Traxxas Stampede 4x4 KIT inclusief elektronica Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

289,00

Model: TRX67014-4

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Stampede 4x4 KIT inclusief elektronica

Heb jij altijd al eens je eigen monstertruck in elkaar willen zetten? Dat kan nu met de Traxxas Stampede 4x4 kit. Dit pakket geeft je het plezier van het zelf bouwen van jouw eigen voertuig in combinatie met de topervaring van de RTR Stempede. Het geeft een waanzinnige kick wanneer je met jouw eigengebouwde monstertruck de meest ruige terreinen gaat verkennen. En dankzij de hoge wegligging en de perfecte ophanging van de wielen kun je zonder problemen de meest ruige situaties overwinnen.

Bouw je truck op vanaf de grond
Met de Traxxas Stampede 4x4 kit heb jij de regie in handen. Je ontvangt het chassis en vervolgens mag je zelf de onderdelen bij elkaar zetten. Kies je favoriete motor, Electronic Speed Control (ESC), servo’s en radiosysteem. Alle onderdelen worden in aparte zakjes aangeleverd en met de kleurrijke instructie wordt het in elkaar zetten van de truck al een belevenis op zich. Het fijne is dat je voor het in elkaar zetten van de truck geen technische kennis hoeft te hebben. En ook het besturen van de RC-truck vergt geen gevorderde chauffeurskwaliteiten. De Traxxas Stampede 4x4 kit is geschikt voor elk niveau.

Instructies op schaal
Wanneer je de Traxxas Stampede 4x4 kit uitpakt, zie je een veelvoud aan onderdelen. Toch hoef je niet bang te zijn dat het in elkaar zetten niet lukt. De illustraties in de handleiding zijn op schaal, zodat je gemakkelijk het verschil kunt zien tussen schroeven, ringen of andere kleine onderdelen. Daarnaast staat de handleiding vol met duidelijke afbeeldingen en handige tips die het constructieproces vereenvoudigen. En uiteindelijk geeft het zelf in elkaar zetten van jouw monstertruck natuurlijk veel voldoening.

Innovatief chassis
De basis van de Traxxas Stampede 4x4 kit is het innovatieve chassis, dat geschikt is voor razendsnelle acceleratie. Het chassis is volledig geïntegreerd met de elektronica en het batterijcompartiment. Hierdoor is het ontwerp veel efficiënter en compacter dan bij andere voertuigen. Ideaal aan dit chassis is de hoge wegligging. Hierdoor kun je gemakkelijk zware terreinen overwinnen, zonder dat de cruciale onderdelen van de truck beschadigd raken. Daarnaast zorgt de stijfheid van het chassis ervoor dat je op hoge snelheid kunt racen.

Modulair design
Spectaculair aan de Traxxas Stampede 4x4 kit is het modulaire design. Waar je voorheen een 4-wheel drive voertuig met veel schroeven en techniek in en uit elkaar moest halen, is dat bij de Traxxas Stampede niet het geval. De voorkant kun je bijvoorbeeld met slechts vijf schroeven verwijderen. En de achterkant kent maar 4 schroeven. In minder dan een minuut heb je volledige toegang tot alle onderdelen. Het modulaire design maakt daarmee het onderhouden of eventueel vervangen van onderdelen erg gemakkelijk.

Waterproof receiver box
De receiver is één van de belangrijkste onderdelen van een RC-truck. Hierop komt het signaal binnen vanaf de controller. Bij de Traxxas Stampede 4x4 kit wordt geen receiver meegeleverd. Wel ontvang je een waterproof receiver box. Deze plaats je over de receiver heen en vervolgens kun je ook bij slecht weer gewoon door racen. En ook beekjes, sneeuw of een modderige ondergrond vormen hierdoor niet langer een probleem. Zo heb je optimaal plezier van je Traxxas Stampede 4x4 kit.

Soft compound banden
Wanneer je offroad gaat rijden, heb je behoefte aan extra grip. Daarom wordt de Traxxas Stampede 4x4 kit geleverd met soft compound 2,8” Chevron Maxx banden. Deze banden zorgen voor optimale grip en tractie op elke ondergrond. Zelfs op hoge snelheid door de bocht is geen probleem. Ook stevig remmen gaat in een rechte lijn, zonder slippen. De Chevron Maxx banden passen perfect op de Stampede 4x4 2,8” All-Star chromen wielen. Tussen de wielen en banden zorgt een speciaal foam voor optimale prestaties.

Geweldige schokdempers
De Traxxas Stampede 4x4 kit bevat geweldige oliegevulde schokdempers, die de grootste klappen opvangen. Of je nu over flinke stenen rijdt of af en toe sprongen maakt met de Stampede van Traxxas, de schokdempers absorberen elke schok. Speciale Dual X-ring afsluitingen zorgen voor super smooth performance, zonder dat de schokdempers olie lekken. Goed om te weten is dat de Ultra Shocks volledig te configureren zijn met verschillende soorten olie of veren.

Snel bij de motor
Waar je bij de voor- of achterkant van de Traxxas Stampede nog respectievelijk 5 of 4 schroeven moet losmaken om bij de onderdelen te kunnen, is dit bij de motor slechts 1 schroef. Hierdoor heb je een eventueel probleem razendsnel verholpen. Daarnaast kun je ook snel aanpassingen doen, doordat je de motor in enkele seconden hebt verwijderd en ook weer hebt teruggeplaatst. Gemakkelijker wordt het niet.

Perfecte aansturing
Bij de Traxxas Stampede 4x4 kit is alles ontworpen om de presteren. Maar niet alleen presteren is belangrijk, ook duurzaamheid en precisie. Daarom heeft Traxxas dit pakket optimaal ingericht met een cam-type servo saver. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de stuurservo’s worden beschermd tegen ongelukken, zonder dat daarbij ingeboet wordt aan precisie bij de aansturing.

Installatie voor iedereen
De Traxxas Stampede 4x4 kit is ideaal voor iedereen die zelf zijn voertuig in elkaar wilt klussen. Met deze kit kun je helemaal los en heb je de vrijheid om jouw eigen Traxxas Stampede RC-monstertruck samen te stellen. Belangrijk om te vermelden is dat er geen technische kennis vereist is voor de installatie. Ook heb je geen ingewikkeld gereedschap nodig. De meegeleverde, kleurrijke instructies spreken voor zich, waardoor het voor jong en oud perfect mogelijk is om de auto in elkaar te zetten. Liever gelijk uit de doos racen met je voertuig? Kies dan voor de standaardeditie van de Traxxas Stampede, waarmee je ook uitstekend offroad kunt racen.

Specificaties
- Lengte: 397 mm
- Voorkant: 340 mm
- Achterkant: 340 mm
- Wegligging: 75 mm
- Gewicht: 2,57 kg (met elektronica geïnstalleerd)
- Hoogte: 227 mm
- Wielbasis: 275 mm
- Schokdemperlengte: lang (voor), XXLang (achter)
- Banden: Chevron Maxx 2,8”
- Diameter banden: 129 mm (voor- en achterkant)
- Wielen: 2,8” Chrome All-Star
- Diameter wielen: 72 mm (binnen- en buitenzijde)
- Electronic Speed Control: niet meegeleverd
- Motor: niet meegeleverd
- Chassis materiaal: nylon composiet
- Radiosysteem: niet meegeleverd
- Body: polycarbonaat
- Niveau: 1
- Afmetingen batterijcompartiment: 142 x 48,5 x 23 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl