RC Helicopter kopen?

RC Helicopters

Toemen Modelbouw levert een ruim assortiment afstandbestuurbare helicopters en alleen van top merken. Het is belangrijk als u een helicopter koopt dat er in de toekomst altijd onderdelen gekocht kunnen worden. Wij kunnen alleen onderdelen leveren van helicopters die wij op onze website verkopen. Toemen Modelbouw verkoopt zowel helicopters voor beginners als gevorderden. Wij hebben verschillende types in ons assortiment waaronder: coaxiale, fixed pitch en collective pitch helicopters.

Wat is een coaxiale helicopter?
Dit type helicopter is uitgevoerd met twee hoofdrotoren die tegen elkaar in draaien. Hierdoor kan extreem stabiel gevlogen worden en zijn dit de modellen die aangeraden worden voor een beginner of kinderen. Met een coaxiale helicopter wordt over het algemeen binnen gevlogen! Een aanrader zou kunnen zijn: (Klik hier)

Wat is een fixed pitch helicopter?
Wanneer er meer uitdaging gezocht wordt kan men overstappen op fixed pitch. Deze helicopters hebben een enkele hoofdrotor met werkende staartmotor. Door dit systeem zal het model minder stabiel vliegen en is er meer uitdaging vereist. Tevens kan er met een fixed pitch helicopter ook buiten worden gevlogen. Een aanrader zou kunnen zijn: (Klik hier)

Wat is een collective pitch helicopter?
Deze helicopters beschikken net als de fixed pitch modellen ook over een enkele hoofdrotor en werkende staartrotor. Het grote verschil zit hem in de verstelbare bladen. De hoek van de bladen kan worden aangepast waardoor ook op de kop gevlogen kan worden. Deze 3D helicopters zijn dan ook 6-kanaals in plaats van 4-kanaals zoals de fixed pitch modellen. Wanneer je buiten wilt vliegen en 3D acrobatische vluchten wilt maken is dit de juiste keuze! Een aanrader zou kunnen zijn: (Klik hier)

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl