Traxxas Slash VXL Brushless Shourt-Course Truck RTR OBA & TSM 2.4Ghz + NiMH accu en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

479,00

Model: TRX58076-21

Batterijen voor zender:

Kleur:

Omvormer van 12V naar 220V?:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Slash VXL Brushless Shourt-Course Truck RTR OBA & TSM 2.4Ghz + NiMH accu en lader

Wordt compleet geleverd met een NiMH iD Power Cell Battery 3000mAh en 4-amp 12Volt lader.


De Traxxas Slash VXL is een fantastische RC-truck met on board audio. Verder lijkt dit model in specs op de gewone Traxxas Slash VXL. Dat houdt in dat de wagen een snelheid kan halen van 100 kilometer per uur, een extreem goede wegligging heft dankzij Traxxas Stability Management en bestand is tegen diverse weersomstandigheden dankzij waterproof elektronica. Dit maakt deze truck tot een absoluut topmodel van A-merk Traxxas. Geniet van een optimale rij-ervaring met de Traxxas Slash VXL.

On board audiosysteem
Het meest bijzondere aan deze variant van de Traxxas Slash VXL is het on board audiosysteem. Met dit audiosysteem wordt de rij-ervaring met de Slash VXL nog realistischer. Hoor het geluid van de motor en geniet van de fantastische geluidseffecten. Traxxas heeft het on board audiosysteem nog beter gemaakt dan het al was, waardoor u wel geniet van realistische geluiden, zonder dat de batterij hier onder te lijden heeft. Wanneer u meer dan 10 seconden stil staat, schakelt de auto uit om vervolgens met krachtig geluid weer in te schakelen. Net echt!

Traxxas Stability Management
Een professionele truck vraagt ook om een goede wegligging en uitstekende grip. Traxxas Stability Management zorgt voor de stabiliteit die u verwacht. Deze technologie houdt de 900PK vermogen uitstekend in bedwang en zorgt ervoor dat uw voertuig niet zal slippen. Zelfs niet op gladde ondergronden als modder, ijs, sneeuw of water. Daarnaast zorgt Traxxas Stability Management voor een prima wegligging en grip in de bochten. Ook wanneer u op hoge snelheid een scherpe bocht wilt nemen. Hierdoor kunt u voortdurend blijven genieten van de kracht en het vermogen van de Traxxas Slash VXL.

Low-CG chassis
De Traxxas Slash VXL met on board audiosysteem is nog beter dan zijn broertje. Het is de eerste Traxxas two wheeldrive truck die is uitgevoerd met een Low-CG chassis. Dit chassis verlengt niet alleen de duurzaamheid van uw voertuig, maar zorgt ook voor verbeterde stabiliteit en soepelere bediening. Dit is mogelijk doordat de batterijen en de elektronische componenten zich dichter aan het oppervlak bevinden. Het chassis maakt het mogelijk om op alle ondergronden lekker rond te scheuren, zonder dat u uit hoeft te kijken voor de bochten. En met het on board audiosysteem voelt het net alsof u zelf in het voertuig zit.

Velineon ongeborsteld krachtsysteem
Traxxas voorziet zijn modellen al enige tijd van Velineon ongeborstelde krachtssystemen en dat blijkt een goede keus te zijn. Het Velineon krachtssysteem vindt namelijk altijd de perfecte balans tussen vermogen, snelheid en runtime. Hierdoor gaat de Traxxas Slash VXL een stuk efficiënter om met de energie uit de batterij. Een groot voordeel van Velineon is tevens dat u zelf bepaalt welke batterij u in uw voertuig plaatst. Velineon accepteert namelijk een groot aantal verschillende batterijen, zodat u zelf de snelheid en de moeilijkheidsgraad van de Traxxas Slash VXL bepaalt.

Precisie en gemak met 2,4 GHz radiosysteem
Het besturen van een op afstand bestuurbare auto is niet altijd even gemakkelijk. Of de auto reageert niet goed of het besturen is echt ingewikkeld. Niet met de Traxxas Slash VXL. U ontvangt namelijk standaard de 2,4 GHz TQi-controller. Deze afstandsbediening levert uitzonderlijke precisie en ligt fantastisch in de hand. Hierdoor kunt u probleemloos de hele dag genieten van uw voertuig. Handig is ook dat u geen kanalen hoeft te kiezen en dat de antenne van de controller aan de binnenzijde zit, wat de kans op beschadiging minimaliseert.

Waterproof elektronica
Uniek aan de Traxxas Slash VXL is dat u voortaan ook in slechte weersomstandigheden kunt blijven rijden. Waar voorheen het rijden in de regen problematisch was in verband met de gevoeligheid van de elektronica, is dat nu verleden tijd. Belangrijke onderdelen als de micro receiver, de servo en de Electronic Speed Control zijn namelijk voorzien van waterproof behuizing. Hierdoor kunt u ook gewoon in de regen of sneeuw blijven rijden of wat dacht u van een modderig zandpad of plassen op de weg?

Snellader
Zo min mogelijk hoeven wachten en zoveel mogelijk rijden. Dat is wat veel mensen het liefste doen met hun Traxxas RC-auto. Gelukkig is dat mogelijk dankzij de meegeleverde 4 Ampère DC Peak Detecting snellader. Deze lader met een outputvermogen van 12V zorgt ervoor dat de downtime van uw Traxxas Slash VXL tot een minimum beperkt blijft. Via de handige LED-indicator ziet u tevens of de batterij nog opgeladen wordt (groen knipperlicht) of dat de batterij al vol is (groen branden).

Traxxas slimme batterij
Met een topmodel truck wilt u natuurlijk ook een uitstekende batterij. De Traxxas Slash VXL wordt standaard geleverd met een 7-cell NiMH batterij. Deze batterij levert altijd het maximale vermogen voor optimale prestaties met uw voertuig. Daarnaast is deze batterij in staat om te communiceren met de oplader, zodat het opladen zo snel mogelijk verloopt. Met de Traxxas 7-cell NiMH haalt u gegarandeerd de topprestaties die u mag verwachten van uw voertuig, maar u kunt er ook voor kiezen om een minder zware batterij te plaatsen. Hiermee bepaalt u namelijk zelf de snelheid en de moeilijkheidsgraad van de Traxxas Slash VXL.

Electronic Speed Control
Om ervoor te zorgen dat het maximale vermogen naar de motor wordt gestuurd, is de Traxxas Slash VXL voorzien van Velineon VXL-3s Electronic Speed Control. De VXL-3s zorgt ervoor dat het totale vermogen van de LiPo batterij wordt benut, maar is ook in staat om met andere batterijen te werken.

Nieuwe zware drijfassen
Uniek aan de Traxxas Slash VXL is het hoge vermogen van een ongeborstelde krachtbron. Normaal gesproken zou dit leiden tot grote druk op de drijfassen. Juist daarom is de Slash VXL uitgerust met nieuwe, extra zware drijfassen die het vermogen prima aankunnen. Hierdoor wordt elke Watt van het Velineon krachtssysteem omgezet in vermogen voor uw Traxxas Slash VXL.

Specificaties
Afmetingen: 568 x 214 mm (l x h)
Gewicht: 2,56 kg
Wielbasis: 335 mm
Schokdempers voor: Long
Schokdempers achter: XXLong
Banden voor: Slash 2,2”
Banden achter: Slash 2,2”
Wielen voor: Satin 2,2”
Wielen achter: Satin 2,2”
Electronic Speed Control: VXL-3s
Motor: Velineon 3500 ongeborsteld
Transmissie: Metal Gear Magnum 272
Chassis materiaal: Composiet nylon
Maximale snelheid: 100 kilometer per uur
Moeilijkheidsniveau: 1
Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz
Batterij: Traxxas 7-cell NiMH batterij (inclusief)
Oplader: Traxxas 4 Ampère DC Peak Detecting snellader (inclusief)
Batterijen afstandsbediening: 4 x AA (exclusief)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl