Proboat Veles 29" V2 Brushless Catamaran RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 529,99
Onze prijs: 519,99

Model: PRB08029V2

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Proboat Veles 29" V2 Brushless Catamaran RTR

De Proboat Veles 29 Catamaran bouwt voort op het succes van de Blackjack 29. Het beste van dat model is overgenomen en daar is vervolgens op doorontwikkeld. Het resultaat is een geweldige catamaran met een volledig andere romp, een nieuwe 2000 kV motor die snelheden tot boven de 60 kilometer per uur mogelijk maakt op 6S LiPo batterijen. Daarmee is de Proboat Veles 29 Catamaran een geweldige modelboot voor zowel beginnende als gevorderde kapiteins. De ideale vaarlocatie is een wat groter meer waar de boot optimaal de snelheid en wendbaarheid kan benutten. Op zoek naar avontuur en adrenaline op het water? Dan is de Veles 29 een fantastische keuze.

Eenvoudige besturing
Een groot voordeel van de Proboat Veles 29 Catamaran is de eenvoudige besturing. De boot reageert volledig responsief en voorspelbaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vanwege de hoge snelheden is deze boot zeker geschikt voor gevorderden, maar dankzij de eenvoudige besturing is het ook een mooi model voor degenen die voor het eerst in de RC-boten stappen. Hoe dan ook, de geweldige snelheid, het krachtige vermogen en de soepele handling zijn een aanwinst voor iedereen.

Uitstekende duurzaamheid
Wanneer je met snelheden van boven de 60 kilometer per uur over het water scheurt, is enige bescherming van de materialen wel van belang. Daarom is de buitenkant van de Proboat Veles 29 Catamaran gemaakt van drie lagen fiberglass en afgewerkt met een extra krachtige laag, zodat impact geen gevolgen heeft voor deze boot. De stijfheid van het materiaal zorgt voor topprestaties, net als bij echte speedboten. Weinig onderhoud en perfecte stevigheid, dat is waar de Proboat Veles 29 Catamaran om geroemd wordt.

Verbeterd ontwerp
De Proboat Veles 29 Catamaran beschikt over een verbeterd ontwerp ten opzichte van de Blackjack 29. Proboat is erin geslaagd om deze modelboot nog meer te laten lijken op een echte catamaran. Hierdoor schiet de boot nog soepeler door het water en is de aansturing nog wat preciezer dan het al was.

Krachtige 6-polige motor
Aan boord van de Proboat Veles 29 Catamaran ligt een krachtige 2000 kV 6-polige marine motor. Het verschil ten opzichte van eerdere 29” boten van Proboat is dat dit model beschikt over een motor die meer snelheid levert op een lager voltage. Dit in combinatie met een propeller van roestvrij staal, zorgt ervoor dat je niet langer 6S LiPo power nodig hebt om 6S snelheden te bereiken. Anders gezegd: je behaalt dezelfde snelheden met minder power, waardoor de batterij langer meegaat en je dus meer kunt genieten van de Proboat Veles 29 Catamaran.

Break-away roer
Een bijzondere feature van de Proboat Veles 29 Catamaran is het break-away roer. Een handige feature, aangezien je hiermee schade aan de boot kunt voorkomen. Wanneer de Veles 29 catamaran een stuk drijfvuil raakt of per ongeluk op de kust mogen botsen, dan laat het roer automatisch los. Deze beveiliging voorkomt dat je bij een incident de volledige romp kapot vaart en nog veel meer schade hebt.

Spektrum SLT3 2,4 GHz radio
Zeker wanneer je op het water aan de slag gaat met modelvaren, is goede besturing van levensbelang. Het is niet altijd eenvoudig om het overzicht te bewaren en je moet voortdurend letten op andere vaartuigen. Met de Spektrum SLT 2,4 GHz afstandsbediening heb je de volledige controle over de Proboat Veles 29 Catamaran. De controller is volledig te configureren, waardoor je zelf bepaalt met welke knop je wat doet. Daarnaast weegt de afstandsbediening vrijwel niets, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt varen, zonder dat je hier last van krijgt in je hand. En de speciale foam cover op het stuurwiel zorgt er daarnaast voor dat je hand of vinger niet van de controller schiet tijdens het varen.

Specificaties
 Installatietijd: geen
 Batterij: niet meegeleverd
 Breedte: 267 mm
 Oplader: niet meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
 Hoogte: catamaran
 Materiaal romp: fiberglass
 Motorgrootte: 6-polig, 2000 kV
 Motortype: ongeborsteld
 Lengte: 737 mm
 Gewicht: 2380 gram
 Propellergrootte: 43 x 63,5 mm
 Receiver: meegeleverd
 Afstandsbediening: meegeleverd
 Electronic Speed Control: meegeleverd
 Besturing: offset roer
 Trimschema: wit en zilver decals

Wat krijgt u allemaal geleverd?
(1) Proboat Veles 29" V2 Brushless Catamaran RTR
(1) Spektrum SLT3 2,4 GHz zender
(1) Spektrum SR315 DSMR 3-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Dynamite 120A Marine brushless Marine 2-6S ESC (geïnstalleerd)
(1) Dynamite Marine 2000Kv brushless motor (geïnstalleerd)
(1) Spektrum 3kg kunststof tandwiel servo (geïnstalleerd)
(1) Gebruikershandleiding

Nodig om te voltooien
(2) 2S-3S 5000mAh LiPo batterijen met EC5 stekker
(1) Lipo batterijoplader
(4) AA batterijen voor de zender

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl