Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Traxxas 4-Tec 2.0 4WD VXL Chassis Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: TRX83076-4

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas 4-Tec 2.0 4WD VXL Chassis

Op zoek naar een geheel nieuwe race-ervaring? Traxxas komt nu met de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL. Een uniek 1-op-10 schaalmodel met een uniek ontworpen hightech chassis. Dit chassis zorgt ervoor dat het gewicht zo laag mogelijk in de wagen ligt, waardoor de 4-Tec 2.0 VXL uitstekend reageert op aanwijzingen van de controller. In combinatie met de VXL-3s electronic speed control en een krachtige Velineon ongeborstelde motor haalt u topsnelheden tot wel 112 kilometer per uur! Ongekende snelheid in combinatie met fantastische grip, wat wilt u nog meer?

World-class vermogen
Een nieuw RC-voertuig, dan wilt u natuurlijk ook nieuwe ervaringen meemaken. Dat kan met de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL. Dit nieuwe model is uitgerust met een Velineon ongeborstelde motor die een nieuwe generatie aanboort als het aankomt op vermogen. Nooit eerder had u zoveel power in handen. De acceleratie is ongekend en de topsnelheid boven de 100 kilometer per uur. Het vermogen kan worden geleverd dankzij de gepatenteerde Traxxas High-Current connector die de volledige batterijcapaciteit richting de geavanceerde elektronica stuurt. Het resultaat: een waar racemonster waarmee u de concurrentie gemakkelijk achter u laat.

Traxxas Stability Management (TSM)
Racen op hoge snelheid is natuurlijk gaaf, maar dat mag niet ten koste gaan van de grip en de stabiliteit tijdens het racen. Daarom heeft Traxxas de 4-Tec 2.0 VXL Traxxas Stability Management meegegeven. Dit systeem zorgt ervoor dat u zelfs op gladde ondergronden een stabiele wegligging heeft tijdens het accelereren en racen op hoge snelheid. Een ander bekend probleem is dat bij het remmen uw racewagen alle kanten op slipt. Dat is verleden tijd met de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL dankzij Traxxas Stability Management. Dankzij het systeem kunt u zich volledig focussen op het besturen van de racewagen. TSM zorgt ervoor dat de wagen precies doet wat u verwacht.

Vernieuwde VXL-banden
Hoge snelheden zijn alleen mogelijk als de banden daarop aangepast zijn. Daarom wordt de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL geleverd met VXL-banden die de ongekende snelheden moeiteloos aankunnen. Voor deze replica wielen is op dit moment patent aangevraagd vanwege het vernuftige ontwerp. Ook de geοntegreerde remschijven helpen mee aan de echte race-ervaring. Remmen lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het bij veel RC-voertuigen helaas niet. Bij de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL wel. Remmen is remmen, punt uit!

Velineon 3500 ongeborstelde moto
De Traxxas 4-Tec 2.0 VXL behaalt zijn extreme performance met de ingebouwde Velineon 3500 ongeborstelde motor. De onderdelen van de motor zijn bestand tegen extreme temperaturen, zijn zeer precies uitgebalanceerd en gaan lang mee zonder dat u er onderhoud aan hoeft te plegen. Het ontwerp van de motor garandeert snelle acceleratie en keer op keer topsnelheid. Ook wanneer u de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL langere tijd in gebruik heeft, blijft de auto zijn topsnelheid halen.

Velineon VXL-3s electronic speed control
De motor kan het natuurlijk niet alleen, er is altijd een electronic speed control nodig. De Traxxas 4-Tec 2.0 VXL heeft een ingebouwde Velineon VXL-3s ESC. Deze electronic speed control is voorzien van high-grade technologie om precies het juiste vermogen aan de motor te leveren. Praktisch is dat zowel de motor als de ESC voorzien zijn van een waterproof case. Voortaan kunt u ook onder natte weersomstandigheden blijven genieten van uw RC-voertuig van Traxxas.

Drie racemodi
De Traxxas 4-Tec 2.0 VXL is geschikt voor coureurs van elk niveau. U heeft namelijk drie racemodi omuit te kiezen. Voor beginnende bestuurders is er de Training Mode. In deze modus wordt het vermogen ingesteld op 50% van het totaal. Dit geldt voor het optrekken en het achteruit rijden. Remmen kan natuurlijk wel volledig. Voor de gemiddeld ervaren coureur is er de Race Mode. In deze modus racet u op vol vermogen, maar u kunt niet achteruit rijden. De gevorderde coureur kiest voor de Sport Mode. Ook in deze modus scheurt u op vol vermogen, maar nu kunt u ook de achteruitrijdfunctie gebruiken.

Precisie met 2,4 GHz radiosysteem
De besturing van de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL is zeer nauwkeurig dankzij het 2,4 GHz radiosysteem. Dit geavanceerde Ready-to-Race systeem werkt zonder kanalen of frequenties. Alles wordt automatisch ingesteld, zodat u zo snel mogelijk kunt starten met racen. Uniek aan de TQi 2,4 GHz controller is dat u instellingen voor voertuigen van Traxxas kunt opslaan. Vervolgens herkent de controller automatisch met welk racemonster u wilt racen en de instellingen worden geladen. Uiteraard stelt u op de controller zaken als Traxxas Stability Management, stuurbekrachtiging en de eenvoud van schakelen in. Ook de racemodus kiest u met de controller.

Oliegevulde Ultra schokdempers
De Traxxas 4-Tec 2.0 VXL kan tegen een stootje dankzij de oliegevulde Ultra schokdempers. De unieke X-ring technologie vangt klappen op en verwerkt die zodanig dat u er nauwelijks last van heeft tijdens het rijden. Met de schokdempers kunt u zelfs de hoogte van het voertuig aanpassen, zodat u gemakkelijk elke ondergrond aan kunt. Bijkomend voordeel van de olie is dat de onderdelen een stuk langer mee gaan en weinig onderhoud vereisen.

Ongekend vermogen met top batterijen
De 4-Tec 2.0 VXL heeft een dual-height battery mount waar meerdere batterijen in kunnen, waaronder NiMH en LiPo battery packs. Zo kiest u zelf hoeveel vermogen u in de auto stopt en dus hoe hard u kunt. De ingebouwde Traxxas High-Current connector zorgt er vervolgens voor dat het vermogen van de geplaatste batterij optimaal omgezet wordt richting de elektronica. Er gaat dus geen vermogen verloren, alles komt terecht bij de motor, de electronic speed control en de servo.

Geschikt voor elke weersomstandigheid
De Traxxas 4-Tec 2.0 VXL is ontworpen voor werkelijk elke weersomstandigheid. Mooi weer is nooit een probleem, maar dankzij de waterproof sealing van de elektronica is ook regen of sneeuw geen probleem meer. En dankzij de rubber-sealing van de lager gelegen onderdelen is ook modder kinderspel voor de Traxxas 4-Tec 2.0 VXL. Er is geen enkele ondergrond of weersomstandigheid meer die u tegenhoudt om te racen.

Specificaties
• Lengte: 14,94” (379 mm)
• Voorkant: 7,7” (196 mm)
• Achterkant: 7,9” (200 mm)
• Gewicht: 1,44 kg
• Hoogte: 5,07” (129 mm)
• Wielbasis: 129 mm
• Lengte schokdemper: kort (voor en achter)
• Diameter band: 2,6” (66 mm)
• Breedte band (voor): 1,0” (26 mm)
• Breedte band (achter): 1,2” (30 mm)
• Diameter wiel: 2,1” (53 mm)
• Electronic speed control: VXL-3s ESC
• Motor (elektrisch): Velineon 3500 ongeborsteld
• Materiaal chassis: Molder Tub / Nylon Composiet
• Radiosysteem: TQi 2,4 GHz met Traxxas Stability Management
• Niveau: 3
• Topsnelheid: 112 kilometer per uur
• Batterij: 6- of 7-Cell NiMH / 2- of 3-Cell LiPo (niet meegeleverd)
• Batterij controller: 4x AA
• Oplader: niet meegeleverd

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl