Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Billing Boats Andrea Gail Vissersboot houten scheepsmodel 1:60 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Billing Boats Andrea Gail Vissersboot houten scheepsmodel 1:60
129,95

Model: BIL-510608

Status: Op voorraad

Omschrijving

Billing Boats Andrea Gail Vissersboot houten scheepsmodel 1:60

De Andrea Gail, een niet geïnspecteerd commercieel vissersvaartuig, vertrok op 20 september 1991 uit Gloucester Harbour, Massachusetts met zes bemanningsleden aan boord. De bemanning was van plan om een vissers-trip naar zwaardvissen te maken in de omgeving van de "Grand Banks of Newfoundland" in Canada. Het schip begon zijn terugtocht naar Gloucester, MA op 26-27 oktober 1991.

Op 30 oktober werd het schip als te laat gerapporteerd door de eigenaar, Meneer Robert Brown. Een uitvoerige lucht en zee zoektocht werd uitgevoert door Amerikaanse en Canadese diensten, er werden echter geen tekenen van het schip of de bemanning gevonden.

Het schip en de zes bemanningsleden zijn tot op de dag van vandaag vermist en er wordt vanuit gegaan dat ze verloren zijn in een zware storm, door een meteorolist ook wel de "Perfect Storm" genoemd. Deze "Perfect Storm" werd beroemd door een boek van Sebastian Junger, dit boek is later ook verfilmd onder dezelfde naam.

De vissersmannen waren Kapitein William "Billy" Tyne, Robert "Bobby" Shatford uit Gloucester, Dale Murphy en Michael "Bugsy" Moran uit Bradenton Beach FL., David "Sully" Sullivan en Alfred Pierre uit New York City.

Bouwpakket van het merk Billing Boats, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit hout en plastic. De houten onderdelen zijn laser gesneden waardoor deze makkelijk te verwerken zijn. Dit model kun je echt laten varen. Het is namelijk geschikt voor het gebruik in het water met een afstand besturing.

Het model is waarheidsgetrouw gereproduceerd en voorzien van mooi gedetailleerde onderdelen. Voor het bouwen van dit Billing Boats scheepsmodel zijn verschillende gereedschappen zoals hobbymes, vijlen, schuurblok en een pincet nodig. Deze artikelen kunt u hier vinden (Klik hier). Om het pakket geheel in elkaar te lijmen heeft u nog een UHU hart lijm nodig (Klik hier).

Bij dit model zit een uitgebreide handleiding op ware grootte waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het model moet worden gebouwd. Dit pakket wordt geleverd in een luxe verpakking waardoor het ook erg geschikt is om iemand cadeau te doen.

De volgende kleuren verf heb je nodig voor dit model: Humbrol kleurnummers #2, #18, #19, #21, #22, #34, #35, #101 en #177.

Kenmerken van dit product:
Schaal: 1:60
Afmetingen (L x H x B): 36 x 27,5 x 10,5 cm
Materiaal: Hout, metaal, kunststof, textiel
Inclusief bouwtekening en bouwinstructies op ware grootte
Onderdelen zijn laser gesneden
Duurzaam milieuvriendelijk hout

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl