Verzenden & bezorgen

Toemen Modelsport rekent €4.95,- verzendkosten en buiten Nederland slechts €7.50,- Wij verzenden met PostNL.

Hoe snel heb ik mijn producten thuis?

Wanneer je de bestelling voor 17.00uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken ontvang je deze dan de eerst volgende werkdag, mits Toemen Modelsport uw betaling heeft ontvangen via bankoverschrijving of iDeal of Paypal en de door u bestelde producten voorradig zijn bij Toemen Modelsport. Wanneer de producten niet voorradig zijn, dan zal Toemen Modelsport u hiervan op de hoogte stellen en een indicatie geven van de verwachte levertijd.

Hoe weet je of de betaling is ontvangen van mijn bestelling?

Toemen Modelsport werkt met een automatisch bestelsysteem. Wanneer de betaling van uw bestelling binnen is krijgt u van Toemen Modelsport automatisch een e-mail met daarin de status van je order.

Hoe weet je of mij bestelling is verzonden?

Op het moment dat de bestelling door Toemen Modelsport is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet u precies wanneer je de bestelling kunt verwachten. In deze verzendbevestiging vind je alle benodigde informatie met betrekking tot de pakketzending.

Wat gebeurd er met het pakket als ik niet thuis ben?

Als je bestelling wordt aangeboden op een moment dat je niet thuis bent, zal het pakket de eerst volgende werkdag of zaterdag nogmaals worden aangeboden. Is er bij de 2e afleverpoging wederom niemand aanwezig, dan zal het pakket worden afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De bezorger zal in dat geval een bericht achterlaten zodat je weet waar je het pakket op kunt halen. Je bestelling blijft 3 weken liggen op het postkantoor. In sommige gevallen kan het pakket bij niet thuis afgeleverd worden bij de buren. De bezorger laat ook in dat geval een bericht achter zodat je weet waar je het pakket op kunt halen. Voor kleine bestellingen die door de brievenbus passen hoeft er niemand thuis te zijn.

Wat moet ik doen als een pakket beschadigd wordt aangeboden?

Alle bestellingen worden voor verzending zorgvuldig door Toemen Modelsport gecontroleerd op gebreken. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een product beschadigd is bij ontvangst. In dat geval kun je het beste contact met Toemen opnemen en het defect aan ons melden. Het defecte product kan in dat geval retour gestuurd worden waarop Toemen Modelsport je zo snel mogelijk een ander exemplaar toe zal sturen. Stuur een mailtje naar magazijn@toemen.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren!