Axial Standard Axle Conversion Kit 12.3" & 13.9" SCX10 III Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

189,99

Model: AXI238000

Status: Op voorraad

Omschrijving

Axial Standard Axle Conversion Kit 12.3" & 13.9" SCX10 III

De Axial Standard Axle Conversion Kit SCX10 III is speciaal bedoeld voor alle crawling liefhebbers die hun SCX10 III nog meer accuraatheid willen meegeven. Met deze kit haal je alles in huis om de Portal Axle SCX10 III om te zetten naar een standaard Axle. Deze kit is ontworpen voor een 313 mm wielbasis, maar is ook geschikt voor 289 mm of 353 mm.

Alles meegeleverd
Dit pakket is zeer compleet. Alle onderdelen die je nodig hebt worden meegeleverd, waaronder de vooras, de achteras, verbindingsonderdelen en schokdempers. Om installatie nog makkelijker te maken, zijn alle onderdelen al in de fabriek in elkaar gezet. Hierdoor zijn ze klaar om geïnstalleerd te worden. Daarnaast wordt er standaard olie meegeleverd voor de schokdempers.

Perfecte schokdempers
De meegeleverde schokdempers zijn gemaakt van aluminium en zijn volledig te configureren, zodat ze geschikt zijn voor iedere situatie. Of je nu wilt scheuren over zand, dirt, gravel of stenen, de schokdempers zorgen ervoor dat eventuele impact geen gevolgen heeft voor de prestaties van jouw voertuig. Daarnaast zorgt een speciale schroef ervoor dat de lucht uit de schokdempers kan ontsnappen tijdens het installeren, voor consistente performance.

AR 45 universal joints
De Axial Standard Axle Conversion Kit SCX10 III komt met AR 45 universal joints assen, die zorgen voor een stuurhoek van 45 graden. Hiermee behaal je nog betere prestaties met soepelere actie en uitstekende aandrijving. Ideaal voor het scheuren onder moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld offroad.

Perfecte materialen
De Conversion Kit van Axial komt met onderdelen van metaal en roestvrij staal. Deze materialen zorgen voor de juiste stijfheid en stevigheid, zijn duurzaam en gaan lang mee. Ideaal is dat ze ook nog eens vrijwel onderhoudsvrij zijn, zodat je er geen omkijken naar hebt. Met de Axial Standard Axle Conversion Kit SCX10 III ga je alleen voor het allerbeste.

Specificaties
 Toepassing: converteert de Axial SCX10 III naar standaard assen
 Voor- of achterkant: voor- en achterkant
 Gear type: metaal
 Schaal: 1 op 10
 Schokdempers: aanpasbaar, 100 mm, oliegevuld, aluminum body

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl