Over Toemen Modelsport

Toemen Modelsport is één van de grootste modelbouw- en modelsportbedrijven van Nederland en bestaat al sinds 1980. Sinds 2019 onder leiding van Jasper Toemen. Toemen is gespecialiseerd in bestuurbare auto’s, helikopters, vliegtuigen, boten en drones. Wij werken alleen met de allerbeste merken op de markt, waaronder Traxxas, ARRMA, DJI, Spektrum, Carrera, Revell en Team Losi. Met een XXL SuperStore van 600m2 in Oisterwijk staan we altijd klaar om je te helpen bij vragen. Maar gewoon via de webshop bestellen kan natuurlijk ook. In beide gevallen doen we ons uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw RC-avonturen!

YouTube Video

XXL SuperStore in Oisterwijk

Een nieuw RC-model wil je het liefst eerst zien en voelen. Dat kan bij ons in de XXL SuperStore in Oisterwijk, tegenover de Kruidvat en de Zeeman. Hier hebben we vele modellen uitgestald, zodat je direct ziet hoe de modellen eruit zien, hoe groot ze zijn en of het jouw volgende RC-uitbreiding zal worden. Heb je vragen, dan zal één van onze winkelmedewerkers je vriendelijk te woord staan en zijn of haar uiterste best doen om je te helpen.

Grote voorraad

Naast onze SuperStore beschikken we over een apart magazijn met een gigantische voorraad. Hierdoor kunnen we jouw nieuwe RC-auto of RC-vliegtuig vrijwel altijd binnen korte tijd leveren. Van de populaire modellen houden we altijd een voorraad, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe aankoop. Ook de online bestellingen komen uit dit aparte magazijn, waardoor we de levertijd kort kunnen houden.

Servicegericht en klanttevredenheid

Bij Toemen Modelsport zijn we servicegericht en staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit gepassioneerde RC-liefhebbers. Of je nu spreekt met Jasper, Pascal, Rob, Christian, Jeroen, Patrick, Willem, Stan of Lotte, we doen allemaal ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen en te adviseren bij jouw RC-keuzes. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitsluitend topmerken

Toemen Modelsport is niet voor niets uitgegroeid tot één van de grootste RC-winkels van Nederland. Wij werken uitsluitend met topmerken. Op zoek naar een nieuwe auto? Kies onder andere uit Traxxas, Team Losi, FTX of Team Associated. Voor drones zit je goed bij onder andere DJI en Yuneec. E-flite, Hobbyzone en FMS zijn absolute topmerken op de RC-vliegtuigenmarkt en voor boten kun je rekenen op topmerken als ProBoat en Volantex. Uiteraard vind je bij ons nog veel meer merken, kijk daarvoor op onze webshop.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden topmerken aan tegen scherpe prijzen. Sterker nog, we hanteren een laagste prijsgarantie. Dat houdt in dat je bij Toemen Modelsport het verschil terugkrijgt als je een product elders goedkoper aantreft. Daarvoor gelden wel een aantal voorwaarden, kijk hiervoor op de pagina over de laagste prijsgarantie.

Vandaag besteld, morgen in huis

Naast de lage prijzen, zorgen we er ook voor dat je jouw nieuwe aankoop snel in huis hebt. Is het product op voorraad, dan geldt: voor 17.00u besteld, morgen in huis. Uiteraard dient dan wel de betaling te zijn voldaan.

Garantie en service

Op nieuwe modellen bieden wij altijd 2 jaar garantie bij normaal gebruik. Binnen deze termijn kun je terugkomen met het product en wordt dit gerepareerd of ruilen we het om. Uiteraard geldt de garantie alleen als u het model heeft gebruikt waarvoor het bedoeld is. Slijtage en ouderdom valt niet onder de garantieregeling en ook als aantoonbaar is dat een modelboot, -vliegtuig of -auto verkeerd is gebruikt vervalt de garantie. Neem altijd even contact op als je aanspraak wilt maken op de garantie.

Reparatie bij Toemen Modelsport

Binnen de garantie van 2 jaar verzorgen wij gratis reparaties aan gebreken die niet zouden mogen ontstaan bij normaal gebruik. Maar ook na de garantietijd staan we klaar voor reparaties aan jouw model. Dat gaat altijd in overleg, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan qua kosten. Het is altijd verstandig om bij een probleem met je modelboot, -vliegtuig of auto contact op te nemen en niet zelf te gaan sleutelen. Je kunt daarmee de garantie ongedaan maken of per ongeluk schade toebrengen. Bij Toemen Modelsport werken professionals die als geen ander weten hoe een model te repareren. Twijfel dus niet om even contact op te nemen.

Service van het huis

Natuurlijk helpen we je graag na de aankoop van een model. We geven graag wat meer uitleg over de software of het instellen van het voertuig en de controller. Zodat de elektronica optimaal werkt om het maximale uit je model te halen. Ook voor kleine vraagjes of service kun je terecht in onze XXL winkel in Oisterwijk. Kunnen we niet ter plekke het probleem oplossen, dan laten we je weten wat er nodig is voor reparatie en welke kosten daaraan verbonden zijn. Altijd transparant en professioneel.

YouTube Video