Traxxas Spartan Brusless Boat RTR TSM 2.4Ghz Oranje 2022 - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

479,00

Model: TRX57076-4ORNGR

Status: Op voorraad

Omschrijving

Traxxas Spartan Brusless Boat RTR TSM 2.4Ghz Oranje 2022 - zonder batterij en lader

Wilt u ook eens ervaren hoe het is om met hoge snelheid over het water te schieten? Nu krijgt u de mogelijkheid met de Traxxas Spartan speedboot. Dit razendsnelle vaartuig haalt topsnelheden tot wel 80 kilometer per uur met 6S LiPo batterijen. Naast een absolute topsnelheid is deze boot ook ontzettend snel op de eerste meters, waardoor u zonder problemen de strijd aan kunt gaan met andere boten. Ervaar zelf de kracht en het vermogen van de Traxxas Spartan.

Innovatief design
Traxxas staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en dat is bij de Traxxas Spartan niet anders. Deze snelle speedboot heeft een stevige, 36-inch deep-V romp, die ervoor zorgt dat het vaartuig probleemloos door het water scheert. De hoge snelheden zorgen er normaal gesproken voor dat de elektronica behoorlijk warm wordt, maar niet bij de Traxxas Spartan. De elektronica van deze boot wordt gekoeld via een innovatief waterkoelingssysteem zodat u langere tijd achter elkaar op hoge snelheid kunt blijven varen.

Vervaardigd uit aluminium
Voor hoge snelheden is professioneel materiaal benodigd. Daarom is de Traxxas Spartan speedboot vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met de juiste stijfheid. De stijfheid zorgt ervoor dat u op topsnelheid kunt varen, zonder dat de boot hieronder te lijden heeft. Sterker nog, de stijfheid draagt bij aan een topprestatie op het water.

Volledig waterproof elektronica
Natuurlijk mag u van een speedboot verwachten dat de ingebouwde elektronica tegen een spatje water bestand is, maar vaak genoeg komt het nog voor dat er toch water de boot in komt en voor schade zorgt. Daarom is de elektronica van de Traxxas Spartan voorzien van een waterproof behuizing die elke vorm van beschadiging door vocht of water tegen gaat. Belangrijke onderdelen als de motor en de Electronics Speed Control (ECS) zijn daarom altijd veilig.

Meerdere batterijen mogelijk
Voor de absolute topsnelheid van de Traxxas Spartan gebruikt u 6S Power Cell NiMH batterijen die u eenvoudig in de geintegreerde batterijhouder plaatst. Maar wilt u liever eerst rustig kennis maken met deze speedboot? Kies dan voor 3S LiPo batterijen, zodat u wel geniet van de prestaties van de Traxxas Spartan, maar niet direct het volle vermogen benut. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u de boot eerst goed onder de knie wilt krijgen. Let op: de batterijen worden niet standaard meegeleverd.

Ontworpen door professionals
Traxxas is wereldwijd een van de bekendste namen als het gaat om het ontwerpen van RC-voer- en vaartuigen. Jarenlange ervaring en meerdere awards op het gebied van op afstand bestuurbare voertuigen en trucks garanderen dat ook de Spartan speedboot voldoet aan de verwachtingen die u heeft bij Traxxas. Deze speedboot is ontworpen door de beste engineers van Traxxas en levert daarmee zowel op het gebied van prestaties als design een absolute topprestatie.

Ready-to-Race
Een groot voordeel van de Traxxas Spartan speedboot is dat de boot volledig kant-en-klaar wordt geleverd. U ontvangt niet alleen de boot, maar ook een TQi 2,4 GHz radiosysteem, een Velineon brushless krachtssysteem en uitgebreide instructies. Wel heeft u nog batterijen nodig. De basisbesturing is zo eenvoudig dat u direct met de boot aan de slag kan. Heeft u toch nog vragen over uw modelboot? Neem dan vrijblijvend contact op met Traxxas via de telefoon, website of mail. Daar zitten dag in dag uit professionals klaar die alles weten van de Traxxas Spartan.

Geavanceerd radiosysteem
Het besturen van de Traxxas Spartan doet u met het geavanceerde Traxxas TQi 2,4 GHz radiosysteem. Met dit radiosysteem hoeft u geen ingewikkelde keuze te maken uit tientallen kanalen, de afstandsbediening zoekt zelf naar het best mogelijke kanaal. De controller is verder volledig naar wens in te stellen. Kies zelf hoeveel stuurbekrachtiging u wilt, wat de maximale snelheid is en hoe snel er geschakeld moet worden. Handig is daarnaast dat u via Traxxas Link tot wel 30 standaardinstellingen kunt programmeren. Zodra de afstandsbediening dan uw model in het water herkent, worden direct de gewenste instellingen gekozen. De Traxxas Link is apart verkrijgbaar, zie hieronder voor meer informatie.

Traxxas Link
Voor optimale prestaties koppelt u het Traxxas TQi 2,4 GHz radiosysteem met de Traxxas Link Wireless Module. Via deze module verandert u uw smartphone of tablet (Android, iOS) in een krachtige tool voor het tunen van uw Traxxas Spartan. Het kleurenscherm in combinatie met de gratis Traxxas Link App maakt het mogelijk om uw favoriete instellingen te programmeren voor het radiosysteem van uw speedboot. Daarnaast kunt u via Traxxas Link de gegevens van optionele sensoren op uw boot bijhouden.

Traxxas Stability Management
Traxxas Stability Management is een technologie die Traxxas helemaal zelf heeft ontwikkeld en is bedoeld om de best mogelijke prestaties te behalen met uw model speedboot. Zo kunt u dankzij deze technologie accelereren in een kaarsrechte lijn en is het gemakkelijker om op hoge snelheid soepele bochten te nemen. Daarnaast zorgt Traxxas Stability Management ervoor dat u in een rechte lijn af kunt remmen. Kortom, deze technologie zorgt ervoor dat u wel op hoge snelheid kunt varen, maar dat de kans op ongelukken een stuk kleiner wordt. Ideaal is ook dat TSM op de achtergrond voortdurend correcties uitvoert om u de Traxxas Spartan zo goed mogelijk te laten presteren. Voortaan kan iedereen op hoge snelheid racen.

Specificaties
- Romptype: Deep-V
- Romplengte: 927 mm
- Totale lengte: 1037 mm
- Totale hoogte: 147 mm
- Totale breedte: 243 mm
- Gewicht: 2031 gram
- Electronic Speed Control: Traxxas Velineon VXL 6S, gekoeld met water
- Input voltage: 7 tot 18 NiMH Cells, 2- 6 LiPo Cells (8,4 volt tot 22,2 Volt DC)
- BEC voltage: 6,0 Volt DC
- BEC stroom: 3 A
- Laag voltagedetectie: Ja
- Materiaal: Aluminium
- Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz (2-kanaals)
- Ontvanger: 6533 2,4 GHz Traxxas Stability Managent 5-kanaals
- Servo: 2056 High-torque waterproof

Hier bevinden zich de belangrijkste accessoires van deze auto!
- Traxxas Combo Pack 2X 2872X 11.1V LiPo & 1X 2972G duo charger 249.95 (Klik hier)
- Traxxas Link Wireless Module TRX6511 39.95 (Klik hier)
- Traxxas Tool Kit - TRX3415 29.95 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks 9.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl