XIRO Xplorer RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Aanbieding
 XIRO Xplorer RTF
499,00 199,00

Model: XR-16078

Extra XIRO Xplorer G accu?:

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

XIRO Xplorer RTF

Extra accu toevoegen? Normaal 129.00 nu voor slechts 69.00 (Klik hier)

Zoek je de XIRO Xplorer Vision (met HD camera)? (Klik hier)


En van de nieuwste drones van XIRO is de Xplorer. Deze professionele drone is prachtig vormgegeven wat niet alleen zorgt voor een mooi uiterlijk, maar ook voor een ergonomisch design. U merkt dit wanneer u gaat vliegen, want u zult bijna geen weerstand ervaren. Hierdoor is de XIRO Xplorer ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden. Beginners kunnen rustig leren hoe ze een professionele drone besturen en gevorderden kunnen het toestel de meest bijzonder vluchten laten uitvoeren.

Beweegbare landingsvoetjes
De XIRO Xplorer heeft een landingsgestel als een vliegtuig. Wanneer de drone gaat landen staan de beweegbare landingsvoetjes uitgeklapt, zodat het toestel zacht op de grond terecht komt. Echter, wanneer u aan het vliegen bent of wanneer u de drone wilt vervoeren, kunt u de landingsvoetjes inklappen. Het voordeel hiervan is dat het apparaat een stuk compacter is en daardoor handzamer.

Batterijduur van 25 minuten
De 5200 mAh LiPo batterij die standaard meegeleverd wordt, zorgt ervoor dat de XIRO Xplorer ongeveer 25 minuten in de lucht blijft. De batterij gaat zuinig met zijn energie om waardoor u kunt genieten van lange vluchten met uw drone.

Automatisch terugkeren
De afstandsbediening die bij deze drone van XIRO hoort, heeft een speciale 'Auto Return Home' knop. Wanneer u deze knop indrukt, keer de Xplorer automatisch terug naar een door u ingesteld vertrekpunt. Hierdoor hoeft u de drone niet zelf terug naar de basis te dirigeren. Wel zo makkelijk voor beginnende vliegers, maar ook ideaal voor wat meer gevorderde dronebestuurders.

Afstandsbediening
De afstandsbediening van de Xplorer van XIRO is een topapparaat. Hij werkt op de 5.8 GHz frequentie en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een drone te besturen.

Waarschuwingen
Veiligheid staat voorop bij XIRO en dus geeft de Xplorer tijdig diverse waarschuwingen. Bijvoorbeeld wanneer de batterij bijna leeg is, wanneer de afstand tussen de controller en de drone te groot dreigt te worden of wanneer het bereik mogelijk wegvalt. U ontvangt dan automatisch een trilsignaal op de afstandsbediening, zodat u direct kunt ingrijpen. Hierdoor worden ongelukken met de XIRO Xplorer voorkomen.

Kant en klaar geleverd
En van de beste eigenschappen van XIRO drones is dat ze kant en klaar bij u worden thuisbezorgd. Zo ook met de XIRO Xplorer Pro. U hoeft niet in de weer met het bevestigen van propellers, gimbals of andere onderdelen. U pakt simpelweg de drone uit de doos en u kunt beginnen met het maken van vluchten.

Specificaties
Drone: XIRO Xplorer
Batterij: 5200mAh LiPo Smart
Vliegtijd: 25 minuten op 1 batterijduur
Frequentie afstandsbediening: 5.8 GHz
Vliegmodi: 3 (Low, Medium, High)

Inhoud pakket: XIRO Xplorer Quadcopter, 5.8 GHz afstandsbediening, 5200 mAh LiPo Smart batterij en oplader voor de LiPo batterij

Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de XIRO Xplorer RTF een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door Quinten op 13 april 2017

Wat een top ding hij is mooier dan op de foto en vliegt top zelfs als het hard waait ik als beginnen kon het meteen want hij vliegt heel makkelijk want je kan hem in 3 standen zetten ik ben echt verlieft :) echt een aanrader (Quinten 14 jaar)

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl