Traxxas TRX-4 KIT Crawler RTR - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

459,00

Model: TRX82016-4

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas TRX-4 KIT Crawler RTR - zonder batterij en lader

Ben jij gek op het sleutelen aan onderdelen om zo iets fantastisch in elkaar te zetten? Vind jij het geweldig om stukje bij beetje jouw product te zien verschijnen? En krijg jij er een kick van om een van de belangrijkste onderdelen van een RC-voertuig zelf te produceren? Kies dan voor de Traxxas TRX-4 Chassis Kit. Deze set combineert de innovatieve features van elk Traxxas voertuig, maar met het plezier om zelf de onderdelen in elkaar te zitten. Zo wordt jouw radiografisch bestuurbare auto nog meer van jou!

Niet alleen voor experts
Zelf het chassis in elkaar zetten, is dat niet ontzettend ingewikkeld? Nee, totaal niet. De Traxxas TRX-4 Chassis Kit is speciaal ontworpen voor een breed publiek. De handleiding is volledig in kleur en is gemakkelijk te volgen voor beginners en experts. Elk onderdeel in de handleiding correspondeert met een zakje met onderdelen, waardoor het bijna niet mis kan gaan. Daarnaast vind je in het instructieboek afbeeldingen op schaal, zodat je direct ziet welk onderdeel je moet gebruiken voor de volgende stap. Ook krijg je voortdurend handige tips, om de constructie verder te vereenvoudigen. Probeer het zelf.

Vernieuwde assen voor betere ligging
De Traxxas TRX-4 Chassis Kit wordt geleverd met vernieuwde portal assen, die zorgen voor een betere wegligging. Daar merk je tijdens het in elkaar zetten niets van, maar wel wanneer je daadwerkelijk de weg opgaat. Normaal gesproken zouden je banden meer dan een inch hoger moeten zijn dan het chassis, wil je dezelfde wegligging bereiken, maar dankzij de innovatieve assen is dit niet nodig.

Canyon Trail 1.9 banden
De TRX-4 Chassis Kit van Traxxas komt standaard met Canyon Trail 1.9 banden, die voorzien zijn van uitstekend profiel. De banden zijn voorzien van foam aan de binnenkant, zijn superzacht en leveren perfecte grip, zelfs op de meest lastige ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan het probleemloos scheuren over rotsen en andere steenachtige ondergronden.

Voorbewerkte aluminium GTS schokdempers
Ga je racen over lastige ondergronden, dan ben je gebaat bij fantastische schokdempers. Dat is gelukkig het geval bij deze chassis kit. Je ontvangt voorbewerkte aluminium GTS schokdempers die als de beste klappen kunnen opvallen. Een speciale O-ring, in combinatie met een dual X-ring, zorgt ervoor dat een stevige landing geen gevolgen heeft voor de cruciale onderdelen van jouw RC-voertuig. Het enige dat je nog moet doen, is het vullen van de schokdempers met olie.

Stevige bumpers
Bij een stevige terreinwagen horen natuurlijk ook stevige bumpers. Je gaat er natuurlijk vanuit dat je nergens tegenaan rijdt, maar mocht het toch gebeuren, dan wil je niet dat je voertuig in een keer total loss is. De meegeleverde rugged bumpers voorkomen dit. Ze zorgen voor een goede wegligging en uitstekende bescherming. De voorbumper is speciaal ontworpen om samen te kunnen gaan met zoveel mogelijk off-road accessoires.

Hi/Low range transmissie
Via de afstandsbediening kun je eenvoudig kiezen voor Hi of Low range transmissie. Dit hangt natuurlijk af van de omstandigheden waar je doorheen wilt racen. Lage transmissie is ideaal voor het beklimmen van heuvels of lastige terreinen. Hoge transmissie is perfect voor het afdalen van een heuvel of berg.

Metal gear digitale servo
De Traxxas TRX-4 Chassis Kit wordt geleverd met een volledig nieuwe metal gear digitale servo. De servo garandeert duurzame prestaties en perfecte controle over het voertuig. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de aanwijzingen van de controller een op een worden doorgezet naar jouw Traxxas-monster.

Geen enkel obstakel een probleem
Hoe fijn zou het zijn als je altijd en overal gewoon kunt blijven racen? Zonder dat je opgehouden wordt door obstakels op de weg? Met de Traxxas TRX-4 Chassis Kit wordt dit mogelijk. Zelfs de steilste hellingen zijn geen probleem meer voor jou. Het ontwerp is zo gemaakt dat de motor het gewicht van het voertuig kan verdelen. Hierdoor is het beklimmen van hellingen een fluitje van een cent.

Verbeterde geometrie
De geometrie van een RC-voertuig is extreem belangrijk. Hoe beter de geometrie, hoe beter de wegligging. Dankzij de vernieuwde assen, een betere wegligging en center driveshaft, hoef je je met de Traxxas TRX-4 Chassis Kit geen zorgen te maken over de prestaties van jouw voertuig. De verbeterde geometrie zorgt voor een ongekende wegligging.

Fantastisch powersysteem
De Traxxas TRX-4 Chassis Kit komt met de vernieuwde XL-5 HV electronic speed control (ESC). Dit onderdeel voorziet in nieuwe profielen en 3S LiPo-vermogen. De ESC zet het vermogen van de Traxxas 3s 5000 mAh iD LiPo batterijen (niet meegeleverd) perfect om naar pure kracht. Extreme technische parcours zijn hierdoor geen probleem meer. Je voelt de kracht van jouw nieuwe voertuig direct!

Volledig waterproof
De Traxxas TRX-4 Chassis Kit is volledig waterproof. Scheuren door beekjes, glijden over ijs en sneeuw of racen door de regen is geen enkel probleem meer. Voorheen moest je gedwongen stoppen met rijden, zodra de weersomstandigheden veranderden. Dat is verleden tijd. Wat het weer ook doet, dankzij de Traxxas TRX-4 Chassis Kit kun je gewoon door blijven racen.

Cruise control
Een functie die je zelden ziet bij een RC-voertuig is cruise control. Tot nu! Met de Traxxas TRX-4 Chassis Kit kun je gemakkelijk een standaardsnelheid instellen op de controller. Via de Multi Function knop stel je vervolgens de snelheid van een complete colonne in. Ideaal voor als je langere tijd achter elkaar wilt rijden en nieuwe gebieden wilt verkennen.

Ultieme stijfheid
De stijfheid van het chassis is altijd belangrijk. Hoe stijver het chassis, hoe beter de prestaties van een RC-voertuig. Bij de Traxxas TRX-4 Chassis Kit is veel staal gebruikt en is de backbone extreem stevig uitgevoerd. Er zijn geen flexibele onderdelen meer, wat de precisie ten goede komt zodra je door extreem moeilijke gebieden moet navigeren.

Specificaties
Lengte: 523 mm
Voorkant: 249 mm
Achterkant: 249 mm
Gewicht: 2,91 kg
Hoogte: 266 mm
Wielbasis: 312 mm
Schokdempers voor: 90 mm
Schokdempers achter: 90 mm
Wielen voor: 49 x 26 mm
Wielen achter: 49 x 26 mm
Banden voor: 118 x 48 mm
Banden achter: 118 x 48 mm
Electronic speed control: XL-5 HV
Motor (elektrisch): Titan 21T Reverse Rotation
Transmissie: 2-speed Hi-Lo
Chassismateriaal: staal met nylon composiet
Aandrijving: 4WD
Radiosysteem: TQi 2,4 GHz 4-kanaals met #6533 ontvanger
Niveau: 2
Batterijhouder: 158,75 x 47 x 26 mm (l x b x h)
Meegeleverd: chassis kit, controller, ESC, motor, handleiding
Niet meegeleverd: body, batterijen (voor het voertuig en voor de controller), oplader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl