HUINA RC 1/16 9-kanaals Bulldozer 2.4Ghz Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 65,95
Onze prijs: 63,95

Model: CY1569

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

HUINA RC 1/16 9-kanaals Bulldozer 2.4Ghz

Ben je klaar voor het echte werk op de bouwplaats? Dan mag de Huina Bulldozer 1:24 RTR niet ontbreken in jouw RC-collectie. Huina staat bekend om de zeer realistische op afstand bestuurbare graafmachines en deze bulldozer vormt daar geen uitzondering op. Met dit voertuig kent de bouwplaats geen geheimen meer. Graven, modder of zand verplaatsen of sneeuw schuiven, met de Huina Bulldozer 1:24 RTR kan het allemaal. Ben jij klaar voor actie en avontuur? Ga dan aan de slag met deze Ready-to-Run bulldozer met een schaal van 1 op 24.

Volledige besturing
Met de Huina Bulldozer 1:24 RTR haal je een machine in huis die werkelijk alles kan wat je verwacht van een bulldozer. En dat alles is eenvoudig aan te sturen via de meegeleverde 9-kanaals afstandsbediening. Daarmee stuur je de bulldozer vooruit, achteruit, naar links en naar rechts. Maar met de controller bestuur je ook de voorste bak en de ripper aan de achterzijde. Zodat je ook echt dingen kunt oppakken, verplaatsen of kunt graven. De afstandsbediening is gemakkelijk in te stellen en de besturing werkt zeer intu?tief.

Volop details
De Huina Bulldozer 1:24 RTR blinkt niet alleen uit qua prestaties, maar is ook een absolute parel voor het oog. Het detailniveau van dit RC-voertuig is ongekend hoog. De cabine is zeer gedetailleerd, met een stoel voor de bestuurder en een volledig knoppenpaneel. Eenvoudig te bekijken dankzij de transparante ramen. Daarnaast beschikt deze bulldozer over veiligheidsrails en verlichting in de cabine.

Realistische geluidseffecten
Om het realisme nog wat verder te verhogen, is de Huina Bulldozer 1:24 RTR voorzien van realistische geluidseffecten. Zowel het gegrom van de machine als de geluiden bij het graven en oppakken van dingen maken jouw ervaring op de bouwplaats nog completer. Daarmee lijkt het net of je echt zelf in de cabine van de Huina Bulldozer 1:24 RTR zit.

Extra stevigheid
De armen aan de zijkant en achterkant van de Huina Bulldozer 1:24 RTR zijn voorzien van extra zwaar materiaal. Dit verhoogt de stabiliteit van de bulldozer en maakt dat jij je volledig kunt focussen op de klus die te klaren is op de bouwplaats. De verzwaarde onderdelen voorkomen dat het voertuig instabiel wordt tijdens de werkzaamheden.

Stevige rupsbanden voor de bouwplaats
Wanneer je lekker aan het werk gaat op de bouwplaats, is goede grip onmisbaar, evenals stevige rupsbanden met grof profiel. Bij de Huina Bulldozer 1:24 RTR is dit goed voor elkaar. De dubbele rupsbanden helpen je bij het eenvoudig verplaatsen op iedere ondergrond. Daarnaast helpen deze rupsbanden bij het stabiel plaatsen van het voertuig als je een klus gaat uitvoeren.

Ready-to-Run
Een groot voordeel van de Huina Bulldozer 1:24 RTR is dat dit model Ready-to-Run afgeleverd wordt bij je thuis. Je hoeft dus niet eerst uren te sleutelen aan de machine om het werkend te krijgen, alle essenti?le onderdelen zijn al in de fabriek ge?nstalleerd. Het enige dat je nog moet doen is de batterij van de motor opladen.

Specificaties
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
 Afstandsbediening: 9-kanaals
 Geluidseffecten: ja
 Detailniveau: hoog
 Beweging: vooruit, achteruit, links, rechts
 Verlichting: ja
 Oplader: USB
 Verzwaarde armen aan de zijkant en achterzijde

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl