E-Flite Ultimate 3D 950mm Smart BNF Basic AS3X & SAFE systeem Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

319,99

Model: EFL16550

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

E-Flite Ultimate 3D 950mm Smart BNF Basic AS3X & SAFE systeem

Wat doe je als je al een fantastisch vliegtuig hebt gemaakt dat in de RC-wereld flinke naam en faam heeft verworven? Juist, je gaat het vliegtuig nog beter maken. Dat is wat E-flite heeft gedaan met de Ultimate 3D. Al het goede van zijn voorganger is aanwezig, maar nu met een vermogenssysteem dat compatibel is met 3S en 4S, een toestel dat nog sterker en sneller is en uitgevoerd met Spektrum Smart Technology. Het resultaat? Een RC-vliegtuig dat klaar is om de meest spectaculaire vluchten te maken!

World Aerobatic Championships
Voor de inspiratie van dit toestel gaan we terug naar de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Gordon Price bouwde de eerste Dash Ultimate, een vliegtuig waarmee hij direct bekendheid verwierf. Met de 10-300 editie vloog hij in 1988 op de World Aerobatic Championships. Aanleiding voor E-flite om in 2015 de Ultimate2 op de markt te brengen. Een modelvliegtuig dat direct omarmt werd door modelvliegers, vanwege de stabiele aerobatische perfomance en 3D mogelijkheden. Maar goed kan natuurlijk altijd beter, waardoor E-flite de Ultimate verder heeft ontwikkeld.

Alles een stapje beter
Neem het goede mee van een succesnummer en voeg daar extra features aan toe. Als je dat doet, krijg je de E-Flite Ultimate 3D. Een geweldig modelvliegtuig met 3S en 4S performance. Hogere snelheden, stabielere vluchten en flink veel meer vermogen. Het toestel heeft een 60 Ampère Spektrum Avian Smart Electronic Speed control aan boord en is uitgevoerd in een BNF Basic versie. De meegeleverde AR637TA receiver zorgt voor een vlekkeloze verbinding tussen receiver en controller en biedt daarnaast de mogelijkheid om real-time telemetriegegevens door te zenden. Denk aan de status van de batterij, de temperatuur en nog veel meer. Bijzonder is dat dit vliegtuig ook achteruit kan manoeuvreren, handig voor op de grond.

Lichtgewicht EPO frame
Wanneer je stunts wilt uitvoeren in de lucht, heb je een stevig vliegtuig nodig dat niet teveel weegt. Alleen op die manier is jouw toestel wendbaar genoeg om spectaculaire stunts te maken. De E-Flite Ultimate 3D heeft een frame van composiet, hol EPO materiaal. Dit materiaal is ontzettend licht, maar wel extreem sterk, ideaal voor stunts in de lucht.

Snel in elkaar te zetten
De E-Flite Ultimate 3D is grotendeels al in de fabriek geïnstalleerd. Hierdoor kost de laatste installatie niet meer dan de volledige lading van een batterij. Je hebt geen lijm nodig voor het monteren van de laatste onderdelen en ook gereedschap komt er niet aan te pas. Handig is de manier waarop de vleugels eenvoudig zijn te demonteren en monteren. Hierdoor is het vervoeren van de E-Flite Ultimate 3D erg gemakkelijk. Alles bij elkaar is dit toestel de ideale keus voor zowel beginnende als gevorderde piloten.

Maak het zo gek als je wilt
Voor beginnende piloten is de E-Flite Ultimate 3D ideaal. Het vliegtuig biedt exclusieve technologieën als AS3X en SAFE Select. Maar ook voor gevorderde piloten biedt dit toestel genoeg mogelijkheden. Het bijzondere ontwerp maakt het mogelijk om unieke stunts uit te voeren. Daarnaast zorgen speciale Vortex generatoren voor verbeterde performance en handling, zodat je het vliegtuig volledig zelf in de hand hebt. Of je nu wilt sportvliegen, stunts wilt uitvoeren of juist precisie vluchten wilt uitvoeren, het kan allemaal.

Brute kracht
Voor een stuntvliegtuig is het natuurlijk belangrijk dat het toestel wendbaar is. Maar ook voldoende kracht is belangrijk, om daadwerkelijk scherpe hoeken en bochten te kunnen maken. De E-Flite Ultimate 3D heeft een 60 Ampère Spektrum Avian Smart Electronic Speed Control (ESC) aan boord. In combinatie met een speciaal getunede motor en een optimale propeller, heeft de Ultimate 3D alle capaciteit aan boord om jouw perfect te ondersteunen. Plaats een 4S batterij en je geniet zelfs van verticale performance.

Geen technische kennis benodigd
Voor het afwerken van de E-Flite Ultimate 3D is geen technische kennis vereist. Het vliegtuig komt Ready to Fly uit de doos en is in no-time verder in elkaar te zetten. Er is geen lijm of gereedschap benodigd, alles gaat met handige schroeven. Ook bijvoorbeeld de vleugels, die gemakkelijk te demonteren en monteren zijn, handig voor transport!

Smart Technology
Speciale Smart Technology in combinatie met de Spektrum Avian Smart ESC biedt de mogelijkheid tot uitlezen van vele telemetriegegevens, waaronder het aantal toeren per minuut van de motor of de status van de batterij. Hiervoor is de AR637TA receiver nodig, in combinatie met een Spektrum AirWare transmitter (waaronder de DX6e en 8e, de 8 G2, de DX9, iX12, iX20 en andere). De E-Flite Ultimate 3D heeft ook een optie om achteruit te rijden, hiervoor heb je wel een 7-kanaals transmitter nodig.

Bind-N-Fly Basic
Heb je al een afstandsbediening van Spektrum? Dan hoef je het vliegtuig niet volledig opnieuw te configureren dankzij Bind-N-Fly Basic. Wanneer je de laatste onderdelen monteert en ook de receiver op het toestel plaatst, hoef je alleen nog maar verbinding te maken tussen de receiver en de afstandsbediening. Vervolgens worden eerdere instellingen die je gebruikt bij andere vliegtuigen ingeladen en kun je direct aan de slag. Makkelijker wordt het niet!

Exclusieve technologieën
De E-Flite Ultimate 3D is geschikt voor zowel beginners als gevorderde vliegers. Dat komt door de exclusieve technologieën die het toestel aan boord heeft. Bijvoorbeeld AS3X technologie. Hierdoor geniet je van 3-assige stabilisatie. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het vliegen veel minder last hebt van turbulentie of sterke wind. Een andere handige technologie is SAFE Select. Schakel je deze optie in, dan zal het vliegtuig slechts gelimiteerd kunnen kantelen. Of dat nu zijwaarts, achterwaarts of voorwaarts is. Ook blijft het vliegtuig automatisch levelen en kun je met één druk op de knop weer terug naar een stabiele vliegpositie. Vooral SAFE Select is handig voor beginnende piloten, om eerst het toestel onder de knie te krijgen. Gevorderde piloten kunnen ervoor kiezen om SAFE Select niet te gebruiken, zodat je alle mogelijkheden hebt met de E-Flite Ultimate 3D.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Oplader: niet meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
 Flaps: nee
 Gewicht: 1270 - 1360 gram
 Landingsgestel: ja
 Lengte: 1082,3 mm
 Materiaal: composiet, hol, EPO
 Minimale aanbevolen radio: Full Range DSMX 6-kanaals
 Minimale ESC: 60 A Smart met IC3 connector
 Motorgrootte: BL10 ongeborsteld outrunner
 Propellergrootte: 11,6 x 6”
 Receiver: Spektrum AR637TA
 Aanbevolen motorbatterij: 3S - 4S LiPo 2200 mAh (niet meegeleverd)
 Technologieën: AS3X, SAFE Select
 Vleugeloppervlak: 33,5 dm2

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl