Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Vallejo Game Color Dead White - 17ml - 72001 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Vallejo Game Color Dead White - 17ml - 72001
2,55

Model: VAL72001

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Vallejo Game Color Dead White - 17ml - 72001

Een unieke verf van Vallejo is de Game Color serie. Deze pigmentrijke acrylverf wordt geleverd in een Eyedropper flesje met 17ml. inhoud. En dankzij het innovatieve design is de verf gemakkelijk te doseren en wordt uitdroging tegengegaan.

Vallejo Game Color (GMC) formule
Voor het maken van fantasy figuren die uitstekend hechten op plastic en metaal is gewone verf doorgaans niet geschikt. Daarom heeft Vallejo de bijzondere Game Color formule ontwikkeld. Deze verf bevat een nieuwe stevig resin, dat zorgt voor ongeëvenaarde kwaliteit. Uniek is dat de verf schuur- en krasvast is, waardoor jouw schildering tot in de eeuwigheid blijft bestaan. De Vallejo Game Color formule bestaat uit permanente pigmenten die uitstekend geschikt zijn voor het gaming schilderwerk. Belangrijk is dat de kleuren uit deze serie volledig lichtvast en opaque zijn, zelfs na het verstrijken van lange tijd.

Ideale structuur en waterproof
De Vallejo Game Color verf breng je eenvoudig aan met een penseel en droogt op tot een mat resultaat. De fijne structuur maakt de verf geschikt voor het beschilderen van grote vlakken, maar ook details aanbrengen is geen probleem. De Game Color verf van Vallejo heeft een hoog pigmentgehalte en is waterproof. Overigens is de verf met water te corrigeren, mits dit direct na het aanbrengen wordt gedaan. Na opdrogen is de verf waterproof. Vallejo Game Color verf is volgens EEG normen geproduceerd en is niet ontvlambaar of giftig bij normaal gebruik.

Handig doseren met Eyedropper flesje
De verf zit in een praktisch Eyedropper flesje, waarmee je keurig kunt doseren hoeveel verf je wilt gebruiken. Het Eyedropper flesje zorgt er tevens voor dat de verf niet uitdroogt. Mocht de opening van het flesje verstopt raken, prik dan gemakkelijk met een dunne cocktailprikker of naald de opening open, zodat de verf weer gedoseerd kan worden.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl