Traxxas TRX-4 2021 Ford Bronco Crawler RTR Oranje - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

659,00

Model: TRX92076-4ORNG

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Traxxas TRX-4 2021 Ford Bronco Crawler RTR Oranje - zonder batterij en lader

De terugkeer van een off-road legende is hier. Het is 25 jaar geleden dat Ford de bijzondere Bronco op de markt bracht. Deze uitstekende 4x4 groeide uit tot de meest populaire SUV in de Verenigde Staten en ver daarbuiten. Traxxas heeft de handschoen opgepakt om een schaalmodel te maken van dit legendarische voertuig. De Traxxas TRX-4 Bronco beschikt over een ongekende mate van detail en is gebouwd op het prijswinnende TRX-4 platform. Hiermee geniet je van geweldig realisme en class-leading performance, zodat off-road racen een geheel nieuwe dimensie krijgt. Probeer het zelf!

Innovatie, innovatie, innovatie
De engineers van Traxxas proberen dag in dag uit het beste uit ieder voertuig te halen. Bij de Traxxas TRX-4 Bronco betekent dit dat er volop innovatie is toegepast. Vernieuwende technologieën, een nog strakker ontwerp en ongekende precisie als het aankomt op engineering. Het resultaat? Een topvoertuig voorzien van de meest geavanceerde mogelijkheden op de RC-markt.

Ongekende details
De Traxxas TRX-4 Bronco levert niet alleen fantastische prestaties, het is ook een absoluut topmodel als het aankomt op details. De rugged buitenkant van het voertuig beschikt over bumpers en andere tot op de millimeter nagemaakte details. Maar ook de deurgrepen, spiegels en een reservewiel brengen het realismeniveau flink omhoog bij deze terreinwagen. Om nog maar te zwijgen over de LED-ready grill.

Clipless body mounting
De body van de Traxxas TRX-4 Bronco is een lust voor het oog. Maar naast de looks, is ook de functionaliteit geweldig. De body is namelijk te bevestigen en te verwijderen via een clipless mounting systeem. Je hebt hierdoor geen lijm of ingewikkeld gereedschap nodig om een onderdeel na te kijken of te vervangen. Dankzij het quick-release systeem til je de body zo van het voertuig en net zo gemakkelijk plaats je de body weer terug.

Traxxas TRX-4
De Bronco RC-terreinwagen is gebouwd op het TRX-4 platform van Traxxas. Hoge ophanging, speciale assen, high and low speed transmissie, aluminium schokdempers, alles zit erop en eraan bij de Traxxas TRX-4 Bronco. Je geniet van de best mogelijke prestaties dankzij dit unieke TRX-4 platform, maar dan gebruikt voor de legendarische Bronco.

Aluminium schokdempers
De Traxxas TRX-4 Bronco is bedoeld voor stoere off-road avonturen. Off-road kom je natuurlijk allerlei obstakels tegen die de prestaties van het voertuig zouden kunnen beïnvloeden. Niet bij de Bronco, dankzij de stevige aluminium schokdempers. Deze oliegevulde onderdelen zorgen voor de absorptie van de meest krachtige klappen en voeren deze gelijk af, zodat ze geen invloed hebben op de prestaties van het voertuig. Of je nu sprongen maakt, op hoge snelheid over hobbelig terrein scheurt of over rotsen klautert, met de Traxxas TRX-4 Bronco kan het zonder problemen.

Dual battery tray
Een groot voordeel van de Traxxas TRX-4 Bronco is de dual battery tray. In de hoofd tray past een 5000 mAh 3-cell LiPo of 7600 mAh 2-cell LiPo batterij. De laatste kies je voor langere runtimes. De tweede battery tray is geschikt voor kleinere 1/16 schaal batterijen, waarmee je het gewicht van de batterij voorin het voertuig ligt. Dit is ideaal wanneer je veel wilt gaan klimmen of steile hellingen wilt aanvallen.

Verbeterde ophanging en wegligging
De Traxxas TRX-4 Bronco heeft een verbeterde wegligging ten opzichte van andere terreinwagens door de speciale ophanging van de assen. Het vernieuwende ontwerp verbeterd de as-geometrie en vermindert eventuele ruis tijdens het rijden. Hierdoor geniet je van nog betere prestaties, hoe lastig het terrein ook is.

Krachtige motor
De Traxxas TRX-4 Bronco beschikt over een grote 550 geborstelde 21-turn Titan motor, die aan de voorkant van het voertuig is gemonteerd. Dankzij deze positionering kent het voertuig een zogenaamde weight bias. Dat houdt in dat het gewicht naar de voorkant overhelt, ideaal voor het aanvallen van obstakels of het beklimmen van steile hellingen.

XL-5 HV speed control
De Bronco van Traxxas heeft een XL-5 HV Electronic Speed Control (ESC) aan boord die compatibel is met 3-cell LiPo batterijen. De ESC zorgt voor een optimale verdeling van het vermogen en beschikt over een drag brake optie, om nog meer controle over het voertuig te hebben. Ook beschikt de ESC over een speciaal crawl-profiel, om zelfs de meest complexe terreinen te overwinnen.

TQi 4-kanaals radiosysteem
De Traxxas TRX-4 Bronco stuur je aan met het Traxxas TQi radiosysteem, dat zelfs features als cruise control levert. Ook kun je met één druk op de knop het vermogen van het voertuig aanpassen van low speed naar high speed en vice versa. De controller ligt lekker in de hand, zelfs als je langere tijd met de Traxxas TRX-4 Bronco wilt gaan racen en is volledig compatibel met de 6511 wireless module, om je smartphone te koppelen aan de afstandsbediening.

Wildtrak wielen
Voor de best mogelijke prestaties off-road, beschikt de Traxxas TRX-4 Bronco over 1,9” replica Wildtrak wielen. Het krachtige ontwerp met 6 spaken en beadlock details maken deze wielen tot echte toppers. Doe daar de Canyon Trail banden bij en je hebt een ultieme combinatie voor off-road prestaties.

Specificaties
 Lengte: 584 mm
 Voorkant: 249 mm
 Achterkant: 249 mm
 Wegligging: 80 mm
 Gewicht: 2,91 kg
 Hoogte: 239 mm
 Wielbasis: 324 mm
 Wielen voorkant en achterkant: 49 x 26 mm
 Banden voorkant en achterkant: 118 x 48 mm
 Electronic Speed Control: XL-5 HV
 Motor: elektrisch
 Aandrijving: 4 WD
 Servo: 2075X Metal Gear
 Controller: TQi 2,4 GHz 4-kanaals
 Niveau: 1
 Receiver: 6533
 Battery tray: 158,75 x 47 x 23/26 (l x b x h)
 Motor: 550, geborsteld

Hier bevinden zich de belangrijkste accessoires van deze auto!
- Traxxas Combo Pack 2X 2872X 11.1V LiPo & 1X 2972G duo charger TRX2990G €219.95 (Klik hier)
- Traxxas Link Wireless Module TRX6511 €39.95 (Klik hier)
- Traxxas Pro Scale Remote Operated Winch for Traxxas TRX-4 and TRX-6 €109.95 (Klik hier)
- Traxxas Tool Kit - TRX3415 €29.95 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks €9.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl