Traxxas Bigfoot 1:10 The Original Monster Truck Model 2017 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

279,00

Model: TRX36034-1

Batterijen voor zender:

Extra 3000mAh 8.4V accu?:

Omvormer van 12V naar 220V?:

Wheelie bar toevoegen?:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Bigfoot 1:10 The Original Monster Truck Model 2017


Droomt u ook van de monstertruck waar het allemaal mee begon? Wilt u ook ervaren hoe het is om een echte monstertruck te besturen? Dan is de Traxxas Bigfoot het model dat u moet hebben. De Bigfoot is de crème de la crème als het gaat om monstertrucks. Dit schaalmodel (1/10) laat u ervaren wat het is om de koning onder de monstertrucks te besturen. Deze volledig gelicenseerde replica ziet er precies hetzelfde uit en biedt dezelfde kracht en vermogen als zijn echte broertje. Geniet nu ook van dit op afstand bestuurbare monster.

Topsnelheid tot 50 km/u
Dacht u dat monstertrucks het niet moesten hebben van hun topsnelheid, maar juist van hun brute kracht? Dan heeft u het mis. De Traxxas Bigfoot haalt met gemak topsnelheden tot 50 kilometer per uur dankzij de krachtige Titan 12-turn 550 gemodificeerde motor. Daarnaast draagt de Magnum 272 transmissie ervoor dat u ook echt kunt racen met de Bigfoot van Traxxas. Verras voortaan uw vrienden met deze uitzonderlijke snelle monstertruck, terwijl u ook de meest ontoegankelijke gebieden verslaat met dit monster.

Geïntegreerde koeling
De krachtige Titan 12-turn 550 motor van de Traxxas Bigfoot wordt automatisch gekoeld door de geïntegreerde fan. Deze koeling zorgt ervoor dat de motor niet te warm wordt, waardoor u langer achter elkaar kunt genieten van uw RC monstertruck. U profiteert van hogere snelheden en een langere batterijduur. Daarnaast is een gekoelde motor beter voor de levensduur van het onderdeel. Zo heeft u niet elke paar maanden de motor te vervangen, maar kunt u jaren genieten van de krachtige motor van de Traxxas Bigfoot.

Uitzonderlijke grip
De Traxxas Bigfoot is niet alleen een razendsnelle monstertruck, het voertuig is ook gemaakt voor de meest ruige terreinen. Dit is onder andere terug te zien in de combinatie van wielen en banden. De Bigfoot is uitgerust met Terra Groove banden die een ongekende tractie hebben, ongeacht de ondergrond. Deze Terra Groove banden zijn gemonteerd op solid satijnen wielen. Deze combinatie zorgt voor verbluffende prestaties op elke ondergrond, zodat u altijd sneller bent dan uw racetegenstander.

Radiosysteem
U bestuurt de Traxxas Bigfoot met het TQi 2,4 GHz radiosysteem. Het grote voordeel van dit systeem is dat u geen kanalen of frequenties hoeft in te stellen. Schakel simpelweg de afstandsbediening in en u bent klaar om te racen. Het wordt niet veel simpeler dan dit. Daarnaast is er lang nagedacht over het ontwerp van de afstandbediening met een ergonomisch design als resultaat. Dit design zorgt ervoor dat u probleemloos de hele dag door kunt blijven racen met uw Traxxas Bigfoot. En de interne antenne van het TQi radiosysteem is zodanig weggewerkt dat de antenne niet beschadigd kan raken.

Training modus
De Traxxas Bigfoot ziet er weliswaar uit als een echt RC monster, maar dit betekent niet dat beginnende bestuurders niet kunnen genieten van deze monstertruck. De Bigfoot is namelijk voorzien van een speciale trainingsmodus. Wanneer u deze modus inschakelt, wordt het vermogen van de monstertruck automatisch met 50% gereduceerd. Op deze manier kunnen beginnende bestuurders langzaam wennen aan de Traxxas Bigfoot. Pas wanneer u de Bigfoot volledig onder controle heeft, is het aan te raden om het volle vermogen te gebruiken. Zo biedt deze monstertruck van Traxxas plezier voor iedereen.

Traxxas Power Cell batterij
Een radiografisch bestuurbare monstertruck is nergens zonder een krachtige batterij. Dat zit bij de Traxxas Bigfoot wel goed. De monstertruck rijdt op een Traxxas iD Power Cell Battery Pack, die altijd zorgen voor de best mogelijke prestaties van de motor. De Battery Packs zijn gemakkelijk te verwijderen en weer in de Bigfoot te plaatsen, zodat u geen gereedschap nodig heeft om het batterijcompartiment te openen. Daarnaast bieden de Battery Packs voldoende weerstand om de energie optimaal te vertalen naar vermogen voor de motor.

Snellader
Natuurlijk gaat ook de batterij van de Traxxas Bigfoot een keer leeg. En dan zit niemand er op te wachten op lange oplaadtijden. Gelukkig is dat ook niet het geval bij deze RC monstertruck. Maak gebruik van de 4 Ampère DC snellader met piekdetectie en binnen de kortste keren scheert u weer over elk terrein. De snellader heeft een hoge output (12V) en communiceert voortdurend met de intelligente Traxxas Power Cell batterij. Het voordeel hiervan is dat de juiste output geleverd wordt en dat overladen voorkomen zal worden. Tijdens het opladen ziet u een knipperende groene LED, die vervolgens groen blijft branden wanneer de batterij helemaal is opgeladen.

Waterproof elektronica
Voorheen was een regenbui, sneeuw of hagel een probleem voor radiografisch bestuurbare auto’s. Dat kwam omdat de elektronica vaak open en bloot lag en dus gemakkelijk vochtig kon worden. Om dit te voorkomen is de Traxxas Bigfoot voorzien van elektronica met een waterproof sealing. Belangrijke onderdelen als de motor en de XL-5 electronic speed control blijven hierdoor ook bij natte omstandigheden uitstekend functioneren. Zo is een natte weg, een sneeuwbui of stevige regen niet langer een probleem voor de Traxxas Bigfoot. Ideaal wanneer u net ver van huis bent en niet kunt schuilen. U kunt gewoon door blijven racen.

XL-5 electronic speed control
De krachtige motor van de Traxxas Bigfoot wordt aangestuurd door de high performance XL-5 electronic speed control. De ESC zorgt voor een fantastische samenwerking tussen de diverse elektronische onderdelen en garandeert daarmee de prestaties van de Traxxas Bigfoot. Een groot voordeel van de XL-5 ESC is dat deze gemakkelijk is te configureren met de EZ-Set one-button setup.

Compleet geleverd
Uniek aan de Traxxas Bigfoot is dat deze RC monstertruck kant-en-klaar wordt geleverd. Haal het voertuig uit de doos, laad de batterij op en u kunt de weg op. Er is geen ingewikkelde installatie van allerlei onderdelen meer benodigd. Ideaal toch?

Specificaties
• Afmetingen: 413 x 241 mm
• Gewicht: 1,85 kg
• Wielbasis: 270 mm
• Schokdempers voor: Long
• Schokdempers achter: XXLong
• Banden voor: Terra-Groove 2,2”
• Banden achter: Terra-Groove 2,2”
• Wielen voor: Satin-Chroom Dish (Dual Profile)
• Wielen achter: Satin-Chroom Dish (Dual Profile)
• Electronic Speed Control: XL-5
• Motor (elektrisch): Titan 12T 550 (12-Turn)
• Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz radio
• Ontvanger: 3-kanaals micro
• Transmissie: Magnum 272
• Chassis materiaal: Composiet Nylon
• Topsnelheid: 50 kilometer per uur
• Niveau: 1
• Oplader: 4 Ampère DC piekdetectie snellader (inclusief)
• Batterij: Traxxas 7-cell NiMH iD (inclusief)
• Benodigd: 4 x AA batterijen voor de oplader

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl