SkyRC Duo D100 V2 AC/DC lipo lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 129,95
Onze prijs: 119,95

Model: SKY100131

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

SkyRC Duo D100 V2 AC/DC lipo lader (nieuwste V2 versie)

Je wilt niets liever dan zo veel mogelijk vliegen met je drone of rijden met je RC-voertuig. Daarvoor is het belangrijk dat je batterijen weer snel opgeladen worden. De SkyRC Duo D100 v2 is de ideale oplossing om de downtijd zo laag mogelijk te houden. Deze 2-kanaals oplader, met onafhankelijke circuits, kan tegelijkertijd verschillende batterijen opladen. De oplader is geschikt voor LiPo, LiHV, LiFe, Lilon, NiMH, NiCd en PB batterijen. De maximale output bedraagt 100 Watt, meer dan voldoende voor het opladen van jouw batterijen.

Voice guide
Een handige feature van de SkyRC Duo D100 v2 is voice guide. Omdat deze oplader zo veelzijdig is, is het belangrijk dat je de juiste functionaliteiten inschakelt. De SkyRC Duo D100 v2 voice guide laat in het Engels of Chinees weten welke functie hebt geselecteerd. Dit voorkomt verkeerde instellingen en verhoogt de duidelijkheid van het apparaat.

DC power supply
De SkyRC Duo D100 v2 oplader levert 100 Watt / 13,8 Volt DC vermogen, waarmee het een ideal apparaat is voor hobbyisten die hun batterijen willen opladen. Altijd voldoende vermogen, altijd je batterijen weer snel klaar voor gebruik.

2-kanaals oplader
De Duo D100 v2 van SkyRC is een 2-kanaals oplader. Dat houdt in dat je tot twee batterijen tegelijkertijd kunt opladen. De oplader is ook nog eens intelligent, waardoor het opladen automatisch ophoudt, wanneer een batterij vol is. Is de tweede batterij nog niet helemaal opgeladen? Dan zorgt de SkyRC Duo D100 v2 ervoor dat alleen die batterij nog aan het laden is.

Charge Master
De SkyRC Duo D100 v2 beschikt over een scherm, waarvan je alle belangrijke informatie kunt aflezen. Zie bijvoorbeeld wat de laadstatus is van de batterijen, vertaald naar real-time grafieken. Daarnaast kun je ook het oplaadproces beheren en de firmware van de oplader updaten via de Charge Master.

LiHV modus beschikbaar
Traditioneel werd jouw RC-voertuig geleverd met LiPo batterijen. Maar er is een nieuwe generatie batterijen op de markt verschenen: LiHV. Deze batterijen zijn nog krachtiger en duurzamer dan hun voorgangers. De SkyRC Duo D100 v2 is volledig compatibel met de nieuwe batterijen.

SkyCharger app
De SkyRC Duo D100 v2 beschikt over Bluetooth 4.0, waarmee je de oplader op afstand kunt beheren via je smartphone, iPad of iPhone. Download de gratis SkyCharger app, beschikbaar in de iTunes Store en de Google Play Store. Met de app kun je niet alleen de status van de oplader bekijken, maar ook instellingen aanpassen en bijhouden hoe het laadproces van jouw batterijen verloopt. Ideaal, omdat er geen pairing nodig is. Het inschakelen van Bluetooth op je mobiele apparaat is al voldoende.

Scan to go
Scan to go is een van de unieke features van de SkyRC Duo D100 v2. Het is een zogenaamd automatisch oplaadsysteem. Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende batterijen op de markt zijn, is het niet altijd eenvoudig om de juiste instellingen te kiezen op de oplader. En verkeerd opladen kan lijden tot beschadigde batterijen of verminderde prestaties van diezelfde batterijen. Dankzij het unieke Scan to go systeem van de SkyRC Duo D100 v2, is dit niet langer een probleem. De SkyCharger app kan per batterij een unieke QR-code creλren, die je eenvoudig op de batterij kunt plakken. Scan vervolgens met dezelfde app de QR-code en de juiste laadinstellingen worden automatisch toegepast. Eenvoudiger wordt het niet.

Specificaties
• AC input: 100 – 240 Volt
• DC input: 11 – 18 Volt
• Oplaadwattage: AC 100 Watt, DC 100 Wx2
• Oplaadstroom: 0,1 A – 10,0 A x2
• DC power supply output: 13,8 V / Max. 100 W
• LiPo / LiFe / Lilon / LiHV batterijen: 1 – 6 S
• NiMh / NiCD batterijen: 1 – 15 S
• Afmetingen: 153 x 140 x 67 mm
• Gewicht: 668 gram

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl