Occasion

De modelsport is een prachtige hobby, maar het kan qua kosten zo nu en dan flink oplopen. Een topmodel van Traxxas kost al gauw honderden Euro’s. Voor onze klanten die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief of voor als u naast uw topmodel nog een andere auto, boot of vliegtuig wilt hebben, heeft Toemen modelsport de tweedehands service. Op deze pagina vindt u prachtige occasions die door Toemen modelsport zijn gecontroleerd op kwaliteit en werking. De tweedehands modellen zijn vanzelfsprekend een stuk goedkoper dan nieuwe modellen, maar ze bieden net zoveel plezier.

Inruilen van modelauto. drone, boot of -vliegtuig

Het is mogelijk om bij Toemen modelsport uw auto, boot of vliegtuig in te ruilen voor een nieuw exemplaar. Wanneer u uitgekeken bent op uw model, kunt u bij ons langskomen in de winkel of contact opnemen via de mail om uw model te laten taxeren. Vergeet niet om foto’s mee te sturen als u via de mail contact opneemt. De medewerkers van Toemen modelsport bepalen vervolgens de prijs van uw modelauto, -boot of -vliegtuig en dit bedrag wordt verrekend met het aankoopbedrag van uw nieuwe model. Uw oude model wordt direct opgenomen in de occasion-collectie van Toemen modelsport.

Als je iets wilt inruilen maar niet naar onze winkel kan komen dat is het ook mogelijk om je spullen naar ons op te sturen. Vergeet aub geen contactgegevens in het pakket te stoppen en aan te geven wat je bij ons zou willen aankopen. Zodra het pakket door ons ontvangen is nemen we contact met je op voor de inruilprijs en kunnen we doormiddel van een betaallink het bedrag laten betalen.

Kwaliteit occasions

Natuurlijk staat de kwaliteit van de occasions bij Toemen modelsport voorop. Wij garanderen u dat onze tweedehands modellen uitvoerig worden gecontroleerd op kwaliteit en eventuele gebreken. Onze interne reparatieservice zorgt er bij eventuele gebreken voor dat de modellen in topconditie worden gebracht, voordat ze in de verkoop gaan. De occasions van Toemen modelsport zijn vaak van liefhebbers geweest, die op zoek waren naar een nieuwe uitdaging in de modelsport, ondanks dat hun oude model nog prima functioneerde. Kijk gerust rond in de occasions collectie van Toemen modelsport en vindt uw favoriete model voor een scherpe prijs.