Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Billing Boats RMS Titanic Passagiersschip houten scheepsmodel 1:144 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.099,95

Model: BIL-510510

Status: Op voorraad

Omschrijving

Billing Boats RMS Titanic Passagiersschip houten scheepsmodel 1:144

De RMS Titanic was een Britse passagiersschip die op 15 april 1912 in de Noord-Atlantische Oceaan zonk, nadat ze tijdens haar eerste reis van Southampton, het Verenigd Koninkrijk naar New York City, VS, tegen een ijsberg was gevaren. Bij deze ramp kwamen meer dan 1.500 mensen om het leven, en gaat de geschiedenis in als een van de dodelijkste maritieme rampen in de moderne geschiedenis.

De RMS Titanic was het grootste schip op het moment dat het in dienst kwam. Titanic was de tweede van drie oceaanlijnen die door de White Star Line werden beheerd. Het schip werd gebouwd door het Harland & Wolff werf in Belfast onder leiding van Thomas Andrews als architect. Andrews was een van de passagiers die tijdens de ramp zijn gesneuveld. Op haar eerste en laatste reis vervoerde ze 2.224 passagiers en bemanningsleden.

Bouwpakket van het merk Billing Boats, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit hout. De houten onderdelen zijn laser gesneden waardoor deze makkelijk te verwerken zijn.

Het model is waarheidsgetrouw gereproduceerd en voorzien van mooi gedetailleerde onderdelen. Voor het bouwen van dit Billing Boats scheepsmodel zijn verschillende gereedschappen zoals hobbymes, vijlen, schuurblok en een pincet nodig. Deze artikelen kunt u hier vinden (Klik hier). Om het pakket geheel in elkaar te lijmen heeft u nog een UHU hart lijm nodig (Klik hier).

Bij dit model zit een uitgebreide handleiding op ware grootte waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het model moet worden gebouwd. Dit pakket wordt geleverd in een luxe verpakking waardoor het ook erg geschikt is om iemand cadeau te doen.

De volgende kleuren verf heb je nodig voor dit model: Humbrol kleurnummers #24, #33, #34, #35, #40, #133 en #177.

Kenmerken van dit product:
Schaal: 1:144
Afmetingen (L x H x B): 188 x 50 x 20 cm
Materiaal: Hout, metaal, kunststof, textiel
Inclusief bouwtekening en bouwinstructies op ware grootte
Onderdelen zijn laser gesneden
Duurzaam milieuvriendelijk hout

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl