Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Traxxas TRX-4 Crawler compleet met TRAXX systeem RTR blauw - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

699,00

Model: TRX82034-4B

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas TRX-4 Crawler compleet met TRAXX systeem RTR blauw - zonder batterij en lader

Combineer één van de beste terreinwagens van het moment met speciale Traxx rupsbanden en je hebt een absoluut monster gecreëerd. Dat is precies wat Traxxas gedaan heeft met de TRX-4. Nu voorzien van speciale Traxx. Deze combinatie is het summum op het gebied van grip en extreme off-road mogelijkheden. Vanaf dit moment is geen terrein meer te gek, met dit nieuwe voertuig van Traxxas overwin je alle obstakels. Tel daarbij de speciale LED verlichting op en een enorm scala aan performance onderdelen en je hebt een topvoertuig. Volledig beschilderd in de fabriek en met doorzichtige ramen voor nog meer realisme.

Maximale tractie
Hoe gaaf zou het zijn als je zonder na te denken elk terrein, off-road, kunt verslaan? Niet meer hoeven remmen in de bochten als je daar met hoge snelheid doorheen wilt? Niet langer slippen bij het remmen omdat je toevallig over zand rijdt? De Traxxas TRX-4 met Traxx heeft maximale tractie en is daarmee geschikt voor elke ondergrond. Zelfs de diepste modder of het meest vochtige zandpad heeft geen negatief effect op dit voertuig. Het speciale chassis in combinatie met Traxx zorgt voor ongekende grip, die je nog niet eerder ervaren hebt.

Dag en nacht doorscheuren
De beginnende schemering is vaak een teken dat het tijd wordt om jouw voertuig in te pakken. Maar na een dag lang scheuren, wil je ook in de avonduren gewoon kunnen doorgaan. Met de Traxxas TRX-4 met Traxx is dit geen probleem. Het RC-voertuig is voorzien van een brede lichtbar met maar liefst 28 LED lampen. Daarnaast beschikt de auto ook over koplampen en verlichting aan de achterzijde. Zonsondergang is niet langer het einde van jouw racedag, het is pas het begin. Dankzij de heldere LED verlichting zie je altijd waar jouw voertuig zich bevindt en kun je zonder problemen langer genieten.

Accessoires op schaal
Aan alle details is gedacht bij de Traxxas TRX-4 met Traxx. De aanwezige accessoires zijn keurig op schaal. Zijspiegels, een brandblusser, een compleet uitgeruste binnenkant, overal is aandacht aan besteed door Traxxas. Dit verhoogt het realisme tijdens het racen en geeft de Traxxas TRX-4 met Traxx een zeer realistische uitstraling.

Innovatie staat voorop bij Traxxas
De Traxxas TRX-4 was al een bijzonder model. Deze terreinwagen veroverde in korte tijd de markt en werd waanzinnig populair. Niet zo gek vanwege de enorme prestaties die dit voertuig levert. Maar bij Traxxas zijn ze nooit klaar met innoveren. Zodra het ene voertuig op de markt is gebracht, gaan de engineers alweer aan de slag om te kijken hoe het nog beter kan. De Traxxas TRX-4 met Traxx is het grootste en nieuwste voorbeeld hiervan. Met dit voertuig zorgt Traxxas voor nog meer plezier en avontuur door de beste terreinwagen van het moment te voorzien van de bijzondere Traxx. Extreme prestaties gecombineerd met fantastische grip, en dat dag en nacht, dat wil jij toch ook?

Stevig chassis
Voor hoge snelheden en het overwinnen van elk denkbare ondergrond is een uitstekend chassis nodig. De Traxxas TRX-4 met Traxx is voorzien van een chassis met een hoge mate van stijfheid. Deze stijfheid zorgt er niet alleen voor dat klappen goed worden opgevangen, maar het gaat ook extreem lang mee. Het chassis is zogenaamd rugged, waardoor eventuele klappen nauwelijks invloed hebben op de prestaties van de Traxxas TRX-4. Het chassis is de perfecte combinatie van optimale performance en technologie.

Verbeterde wegligging
Wanneer je over ruige ondergronden rijdt, heb je wel eens last van hoog liggende stenen. Een normale terreinwagen zou daar niet overheen kunnen. Zelfs de Traxxas TRX-4 heeft niet het vermogen om over te grote stenen heen te rijden. Maar wel bij de variant met de speciale Traxx rupsbanden. De banden zorgen er namelijk voor dat de TRX-4 maar liefst 16 mm hoger boven de weg ligt dan normaal. Tegelijkertijd wordt het gewicht juist naar beneden gedrukt, zodat je geniet van optimale stabiliteit. Tel daarbij de verstelbare wielbasis bij op en je bent klaar om nieuwe terreinen te overwinnen.

Verstelbare wielbasis
Waarom zou je de wielbasis van je voertuig verstellen? Bijvoorbeeld wanneer je al van tevoren weet dat je steile beklimmingen gaat tegenkomen. Door de wielbasis optimaal in te stellen, wordt het gemakkelijker om steile hellingen te nemen. Daarnaast zijn sommige beklimmingen simpelweg niet mogelijk zonder aanpassing van de wielbasis. De hogere ligging dankzij de TRX-4 en de verstelbare wielbasis zorgt ervoor dat je met de Traxxas TRX-4 geen grenzen meer kent.

Single speed transmission
De single speed transmission is voor de Traxxas TRX-4 met Traxx al nagenoeg perfect ingesteld. Hierdoor hoef je niets te programmeren of te configureren als je wilt beginnen met rijden. Een groot ander voordeel is dat de Traxxas TRX-4 met Traxx nauwelijks onderhoud nodig heeft. En mocht je toch even snel bij een onderdeel moeten zijn, dan is dit eenvoudig te doen zonder technische kennis.

Aluminium schokdempers
Ruige terreinen overwinnen is geen probleem met de Traxxas TRX-4 met Traxx. Bijvoorbeeld door het sterke chassis en de extreme rupsbanden die de auto tot wel 16 mm hoger boven de weg leggen. Verhoogde stabiliteit en nauwelijks impact bij klappen, bijvoorbeeld wanneer je een jump maakt met dit voertuig. Ideaal toch? Onderschat de waarde van de aluminium schokdempers niet. De Traxxas TRX-4 met Traxx is voorzien van oliegevulde coil-over GTS schokdempers die speciaal voor het TRX-4 chassis zijn ontworpen. De zilveren-geanodiseerde aluminium onderdelen vangen de ergste klappen op en passen de rijhoogte van het voertuig automatisch aan aan de klappen die opgevangen moeten worden. Hierdoor kun jij zorgeloos blijven rijden, zonder dat eventuele impact een negatief gevolg heeft voor de Traxxas TRX-4 met Traxx.

Specificaties
• Lengte: 557 mm
• Voorkant: 266 mm
• Achterkant: 266 mm
• Wegligging: 90 mm
• Gewicht: 3,95 kg
• Hoogte: 261 mm
• Wielbasis: 312 mm
• Lengte schokdempers voorzijde: 90 mm
• Lengte schokdempers achterzijde: 90 mm
• Batterijcompartiment: 158,75 x 47 x 23/26 mm (l x b x h)
• Electronic Speed Control (ESC): XL-5 HV
• Motor (elektrisch): 21T Reverse Rotation
• Materiaal chassis: staal met nylon composiet
• Remtype: elektronisch ‘Hill Hold’
• Aandrijving: 4 WD
• Controller: TQ 2,4 GHz 2-kanaals
• Receiver: 6519

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl