Team Corally KRONOS XTR 6S Model 2021 1/8 Monster Truck LWB Roller Chassis Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 Team Corally KRONOS XTR 6S Model 2021 1/8 Monster Truck LWB Roller Chassis
469,00 399,00

Model: C-00173

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Team Corally KRONOS XTR 6S Model 2021 1/8 Monster Truck LWB Roller Chassis (geleverd met 1x gespoten body en 1x onbespoten body

Wil jij alles uit je volgende RC-voertuig halen? Haal dan het Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis in huis. XTR staat voor extreme en kijk je naar dit chassis, dan is dat absoluut niet overdreven. Het in de fabriek in elkaar gezette rolling chassis wordt geleverd zonder elektronica, zodat jij je favoriete voertuig helemaal kunt personaliseren. Kies zelf welke servo’s je gebruikt, welke ongeborstelde motor of welke Electronic Speed Control. Die elektronica bouw je op het geweldige Kronos XTR chassis, wat ontworpen is voor het leveren van spectaculaire prestaties.

5 mm aluminium shock towers voor en achter
De Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis bevat geweldige XTR 7075 CNC 5 mm aluminium schokdempers aan de voor- en achterzijde. Deze torens zijn niet zomaar schokdempers met premium kwaliteit, CNC zorgt voor optimale performance en stevigheid, op welke ondergrond je ook gaat racen met je voertuig. Voortaan hebben een hobbeltje of andere obstakels geen effect meer op de prestaties van jouw RC-voertuig.

Servo saver support
Een ander uniek kenmerk van dit chassis is de Servo saver support. Ook dit onderdeel is uitgevoerd met aluminium, waardoor je optimale ondersteuning krijgt van de servo’s. Dankzij de juiste uitlijning van het stuursysteem, geniet je vervolgens van de best mogelijke stuurprestaties. Beter ga je het niet vinden op de RC-markt.

Ultieme sterkte
De Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis beschikt over een laser-etched chassis van massief 7075-T6 aluminium. Dit speciaal ontworpen chassis is ontwikkeld met in het achterhoofd optimale prestaties, stabiliteit, stevigheid en uitlijning. In de praktijk merk je dit vooral wanneer je op hoge snelheid met je RC-voertuig aan de slag gaat. Het krachtige chassis zorgt voor optimale controle.

Rolling chassis
Het grote voordeel van het Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis is dat het product al volledig kant-en-klaar geleverd wordt. Je hoeft het chassis dus niet meer zelf in elkaar te zetten. Wat je nog wel moet doen, is het installeren van de elektronica van jouw voertuig. Op deze manier heb je zelf de mogelijkheid om een geweldig model in elkaar te zetten. Een voertuig dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Electronic Speed Control
De Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis wordt geleverd zonder een Electronic Speed Control. Maar voor optimale prestaties kies je het best voor de Team Corally Torox ESC. Liever iets anders? De Kronos XTR ondersteunt een behoorlijke range aan verschillende ESC’s.

Brushless motor
Eén van de belangrijkste onderdelen die je nog dient te plaatsen, is een brushless motor. Het Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis ondersteunt een brede range aan 1 op 8 brushless motoren, inclusief onderdelen met of zonder sensoren, 2-polig of 4-polig, aan jou de keus.

Batterij en oplader
Voor de Team Corally Kronos XTR Rolling Chassis is een 4S, 5S of 6S LiPo batterij nodig en een bijpassende oplader. Deze onderdelen worden niet meegeleverd met het chassis.

Specificaties
 Merknaam: Team Corally
 Schaal: 1 op 8
 Motor: niet meegeleverd
 Model: 4WD Monster Truck RTR - 6S
 Gewicht: afhankelijk van elektronica
 Wielbasis: 384 mm
 Lengte: 590 mm
 Breedte: 455 mm
 Transmissie: 4WD shaft driven
 Hoogte: 219 mm
 Electronic Speed Control: niet meegeleverd
 Servo: niet meegeleverd
 Batterij: niet meegeleverd
 Batterijcompartiment: 143 x 50,5 x 50 mm (l x b x h)
 Oplader: niet meegeleverd
 Benodigde items: elektronica

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl