Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Traxxas Stampede VXL Brushless 2WD Truck RTR TSM 2.4Ghz Groen - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

349,00

Model: TRX36076-4G

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Stampede VXL Brushless 2WD Truck RTR TSM 2.4Ghz Groen - zonder batterij en lader

De meest brute, extreme en krachtige monster truck ter wereld is nu verkrijgbaar: de Traxxas Stampede VXL. Dit unieke schaalmodel haalt topsnelheden tot 100 kilometer per uur. Daarnaast biedt dit voertuig ongekende grip en is de besturing eenvoudiger dan ooit. Wat wilt u nog meer? Een krachtmachine die verbluffende prestaties levert en door iedereen onder controle te krijgen is. Bestel nu de Traxxas Stampede VXL en ervaar zelf waarom dit de meest extreme monster truck ter wereld wordt genoemd.

Traxxas Stability Management
Veruit het belangrijkste onderdeel van de Traxxas Stampede VXL is Traxxas Stability Management. Natuurlijk is het fijn als een voertuig een hoog vermogen levert, maar als de stabiliteit daaronder te lijden heeft, heeft u er weinig aan. Traxxas Stability Management zorgt voor ongekende stabiliteit, uitstekende grip bij het optrekken en in de bochten en zelfs topprestaties op gladde ondergronden. Dankzij deze unieke technologie zult u nooit meer de controle over het voertuig verliezen. En bijkomende voordeel, dankzij Traxxas Stability Management kunt u van elk greintje vermogen optimaal genieten.

Bepaal zelf het vermogen
De Traxxas Stampede VXL haalt in optimale condities snelheden tot maar liefst 100 kilometer per uur. Dit is mogelijk dankzij de unieke samenwerking tussen de Velineon krachtbron en de Electronic Speed Control. Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat al het vermogen omgezet wordt in prestaties, met aandacht voor efficiëntie, snelheid en runtime. Vervolgens kunt u zelf bepalen hoeveel vermogen de Traxxas Stampede VXL moet leveren. U doet dit namelijk met het soort batterij dat u plaatst. De meegeleverde batterijen (3S Li-Po) halen het optimale vermogen uit dit voertuig, maar u kunt zelf ook kiezen voor minder sterke batterijen. De prestaties zullen iets afnemen, maar als beginner is dit wellicht een goede manier om kennis te maken met dit racemonster.

3 verschillende modi
Een andere manier om rustig kennis te maken met de Traxxas Stampede VXL is het gebruikmaken van de verschillende rijmodi. Kies voor de Training Mode wanneer u beginnend bestuurder bent. Het vermogen van de Traxxas Stampede VXL wordt dan teruggeschakeld naar maximaal 50% van het maximale vermogen. Zo kunt u eerst het rijgedrag van deze monster truck leren kennen, alvorens u overstapt naar de race of sport mode van dit RC-voertuig. De race mode is uiteraard bedoeld om het op te nemen tegen uw concurrenten en in de sport mode kunt u probleemloos nieuwe terreinen verkennen.

Geavanceerd radiosysteem
De Traxxas Stampede VXL is het absolute topmodel van Traxxas en dit is onder andere terug te zien in het unieke radiosysteem. De Traxxas TQi radio werkt erg eenvoudig, heeft geen kanalen en werkt op de 2,4 GHz frequentie. U hoeft niets in te stellen, u kunt direct beginnen met racen met de meegeleverde afstandsbediening. Wel kunt u uw eigen rijstijl volledig instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de maximale snelheid begrenzen, een limiet instellen voor schakelen, het remvermogen instellen of kiezen voor ondersteuning bij het sturen. Op deze manier krijgt u deze monster truck steeds water beter onder controle, zonder dat u in één keer voor de leeuwen wordt gegooid. Ideaal is ook dat u instellingen die u hebt gebruikt bij andere Traxxas voertuigen kunt projecteren op de Stampede VXL. Hier heeft u wel de Traxxas Link Wireless Module voor nodig, die optioneel is bij te bestellen.

Traxxas Link Wireless Module
De Traxxas Link Wireless Module biedt u nog meer mogelijkheden met uw Traxxas Stampede VXL. Deze module maakt van uw Android device, uw iPad, iPhone of iPod touch een prachtig besturingsapparaat. Via uw mobiele device kunt u vervolgens allerlei instellingen wijzigen voor de rijstijl van uw monster truck. Zo krijgt u nog meer controle over uw voertuig. Daarnaast is het zelfs mogelijk om telemetrie-toepassingen uit te voeren met de Traxxas Link Wireless Module. Dit werkt alleen wanneer u sensoren plaatst op uw Traxxas Stampede VXL.

Waterproof elektronica
Voorheen was een regenbui een flinke belemmering voor het rijden met RC-voertuigen. Dat is verleden tijd sinds Traxxas de belangrijkste onderdelen van haar voertuigen voorziet van een waterproof case. Hierdoor kunt u bij slecht weer, bijvoorbeeld regen of sneeuw, gewoon door blijven rijden met de Traxxas Stampede VXL. Ook een waterig pad, bijvoorbeeld door regenplassen, is niet langer een probleem voor deze monster truck. Zo kunt u nog langer genieten van de fantastische prestaties van dit Traxxas topmodel.

Specificaties
- Afmetingen: 413 x 241 mm
- Gewicht: 1,85 kg
- Schokdempers voor: Lang
- Schokdempers achter: XXLang
- Banden voor (voorbewerkt): Talon 2,8"
- Banden achter (voorbewerkt): Talon 2,8"
- Wielen voor: 2,8" Black-Chrome (Tracer)
- Wielen achter: 2,8" Black-Chrome (Tracer)
- Electronic Speed Control: VXL-3s Electronic Speed Control
- Motor: Velineon 3500 ongeborsteld
- Chassis materiaal: Composiet Nylon
- Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz (2-kanaals)
- Snelheid: 100 kilometer per uur
- Batterijen afstandsbediening: 4 x AA (exclusief)

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- (Snelheid 60 km/h) Traxxas 3000mAh 8.4V NiMH batterij en 2A lader €39.95 (Klik hier)
- (Snelheid 100+ km/h) Traxxas 4000mAh 11.1v 25C LiPo Batterij en 4A lipo lader €124.95 (Klik hier)
- Traxxas Link Wireless Module (connectie maken met je telefoon) TRX6511 €39.95 (Klik hier)
- Traxxas wheelie bar voor Slash, Stampede, Rustler en Bandit €17.95 (Klik hier)
- GP Ultra alkaline AA batterijen 4 stuks voor de zender €4.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl