Inruilmogelijkheden

Wanneer je al een tijdje een afstand bestuurbare auto, drone, boot, vliegtuig of helikopter hebt maar je wilt een mooiere, snellere of misschien wel grotere dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ruilen dagelijks verschillende modellen in en deze zijn daarna direct te vinden onder onze occasion categorie.

Hoeveel krijg ik terug voor mijn huidige 2e handse auto?

Misschien wel de belangrijkste vraag voor u. Wij raden u aan om langs te komen in Oisterwijk, heeft u geen tijd om langs te komen dan kunt u ook foto’s sturen via het onderstaande formulier. Wij zullen dan via de e-mail een prijs doorgeven. Wij kopen geen producten in en doen echt alleen aan het inruilen van artikelen.

Ik wil direct mijn auto, drone, boot, vliegtuig of helikopter inruilen wat te doen?

U hoeft geen afspraak te maken om een model in te ruilen kom gerust langs en wij staan voor je klaar, een ander optie is het gebruikte model naar ons opsturen, u mag dan het volgende adres gebruiken:

– Toemen Modelsport t.n.v. Inruil Toemen
– Dorpsstraat 17
– 5061HH Oisterwijk
– Nederland

Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

Je hebt thuis bijvoorbeeld een afstand bestuurbare auto staan van het merk Traxxas en ziet op onze website een nieuwe auto staan van het merk Traxxas. Deze Traxxas auto kost €250 euro compleet met accu en lader. Je komt naar onze winkel en zet de gebruikte Traxxas auto op de balie. Na wat onderhandelen komen we samen op een waarde van circa €120 euro. Het bedrag wat daarna zal worden afgerekend aan de kassa is €130 euro. Je bent in het bezit van een mooie nieuwe auto en wij zetten de ingeruilde auto bij ons op de website. Er kan natuurlijk ook worden gekozen om foto’s via e-mail te sturen, daarna een waardebepaling te doen en de occasion auto aan ons op te sturen. Zodra wij het model hebben ontvangen via de post geven wij je een seintje en sturen de nieuwe naar je op.

Wat als het gebruikte product wat ik wil inruilen niet helemaal in orde is?

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product wat je bij ons wilt inruilen niet helemaal in orde is. Een afstand bestuurbare auto met een gebroken aandrijfas of defecte motor, een drone met een defecte camera of misschien is er wel een complete arm afgebroken of een afstand bestuurbare boot met een defecte regelaar. Deze modellen ruilen wij gewoon in en zetten wij daarna op de website als “opknapper” en krijgen vaak een 2e leven bij een nieuwe klant. Mocht er een mankement zijn bij het product wat je wilt inruilen vermeld dit dan in het onderstaande formulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Alleen PNG en JPG toegestaan.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord dat wij de gegevens die je hebt ingevuld gebruiken om contact met jou op te nemen. Onze privacyverklaring vind je hier. Dit contactformulier wordt beschermd met reCAPTCHA en het Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.