het voertuig kwijt raakt. Ideaal is dat TSM volledig compatible is met Traxxas Link, zodat je nog meer uit jouw RC-truck haalt. Rijden op hoge snelheid was nog nooit zo eenvoudig.

Ready-to-Race radiosysteem
Met de Slash 4x4 Ultimate van Traxxas geniet je van de meest innovatieve technieken op de markt. Het Traxxas TQi Ready-to-Race radiosysteem is daar een mooi voorbeeld van. Geen instellingen of configuratie, direct racen zodra je jouw voertuig gekoppeld heb met de afstandsbediening. En omdat de controller werkt met de Traxxas Link app en Link module, kun je ook via Bluetooth eenvoudig verbinden met je voertuig. Sneller en gemakkelijker! Dankzij de koppeling met de app ontvang je realtime alle telemetriegegevens van je voertuig. Van de status van de batterij tot de snelheid waarmee je aan het racen bent.

Failsafe veiligheid
De Traxxas Slash 4x4 Ultimate is een fantastische terreinwagen die hoge snelheden kan halen. Dan wil je natuurlijk wel op een veilige manier racen. Dat kan dankzij de 5-kanaals micro receiver met failsafe. Je hoeft de failsafe functie niet in te schakelen, het staat standaard aan. Failsafe houdt in dat wanneer het bereik tussen de controller en de truck wegvalt, de versnelling automatisch in neutraal gaat. Ook wordt de laatst opgedragen stuurpositie aangehouden. Zo wordt de kans op ongelukken kleiner.

Drie racemodi
De Slash 4x4 Ultimate biedt voor ieder wat wils. Kies een van de drie racemodi en race op je eigen niveau. Voor beginnende bestuurders is de Training Mode ideaal. In deze modus schakelt de truck het vermogen terug naar 50%. Je kunt minder snel racen, maar hebt wel meer controle over je voertuig. Standaard staat de Traxxas Slash 4x4 Ultimate in de Race mode, maar voor de echte experts is er de Sport Mode. Het voertuig gaat dan nog harder en kan ook op hoge snelheid achteruit rijden.

Waterproof elektronica
De Traxxas Slash 4x4 Ultimate heeft een Velineon 3500 motor aan boord en een VXL 3s Electronic Speed Control (ESC). Deze combinatie zorgt voor ongekend vermogen en hoge snelheden. Ideaal is dat de elektronica voorzien is van waterproof behuizing. Ook in slechte weersomstandigheden kun je daardoor gewoon blijven racen met de Traxxas Slash 4x4 Ultimate. Hetzelfde geldt voor vochtige of natte ondergronden. Geen probleem voor deze RC-truck van Traxxas.

Uitstekende schokdempers
Met een terreinwagen kom je ongetwijfeld op plaatsen waar je sprongen wilt maken met het voertuig. Speciaal voor grote of hoge sprongen is de Traxxas Slash 4x4 Ultimate voorzien van Traxxas GTR schokdempers. Deze innovatie onderdelen hebben een PTFE coating en zijn gemaakt van aluminium. De vernieuwde GTR schokdempers absorberen nog beter en verbruiken veel minder olie dan de standaard Slash Ultra schokdempers. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen langer meegaan en minder onderhoud nodig hebben.

Specificaties:
• Lengte: 568 mm
• Hoogte: 193 mm
• Gewicht: 2,28 kg
• Wielbasis: 324 mm
• Schokdempers: GTR aluminium
• Lengte schokdempers: GTR Long (voor), XX Long (achter)
• Banden: 2,2/3,0”, S1 compound
• Diameter banden: 4,39”
• Wielen: 2,2/3,0” Split-Spoke, Black Chrome
• Diameter wielen: 56 / 76 mm (buiten/binnen)
• Motor (elektrisch): Velineon 3500 ongeborsteld
• Aandrijving: 4WD
• Radiosysteem: TQi 2,4 GHz radiosysteem met Traxxas Stability Management
• Snelheid: 90 kilometer per uur
• Batterijcompartiment: 165 x 49,5 x 23 mm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl