Traxxas Stampede 4x4 XL5 4WD monster truck RTR 2.4Ghz met LED verlichting inclusief Power Pack - Rood Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

379,00

Model: TRX67054-61RED

Status: Op voorraad

Omschrijving

Traxxas Stampede 4x4 XL5 4WD monster truck RTR 2.4Ghz met LED verlichting inclusief Power Pack - Rood

De Traxxas Stampede 4x4 Monster Truck is een ongekende krachtpatser met speciale, agressieve Maxx banden. Dit model is in alles gemaakt om stoere offroad avonturen mee te beleven. Waterproof elektronica maakt het voertuig bestand tegen allerlei omstandigheden en dankzij de aangebrachte LED verlichting heb je dag en nacht plezier van deze Stampede. Doe daar een mooie afgewerkte body bij, intuitieve besturing en meegeleverde batterij en oplader en je haalt een absoluut topmodel in huis.

Verlichting aanwezig
Met de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck hoef je niet langer op te houden met racen zodra de schemering invalt. Dit vernieuwde model is namelijk voorzien van LED verlichting zowel aan de voor- als de achterzijde. Het fijne van deze lampen is dat ze zijn weggewerkt in de bumpers die op hun beurt weer rugged zijn uitgevoerd. Mocht je onverhoopt ergens tegenaan rijden, dan vangen de bumpers de klap van de impact op en heeft dit geen gevolgen voor de ingebouwde LED verlichting. Voortaan geniet je dus dag en nacht van deze monster truck.

Batterij en oplader meegeleverd
Je hoeft bij de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck niet eerst op zoek naar een geschikte motorbatterij inclusief oplader. Bij dit model ontvang je namelijk een 4 A DC snellader met piekdetectie en een Traxxas 3000 mAh 8,4 V 7-cell NiMH batterij. Die batterij communiceert perfect met de snellader zodat er altijd op de juiste snelheid wordt opgeladen en dat er geen overlading kan ontstaan.

TQ 2,4 GHz radiosysteem
Bij dit RC-model wordt een afstandsbediening meegeleverd die werkt via de 2,4 GHz frequentie. Hierdoor communiceert de controller moeiteloos met de aanwezige receiver op de monster truck. De stabiele verbinding voorkomt lagging of interferentie, zodat elke aanwijzing direct wordt opgevolgd door het voertuig. Het resultaat is totale controle over de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck.

Puur vermogen
Aan vermogen geen gebrek bij de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck. Naast dat je dus een krachtige Traxxas 3000 mAh batterij ontvangt, zit het met de elektronica wel goed bij dit model. Aan boord ligt een Titan 12-turn 550 motor die perfect samenwerkt met de eveneens meegeleverde XL-5 Electronic Speed Control (ESC). De ESC zorgt voor de perfecte verdeling van het vermogen van de batterij. Ook de zuinige LED verlichting worden door de ESC aangestuurd, maar dat heeft nauwelijks invloed op de prestaties van het voertuig.

Verbeterd chassis
Dit nieuwe model van de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck heeft een verbeterd chassis. De elektronica en de batterij zijn zo laag mogelijk geplaatst, waardoor je een perfecte wegligging hebt. Je kunt hiermee gemakkelijker over moeilijk begaanbaar terrein navigeren, terwijl het chassis ook voldoende ruimte biedt om op hoge snelheid te racen. Daarmee sla je twee vliegen in een klap.

Waterproof elektronica
De belangrijkste elektronica van de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck is voorzien van een waterproof case. Daarmee ben je bestand tegen regen of sneeuw en kun je onder iedere weersomstandigheid gewoon doorrijden. Ook het racen op vochtige of natte ondergronden is niet langer een probleem hierdoor.

Ready to Race
Aan de Traxxas Stampede 4 x 4 Monster Truck hoef je niet eerst urenlang te sleutelen voordat je op pad kunt. De onderdelen zijn al geinstalleerd en de body is al afgewerkt met een stoere ProGraphix paint. Het enige dat jij nog moet doen is de motorbatterij opladen en je bent klaar voor je eerste race avontuur.

Specificaties
- Lengte: 397 mm
- Voorkant: 340 mm
- Achterkant: 340 mm
- Gewicht: 2,57kg
- Wielbasis: 275 mm
- Hoogte: 227 mm
- Schokdempers voor: Long
- Schokdempers achter: XX-Long
- Banden voor: Chevron Maxx 2,8
- Banden achter: Chevron Maxx 2,8
- Wielen: 2,8 chroom All-Star
- Electronic Speed Control: XL-5
- Motor: Titan 12T 500
- Afstandsbediening: TQ 2,4 GHz (2-kanaals)
- Chassis: molded tub
- Materiaal chassis: composiet nylon
- Niveau: 1
- Voltooiingsniveau: Ready to Race
- Installatietijd: geen
- Snelheid: 50 kilometer per uur
- Batterij: Traxxas 3000 mAh 8,4 V 7-cell NiMH
- Oplader: Traxxas 4 A DC piekdetectie snellader
- Nodig: 4 x AA batterijen voor de afstandsbediening

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- Traxxas 12 volt omvormer voor stopcontact gebruik (TRX2976G) 27.95 (Klik hier)
- Traxxas wheelie bar voor Slash, Stampede, Rustler en Bandit 17.95 (Klik hier)
- Traxxas Tool Kit - TRX3415 29.95 (Klik hier)
- Extra Traxxas Battery Power Cell 3000mAh NiMH, 7-C flat 8.4V - TRX2923X 34.95 (Klik hier)
- G.T. Power 12x LED verlichting set speciaal voor Traxxas 19.95 (Klik hier)
- GP Ultra alkaline AA batterijen 4 stuks voor de zender 4.99 (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl