Team Corally KRONOS XP 6S Model 2021 1/8 Monster Truck LWB RTR - inclusief Power Package Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 Team Corally KRONOS XP 6S Model 2021 1/8 Monster Truck LWB RTR - inclusief Power Package
668,95 629,00

Model: C-00172+GENS

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Team Corally KRONOS XP 6S Model 2021 1/8 Monster Truck LWB RTR - inclusief Power Package

Set wordt compleet geleverd met een Gens ace 4500mAh 22.2V 60C-120C 6S1P Hardcase Lipo Batterij, met deze set kunt u circa 30 minuten rijden met een snelheid van 100km/h!


Go big or go home! Dat is alles wat je moet weten over de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck. Wil jij alleen maar het allerbeste? Het allergrootste? Het allersterkste? Dan zit je met deze monster truck helemaal gebakken. Deze 1 op 8 monster truck haalt snelheden tot boven de 100 kilometer per uur dankzij de combinatie van een Kuron 2050 kV 4-polige motor en een Torox 185 Electronic Speed Control. Doe daar 6S LiPo batterijen bij en je kunt je voorstellen waar de brute kracht vandaan komt. Met deze monster truck haal je het beste van het beste in huis en kun je moeiteloos ieder terrein aanvallen. Go big or go home dus!

Extreme performance
Alles bij de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck is gericht op extreme performance. De motor en Electronic Speed Control hebben hier natuurlijk een groot aandeel in, maar ook andere onderdelen zijn gericht op extreme performance. Bijvoorbeeld het stevige aluminum pan-style chassis, dat zorgt voor optimale efficiëntie en de juiste stijf- en stevigheid. Het chassis heeft een uniek ontwerp, dat een extra voorwaartse beweging stimuleert en hierdoor het voertuig nog meer snelheid geeft. Maar ook de aluminum schokdempers dragen bij aan de performance. Deze schokdempers vangen namelijk iedere klap op en voeren deze perfect af, zodat de prestaties van de monster truck niet onder eventuele impact lijden.

Waterproof elektronica
Met de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck is er geen omstandigheid waarin je niet kunt rijden. Dat is mogelijk dankzij de waterproof elektronica van dit RC-voertuig. De Electronic Speed Control is volledig bestand tegen water en modder, zodat sneeuw of regen niet langer een probleem vormt. En ook het rijden op natte ondergronden is geen probleem meer. Doordat ook de steering servo en de receiver voorzien zijn van een waterproof behuizing, kun je te allen tijde blijven rijden.

Brute kracht
Een belangrijk kenmerk van de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck is de brute kracht die het voertuig bezit. Dat komt grotendeels door de Team Corally Kuron 2050 kV 4-polige ongeborstelde motor. Deze motor is gemaakt voor extreme snelheden of geweldige stunts in de lucht. De motor beschikt over een handige sliding mount, bestaand uit 2 onderdelen, waardoor je er eenvoudig bij kunt in het geval van noodzakelijk onderhoud. Daarnaast werkt de motor perfect samen met de Torox 185 ESC, zodat elk grammetje vermogen perfect wordt omgezet in voorwaartse beweging.

Zelf kiezen: 4S of 6S LiPo
Bij de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck heb je zelf in de hand hoe snel je gaat. Bij het voertuig wordt standaard geen batterij meegeleverd, zodat je zelf bepaalt welke topsnelheid je haalt. Plaats je 6S LiPo batterijen, dan benut je het optimale vermogen van het voertuig en haal je snelheden tot boven de 100 kilometer per uur. Wil je eerst het voertuig onder de knie krijgen, plaats dan 4S LiPo batterijen om het vermogen wat terug te schroeven. Hierdoor is de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck geschikt voor iedere coureur.

Optimale plaatsing battery mount
Een groot nadeel bij veel RC-voertuigen is de plaatsing van de battery mount. Of de mount zit onhandig geplaatst, zodat je er moeilijk bij kunt. Of de mount zit op een plek die zorgt voor verminderde aerodynamica. Bij de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck is dat niet het geval. De battery mount heeft een optimale plaatsing, zodat het gewicht perfect verdeeld wordt over het voertuig. Ook dit draagt bij aan de brute prestaties van deze monster truck.

All-terrain banden
Met de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck ben je op iedere ondergrond onverslaanbaar. Dit is mogelijk dankzij de perfecte combinatie van banden en wielen. De super-rugged multi-spoke wielen zorgen ervoor dat eventuele impact niet direct gevolgen heeft op de prestaties van het voertuig. De daarop gelijmde banden met foam aan de binnenzijde hebben een multi-surface tread profiel, zodat je op iedere ondergrond perfect uit de voeten kunt. Of je nu op volle snelheid wilt optrekken of op hoge snelheid door de bochten scheurt.

Ergonomische afstandsbediening
Bij een afstandsbediening van een RC-voertuig is het natuurlijk belangrijk hoe de verbinding is tussen het voertuig en de controller. Dat zit bij de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck wel goed. Standaard wordt de Varioprop S2R afstandsbediening meegeleverd, die werkt op de 2,4 GHz frequentie. Hierdoor is er een perfect stabiele verbinding met een bereik van 300 meter, zonder interferentie. Daarnaast heeft de controller een ergonomisch design dat ervoor zorgt dat je urenlang achter elkaar kunt racen, zonder dat je handen vermoeid raken. Alles is erop gericht om te genieten van de optimale prestaties van de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck.

Prestaties top, looks nog beter
Naast de geweldige prestaties van de Team Corally Kronos XP 6S Monster Truck, steelt dit voertuig ook de show als het op looks aankomt. En het beste van alles, je hoeft hier zelf niets meer aan te doen. In de fabriek is de polycarbonaat body al volledig afgewerkt. Hierdoor geniet je direct van een duurzame en attractieve body.

Hier bevinden zich de belangrijkste accessoires van deze auto!
- RC Plus Power 80 Lipo en NiMH Snellader €49.95 (Klik hier)
- Laadkabel XT-90 Siliconen-kabel 30cm €9.95 (Klik hier)
- Inbus schroevendraaier set deluxe 1.5 - 2.0 - 2.5 - 3.0 €19.95 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks €9.99 (Klik hier)


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl