XIRO Xplorer Vision RTF met 2x accu en backpack Dit product wordt voor €2,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Aanbieding
 XIRO Xplorer Vision RTF met 2x accu en backpack
999,00 539,00

Model: XR-16072

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

XIRO Xplorer Vision RTF met 2 accu's en backpack

Met de XIRO Xplorer Vision haalt u een professionele drone in huis met een verbluffend design. Deze drone is niet alleen zo ergonomisch mogelijk, het toestel is ook ontworpen met uiterlijk in het achterhoofd. Dit heeft geresulteerd in een mooi zwart model met groene accenten. De vormgeving zorgt er daarnaast voor dat u met deze drone mobieler bent dan ooit. U kunt alle richtingen invliegen, zonder dat de Xplorer Vision matig reageert of tegenstribbelt.

Beweegbare landingsvoetjes
De XIRO Xplorer Vision is voorzien van inklapbare landingsvoetjes. Tijdens het landen gebruikt u natuurlijk de landingsvoetjes om een zachte landing te maken. Maar wanneer u aan het vliegen bent of wanneer u de drone wilt vervoeren, is het fijn om de landingsvoetjes te kunnen inklappen. Met de XIRO Xplorer Vision is dit geen probleem, het toestel heeft inklapbare landingsvoetjes die u in twee standen kunt zetten.

25 minuten vliegtijd
Een vlucht van slechts enkele minuten is voor niemand leuk. Dat weten ze ook bij XIRO. De Xplorer Vision is daarom uitgerust met een slimme 5200 mAh LiPo batterij die een vliegtijd garandeert van maximaal 25 minuten. Lang genoeg om prachtige opnamen vanuit de lucht te maken of om gewoon een mooie vlucht te maken.

Afneembare 3-assige gimbal
Deze drone van XIRO wordt geleverd met een afneembare 3-assige gimbal. Deze gimbal biedt een hoge mate van stabiliteit voor de te bevestigen camera en beschikt over een 2.4 GHz WiFi transmitter. Hierdoor is het mogelijk om vanaf de grond direct de beelden van de camera te bekijken.

Real-time vluchtparameters bekijken
Via uw smartphone kunt u alle vlieggegevens van de Xplorer Vision direct bekijken. U ziet real-time in welke richting de drone vliegt, op welke hoogte dit gebeurt en wat de snelheid is van de XIRO Xplorer Vision. Ook kunt u via uw smartphone de drone en de camera configureren, zodat u de meest perfecte luchtopnamen kunt maken.

Automatisch terugkeren
U kunt uw drone automatisch laten terugkeren naar het vertrekpunt. U gebruikt hiervoor de 'Auto Return Home' functie die u vindt op de afstandsbediening. Wanneer u deze functie activeert, zal de XIRO Xplorer Vision automatisch terugkeren naar het door u ingestelde vertrekpunt. Deze service is ideaal voor als u de drone snel terug wilt laten keren, zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen.

HD camera
Voor het maken van spectaculaire luchtbeelden komt de XIRO Xplorer Vision met een high performance HD camera. Deze camera neemt op in HD (1080p) resolutie met 30 frames per seconde. Ook kunt u spectaculaire luchtfoto's maken dankzij de 14 megapixel. Zo heeft u uw omgeving, gebouw of evenement nog nooit gezien.

Afstandsbediening
Voor het besturen van uw drone gebruikt u de meegeleverde afstandsbediening die werkt op de 5.8 GHz frequentie. Met deze afstandsbediening bestuurt u moeiteloos zowel de Xplorer Vision als de camera. Ook kunt u uw smartphone aan de afstandsbediening koppelen, zodat u live kunt meekijken met de beelden die worden opgenomen door de HD camera. Dankzij de ingebouwde WiFi extender kunt u deze rechtstreekse beelden zien tot op een afstand van 800 meter.

Waarschuwingen
De XIRO Xplorer Vision is in staat om waarschuwingen door te geven aan de afstandsbediening. Bijvoorbeeld wanneer het batterijniveau laag is, wanneer de afstand tussen de afstandsbediening en de drone te groot wordt of wanneer het signaal zwakker wordt. U wordt gewaarschuwd via een trilsignaal op de controller. Zo kunt u direct tot actie overgaan en gebeuren er geen ongelukken met de XIRO Xplorer Vision drone.

Kant en klaar geleverd
Dit model van XIRO wordt kant en klaar bij u thuisbezorgd. U hoeft de drone alleen maar uit de doos te halen en u kunt beginnen met het maken van uw eerste vlucht. Het voordeel hiervan is dat u niet zelf hoeft te sleutelen aan de propellers of andere onderdelen, u kunt direct beginnen met waar u de drone voor gekocht heeft: vliegen.

Specificaties:
Drone: XIRO Xplorer Vision
Batterij: 5200mAh LiPo Smart
Vliegtijd: 25 minuten op 1 batterijduur
Frequentie afstandsbediening: 5.8 GHz
Vliegmodi: 3 (Low, Medium, High)
Camera video: HD (1080p) met 30fps, 720p met 60fps
Camera foto: 14 megapixel
Inhoud pakket: XIRO Xplorer Quadcopter, 5.8 GHz afstandsbediening, 5200 mAh LiPo Smart batterij, oplader voor de LiPo batterij, 3-assige gimbal, HD camera met 14 megapixel

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl