Traxxas Stampede 4x4 VXL Brushless monster truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

459,00

Model: TRX67086-4

Kleur:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Stampede 4x4 VXL Brushless monster truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader

Bent u op zoek naar een monstertruck met ongekende kracht? Zoek niet verder, de Traxxas Stampede 4 x 4 VXL levert de kracht die u wilt. Dit nieuwe model van Traxxas levert een combinatie van hoge snelheden, extreme kracht en zeer snelle acceleratie. En dankzij Traxxas Stability Management (TSM) heeft u geen last van slippende wielen bij het optrekken. Zelfs wanneer u over gladde ondergronden rijdt, waaronder glad beton, modder, ijs of sneeuw. Niet eerder had u een monstertruck in handen met zoveel vermogen als de Traxxas Stampede 4 x 4 VXL. Ontdek zelf de ongekende kwaliteiten van dit RC-voertuig.

Krachtige motor
Het ongeborstelde Traxxas Velineon vermogenssysteem van de Stampede 4 x 4 VXL is krachtiger dan ooit. Niet langer zijn er beperkingen of grenzen aan wat het voertuig kan. Zodra u gas geeft via de controller, merkt u hoeveel vermogen deze wagen echt heeft. De verschillende elektronische onderdelen, waaronder de motor en de electronic speed control, werken moeiteloos met elkaar samen, zodat alle capaciteit van de batterij volledig wordt benut. Met als resultaat dat u werkelijk topprestaties uit de Traxxas Stampede 4 x 4 VXL haalt.

Kant-en-klaar geleverd
Een groot voordeel van de meeste RC-voertuigen van Traxxas is dat ze kant-en-klaar worden geleverd. Zo ook de Traxxas Stampede 4 x 4 VXL. Alle onderdelen zitten er al op en aan, het enige dat u nog moet doen is de batterij opladen. Een groot voordeel omdat u geen uren kwijt bent aan de ingewikkelde installatie van het voertuig. Alleen de batterij volladen en u kunt beginnen met racen. Ook alle bekleding en decoratie zijn al aangebracht, dus geen precisiewerk meer nodig om de stickers juist te bevestigen.

Uitstekende support
De Traxxas Stampede 4 x 4 VXL is een ongekend monster. In principe wijst alles zich vanzelf, maar mocht u toch nog vragen hebben over dit model, dan kunt u altijd terecht bij de supportdesk van Traxxas. Zij helpen u met uw vraag, maar staan ook klaar voor vervangende onderdelen. Bij deze terreinwagen hoort namelijk Traxxas Lifetime Electronics garantie. Dat houdt in dat u altijd de elektronische onderdelen kunt vervangen, mochten deze niet goed functioneren. Uiteraard gaat het hier wel om een technisch defect dat veroorzaakt is onder normale omstandigheden.

Traxxas Stability Management
U herkent het vast, rijdt u op een gladde ondergrond, slipt uw voertuig alle kanten op. Zonde, want u wilt eigenlijk op elke ondergrond en onder elke weersomstandigheid kunnen genieten van uw voertuig. Daarom heeft Traxxas de Stampede 4 x 4 VXL uitgerust met Traxxas Stability Management. Dit systeem zorgt ervoor dat de extreme power van dit RC-voertuig uitstekend wordt omgezet in snelheid, zonder dat de wagen begint te slippen. Of u nu op steen, beton, asfalt, modder of sneeuw rijdt, de monstertruck doet precies wat u van het voertuig vraagt.

2,4 GHz radiosysteem
De Traxxas Stampede 4 x 4 VXL bestuurt u met de intuοtieve Traxxas TQi controller. Het voertuig zelf is uitgevoerd met het meest geavanceerde ‘Ready-to-Race’-systeem ter wereld. Dit houdt in dat u geen kanalen hoeft te kiezen, de controller selecteert automatisch het meest geschikte kanaal om te racen. Hierdoor hoeft u niets anders te doen dan de Stampede 4 x 4 VXL en de controller in te schakelen en u kunt beginnen met racen. Handig aan de controller is dat deze instellingen van andere Traxxas-voertuigen kan onthouden. Op deze manier is de controller inzetbaar voor meerdere voertuigen en hoeft u niet telkens de specifieke instellingen aan te passen.

Instellingen aanpassen
Met de controller kunt u dus eenvoudig de instellingen van de Traxxas Stampede 4 x 4 VXL aanpassen. Kies bijvoorbeeld hoe gevoelig het sturen moet zijn, schakel Traxxas Stability Management in of uit, bepaal zelf hoeveel hulp u krijgt bij het remmen, alles is mogelijk. En het fijne van de controller is ook nog eens dat deze ergonomisch in de hand ligt. Daardoor kunt u de hele dag lang comfortabel blijven racen. Bijkomend voordeel, de interne antenne zit netjes weggewerkt zodat de kans op beschadiging uiterst klein is.

Traxxas Training Mode
De Traxxas Stampede 4 x 4 VXL heeft een ongekend vermogen en het kan verstandig zijn om niet direct op vol vermogen te racen. Immers, het zou zonde zijn als u brokken maakt bij de eerste rit. Daar heeft Traxxas iets op gevonden: de gepatenteerde Training Mode. Wanneer u deze modus inschakelt, wordt het vermogen teruggeschroefd tot 50%. Op deze manier kunt u rustig wennen aan het RC-voertuig, voordat u geniet van het volle vermogen. Een stuk veiliger en ideaal voor beginnende bestuurders.

Wireless Link module
De Traxxas TQi controller is in alle opzichten een unieke afstandsbediening. Zeker wanneer u deze uitbreidt met de optionele Wireless Link module van Traxxas. Met deze module kunt u namelijk uw Android, iPad, iPhone of iPod veranderen in een krachtige tuning tool voor uw Traxxas-voertuig. Pas instellingen aan of ontvang telemetrie-informatie wanneer u de auto voorziet van optionele sensoren. Voor al deze functies heeft u ook de Traxxas Link app nodig. Deze is te downloaden in de Google Play Store en de App Store.

Zelfoprichtende monstertruck
Wanneer u met een monstertruck aan de slag gaat, is de kans aanwezig dat het voertuig niet altijd op 4 wielen blijft staan. Normaal gesproken moet u dan met de hand uw RC-voertuig weer recht zetten. Met de Traxxas Stampede 4 x 4 VXL is dat niet langer nodig. De Self-Righting functie maakt het mogelijk om met ιιn druk op de knop de monstertruck weer op vier wielen te zetten. Zo kunt u direct doorgaan met uw race of avontuur.

Specificaties:
• Lengte: 19.69” (500 mm)
• Voorkant: 13.39” (340 mm)
• Achterkant: 13.39” (340 mm)
• Gewicht: 2,54 kg
• Hoogte: 9.21” (234 mm)
• Wielbasis: 10.83” (275 mm)
• Schokdempers voor: Long
• Schokdempers achter: XXLong
• Banden: Talon 2,8”
• Diameter banden: 4,8” (122 mm, voor en achter)
• Wielen: 2,8” Black-Chrome (All-Star)
• Diameter wielen: 2,8” (72 mm)
• Electronic speed control: VXL-3s ESC
• Motor (elektrisch): Velineon 3500 ongeborsteld
• Chassis materiaal: Nylon composiet
• Radiosysteem: TQi 2,4 GHz (2-kanaals) met Traxxas Stability Management
• Topsnelheid: 90 kilometer per uur
• Niveau: 1
• Inclusief: Toolset
• Exclusief: NiMh of LiPo batterij, oplader, 4 x AA batterijen voor de controller

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- (Snelheid 60 km/h) Traxxas 3000mAh 8.4V NiMH batterij en 2A lader €39.95 (Klik hier)
- (Snelheid 100+ km/h) Traxxas 4000mAh 11.1v 25C LiPo Batterij en 4A lipo lader €124.95 (Klik hier)
- Traxxas Link Wireless Module (connectie maken met je telefoon) TRX6511 €39.95 (Klik hier)
- Traxxas wheelie bar voor Slash, Stampede, Rustler en Bandit €17.95 (Klik hier)
- GP Ultra alkaline AA batterijen 4 stuks voor de zender €4.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl