Yuneec Typhoon H Professional hexacopter RTF - Inclusief rugzak, 2x accu, wizard stick, RealSense Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

1.699,00

Model: YUNTYHBREU

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Yuneec Typhoon H Professional hexacopter RTF compleet met ST16 zender, rugzak, 2x accu, wizard stick en RealSense

De Yuneec Typhoon H is het paradepaardje van Yuneec. De drone is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor u nog meer mogelijkheden heeft met dit toestel. Vermijd bijvoorbeeld obstakels dankzij Ultrasonic Proximity Detection of scheer door de lucht dankzij de verbeterde besturing. De Yuneec Typhoon H is ideaal voor zowel beginnende als gevorderde piloten, aangezien het moeilijkheidsniveau aangepast kan worden aan de gebruiken. In ieder geval kan iedereen met deze drone verbluffende luchtfoto's en -video's maken dankzij de CGO3+ 4K camera. En uniek is ook de mogelijkheid om de beelden direct in HD-kwaliteit te bekijken op het LCD scherm van de ST16.

Ultrasonic Proximity Detection
Natuurlijk probeert iedere piloot obstakels te ontwijken tijdens het vliegen, maar helaas gaat het soms toch nog mis. Hoe fijn zou het dan zijn als de drone zelf ook zijn best doet om nergens tegen aan te vliegen? De Yuneec Typhoon H doet dit dankzij de speciale Ultrasonic Proximity Detection. Diverse sensoren scannen de omgeving van de drone, net als een vleermuis, en herkennen obstakels. Zodra de drone in de buurt komt van een obstakel, zal de Yuneec Typhoon H zichzelf automatisch langs het obstakel sturen. Hierdoor wordt de kans op ongelukken een stuk kleiner.

Stabiele vliegprestaties
De nieuwe Yuneec Typhoon H is een hexacopter. Dat wil zeggen dat het toestel beschikt over zes armen en motoren. Hierdoor hangt de Typhoon H stabiel in de lucht en is de drone ontzettend wendbaar. Daarnaast leveren de zes motoren samen een ongekend vermogen, zodat ook vliegen bij tegenwind geen problemen oplevert. Voor noodgevallen beschikt deze drone over 5-Rotor Flight Safety technologie. Mocht er één van de 6 motoren uitvallen, dan nemen de andere 5 motoren het vermogen over zodat u de drone altijd veilig aan de grond kan zetten.

Waypoints en Orbit Points
Twee bijzondere functies van de Yuneec Typhoon H zijn het instellen van waypoints en orbit points. Waypoints zijn coördinaten die u opgeeft waarna de drone automatisch naar deze locaties zal vliegen. Hier hoeft u niets voor te doen. Orbit points zijn punten die u kunt instellen waar de drone omheen blijft cirkelen. De camera van de Yuneec Typhoon H zal op deze punten gefocust blijven. Dit is de ideale manier om mooie beelden te maken van een bezienswaardigheid, zonder dat u de drone zelf hoeft te besturen.

Intrekbaar landingsgestel
Bij veel drones kan het landingsgestel niet ingetrokken worden. Het voordeel hiervan is dat u niet kunt vergeten om de pootjes weer uit te klappen bij het landen, het nadeel is dat de drone meer wind vangt, minder stabiel vliegt en dat de camera niet 360 graden kan draaien. Daarom is er bij de Yuneec Typhoon H gekozen voor een intrekbaar landingsgestel. Zo kunt u op hogere snelheid vliegen omdat er minder wind wordt gevangen, vliegt de drone een stuk stabieler en zal het landingsgestel nooit meer in beeld komen bij de camera. Hierdoor kunt u nog mooiere beelden opnemen vanuit de lucht.

CGO3+ 4K camera
Deze drone van Yuneec levert uitstekende prestaties op het gebied van vliegen, maar bij dit model draait het natuurlijk ook om de camera: de CGO3+. Deze 4K camera filmt in een waanzinnige Ultra HD resolutie met 30 frames per seconde. Hiermee kunt u moeiteloos de kleinste details onderscheiden vanuit de lucht. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een iets lagere kwaliteit (Full HD) met een hogere framerate, bijvoorbeeld 120 frames per seconde. Een groot voordeel van de CGO3+ camera is dat deze 360 graden rond kan draaien. Waanzinnige panoramabeelden zijn daardoor een fluitje van een cent. Foto's maken? Ook dat kan en wel met een resolutie van 12,4MP.

3-assige gimbal
De camera is bevestigd aan een stevige 3-assige gimbal. Deze gimbal zorgt voor de stabiliteit van de camerabeelden en maakt het mogelijk dat de camera 360 graden rond kan draaien. De gimbal en de CGO3+ camera zijn perfect op elkaar afgestemd zodat u geniet van de mooiste luchtfoto's en -video's.

ST16 controller
Het besturen van de Yuneec Typhoon H doet u met het Yuneec ST16 Personal Groundstation. Deze geavanceerde controller is voorzien van een LCD scherm. Hierop kunt u rechtstreeks de beelden van de CGO3+ camera in HD-kwaliteit bekijken. Ideaal om te zien of u de drone nog wat moet bijsturen of dat de beelden al naar wens zijn. Op hetzelfde LCD-scherm ziet u ook belangrijke gegevens als de hoogte, de afstand, de positie en de snelheid van de drone of bijvoorbeeld de accuspanning. De controller gebruikt u verder om verschillende instellingen en presets te selecteren. Zoals eerder gezegd, u kunt het via de controller zo moeilijk maken als u zelf wilt. Ideaal voor beginners en gevorderden.

Return Home functie
Eén van de belangrijkste functies van de Yuneec Typhoon H is de 'Return Home' functie. Wanneer u een tijdje gevlogen heeft is het wel zo prettig als de drone automatisch naar het beginpunt terugkeert. U doet dit met één druk op de knop van de controller. Nog bijzonderder is de functie 'Dynamic Home'. Hiermee keert de drone automatisch terug naar de locatie van de piloot. Zelfs wanneer u niet meer op het opstijgpunt staat. De Yuneec Typhoon H weet via een combinatie van GPS en Glonass waar u zich bevindt en zal vervolgens naar dat punt terugkeren bij 'Dynamic Home'.

Armen inklapbaar, gemakkelijk transporteren
De Yuneec Typhoon H ziet er weliswaar groot uit, maar wanneer u de drone wilt vervoeren klapt u eenvoudig de armen in. Vervolgens doet u de drone in de hardcase rugzak die wordt meegeleverd en transporteren wordt kinderspel. Het voordeel van deze manier van vervoeren is niet alleen het gemak, maar het vermindert ook de kans op schade aan de drone. Het zou immers zonde zijn als uw toestel beschadigd raakt.

Specificaties
Afmetingen: 711 x 711 x 294 mm (uitgeklapt)
Gewicht: 1800 gram
Vliegtijd: ongeveer 22 minuten
Accu: 14,8 Volt, 5400 mAh
Videoresolutie: Ultra HD 4K @ 30 frames per seconde, 1080p Full HD @ 120/60/50/48/25/24 frames per seconde
Fotoresolutie: 12,4 MP, opslag in RAW of DNG mogelijk
Videotransmissie frequentie: 5,8 GHz
Frequentie ST16 controller: 2,4 GHz

Inhoud verpakking
- Typhoon Yuneec H
- CGO3+ 4K camera + gimbal
- Afstandsbediening ST16
- 2x 4S LiPo accu 14,8 Volt, 5400 mAh
- 2x Oplader (AC/DC & 12 V DC)
- USB adapter
- Zonnekap
- Neckstrap
- 2x set rotorbladen
- 16 GB Micro SD-kaart
- Hardcase rugzakExtra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl