Retourneren & ruilen

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen wanneer de door jouw bestelde producten bij Toemen Modelsport zowel ongeopend als ongebruikt zijn. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk voor beide partijen een passende oplossing.

Retour verzending

Voor je retour verzending gebruik je het volgende adres:

Toemen Modelsport
TAV: Retourneren
Dorpsstraat 17
5061HH Oisterwijk
Netherlands

Er wordt van je verwacht dat je de volgende documenten meestuurt:

– een kopie van de factuur
– het product dat je retour stuurt
– het modelformulier voor herroeping (PDF-bestand)

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit houdt in dat Toemen Modelsport niet aansprakelijk is voor het zoekraken of voor beschadiging van de retour gestuurde goederen. Je dient zelf te zorgen voor een retourzending met voldoende frankering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons middels het modelformulier voor herroeping (PDF-bestand). Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Afhandeling

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen gaan wij over tot de verwerking van de retournering. De retourafhandeling doen wij binnen 14 dagen nadat wij je retourzending hebben mogen ontvangen. Afhankelijk van de reden van retourneren, kan deze bestaan uit:

– een vervangend exemplaar toezenden
– de factuur crediteren
– het factuurbedrag of de prijs van het product terugstorten. Dit zullen wij doen binnen een termijn van 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer.

Redenen voor retourneren

Redenen om een product retour te sturen:

– Klant wil zijn/haar geld terug
– Product(en) voldeed niet aan de verwachtingen (het zogenoemde herroepingsrecht)
– Het product is beschadigd
– Het product is defect
– Het product is te laat geleverd
– De klant heeft het verkeerde product besteld
– De klant heeft het verkeerde product geleverd gekregen

Vragen?

De klantenservice van Toemen Modelsport is maandag t/m vrijdag van 9:30 uur tot 18:00 uur te bereiken op 013-7370097. Je krijgt dan direct een van onze medewerkers aan de lijn. Je kunt ook altijd mailen via onze klantenservice pagina