FTX 1/18 Outback Mini X Fury Trail Crawler RTR - Grijs Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 FTX 1/18 Outback Mini X Fury Trail Crawler RTR - Grijs
119,95

Model: FTX5525GY

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

FTX 1/18 Outback Mini X Fury Trail Crawler RTR - Grijs

De FTX Outback Mini X Fury is de ideale RC-crawler met een schaal van 1 op 18. Hiermee is het voertuig perfect gepositioneerd tussen de micro-modellen met een schaal van 1 op 24 en de grotere exemplaren van 1 op 10. Met dit nieuwe model ervaar jij fantastische crawling experiences voor een scherpe prijs. En extra fijn: met de Mini X Fury hoef je niet eerst urenlang te sleutelen, dit voertuig wordt voor 99% Ready-to-Run geleverd. Batterij opladen en genieten maar!

Fantastisch ontwerp
Een groot pluspunt van de FTX Outback Mini X Fury is het ontwerp. Alles klopt aan dit voertuig. Het clipless body mounting ontwerp zorgt voor extra gemak. Verder is de body voorzien van een bijzonder grill, spiegels en lichtbakken waar de LED-verlichting in geplaatst is. Hiermee is deze crawler zeer compleet en gedetailleerd, klaar voor spectaculaire offroad avonturen.

Speciale ophanging
De FTX Outback Mini X Fury is gemaakt om offroad avonturen mee te beleven. Daarvoor is er wel een aanpassing nodig aan de ophanging, en die heeft de Fury ondergaan. Zowel de voor- als de achteras is gelocked met als resultaat dat je gemakkelijk steile hellingen kunt overwinnen. Ook de krachtige ongeborstelde 55T 030 micro motor helpt bij het leveren van optimale prestaties.

99% Ready-to-Run
Hoe fijn is het als het leven makkelijk wordt gemaakt voor je? De FTX Outback Mini X Fury komt 99% Ready-to-Run. Alle elektronica is al in de fabriek geïnstalleerd, waardoor je daar geen omkijken meer naar hebt. Het enige dat je nog dient toe te voegen, zijn vier AA-batterijen voor de oplader. Vervolgens moet je natuurlijk de 2S 600 mAh LiPo batterij opladen met de meegeleverde USB-oplader, maar dan ben je klaar voor je eerste avontuur. Geen ingewikkelde installatie dus.

Indoor en outdoor
Dankzij zijn kracht en compacte formaat is dit racemonster geschikt voor zowel binnen als buiten. De speciale supersoft rubberen banden zorgen voor maximale tractie, of je nu over een gladde binnenvloer scheurt of een grindpad, met de FTX Outback Mini X Fury heb je altijd de volledige controle over het voertuig.

Stabiele besturing
Die optimale controle heb je mede ook door de controller die werkt op de 2,4 GHz frequentie. Het voordeel hiervan is dat de verbinding tussen de controller en de receiver zeer stabiel is en besturing plaats kan vinden zonder interferentie. Een aanwijzing op de controller wordt dan ook gelijk uitgevoerd door het voertuig. Geen lagging en optimale controle.

Waterproof elektronica
Niets is zo vervelend als moeten stoppen met racen bij natte omstandigheden, bijvoorbeeld regen of sneeuw, maar ook een natte ondergrond kan roet in het eten gooien. Niet bij de FTX Outback Mini X Fury. Dit RC-voertuig is voorzien van een Electronic Speed Control (ESC) met waterproof behuizing. Hetzelfde geldt voor de 3-kabelige servo.

Dag en nacht plezier
Met de FTX Outback Mini X Fury kun je dag en nacht genieten. Dankzij de in de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting is schemering of nacht geen belemmering meer. Je kunt gewoon door blijven scheuren met deze crawler.

Gewicht ligt voorin
Bijzonder aan de FTX Outback Mini X Fury is dat de gewichtsverdeling niet 50-50 is. Verdeeld over het chassis zit 65% van het gewicht van het voertuig aan de voorzijde, 35% aan de achterzijde. Hiermee bereik je meer voorwaartse beweging en dat maakt dat het voertuig gemakkelijker hoge snelheden behaalt en steile hellingen goed kan verteren.

Beadlock wielen
De FTX Outback Mini X Fury wordt geleverd met in de fabriek geïnstalleerde beadlock wielen. Deze wielen zijn uitstekend voor offroad prestaties en bieden het gewenste comfort op iedere ondergrond. In combinatie met de supersoft rubberen banden, heb je perfecte grip. Zelfs als je op hoge snelheid door bochten scheurt of vanuit stilstand flink snel wilt optrekken.

Specificaties
 Voltooiingsniveau: 99% Ready-to-Run
 Frequentie: 2,4 GHz radiosysteem
 Waterproof: ja, Electronic Speed Control (ESC) en 3-kabelige servo
 Ophanging: Multi-Link
 Chassis: aluminium
 Schokdempers: ja
 Voor- en achteras: locked
 Motor: ongeborsteld, 55T 030 micro
 Batterij: Micro 7,4 V 600 mAh 2S LiPo
 Oplader: USB (meegeleverd)
 Verlichting: LED, voor- en achterzijde
 Wielen: internal beadlock
 Banden: supersoft rubber
 Hoogte: 135 mm
 Lengte: 275 mm
 Breedte: 113 mm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl