Traxxas Chevrolet Stingray 1/10 Scale AWD Supercar 4Tec 3.0 zwart Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Traxxas Chevrolet Stingray 1/10 Scale AWD Supercar 4Tec 3.0 zwart
399,00

Model: TRX93054-4BLK

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Traxxas Chevrolet Stingray 1/10 Scale AWD Supercar 4Tec 3.0 zwart

Wanneer je iemand zou vragen om de beste Amerikaanse sportauto, dan komt waarschijnlijk als eerste de Chevrolet Corvette Stingray naar boven. Hoe gaaf is het als je nu met dit model aan de slag kunt? Traxxas komt met een fantastisch schaalmodel van deze klassieker in het autoracen. Deze mid-engine Corvette heeft fantastische details, een geweldig frame en uitstekende elektronica aan boord. De Chevrolet Corvette Stingray is een absolute topper en beschikt over alle innovatieve technologieƫn die je van Traxxas mag verwacht.

Ultiem realisme
Traxxas staat natuurlijk bekend om het zeer waarheidsgetrouw namaken van originele modellen als het gaat om RC-voertuigen. Dat is bij de Chevrolet Corvette Stingray niet anders. Onder het glas aan de achterzijde vind je bijvoorbeeld een realistische replica van de 16-valve V8 motor van de Corvette. Of wat dacht je van de zwart-chromen wielen waarmee dit model komt? Alle details kloppen en geven je echt het gevoel dat jezelf aan het stuur staat van de Chevrolet Corvette Stingray.

Groter en beter chassis
De Chevrolet Corvette Stingray van Traxxas komt met het vernieuwde 4-Tec 3.0 chassis, dat beschikt over een langere wielbasis en een bredere opzet die speciaal ontwikkeld is voor dit model. Daarnaast is er gewerkt aan de juiste lengte en breedte om zo accuraat mogelijk de Stingray na te maken. Dit zorgt voor een betere stabiliteit en een uitstekende handeling. Met volop precisie en het exacte gevoel dat je hebt als je de echte Chevrolet Corvette Stingray zou besturen.

Clipless body mounting
Een groot voordeel van de Chevrolet Corvette Stingray is de clipless body mounting. Zonder ingewikkeld gereedschap of moeilijke handelingen kun je de body verwijderen en weer terugplaatsen. Handig als je de batterij wilt opladen of een onderdeel moet onderhouden of vervangen. Ook al maak je geen gebruik van clips of andere gereedschappen, het speciale mechanisme aan de binnenzijde van de body zorgt er wel voor dat onderdelen goed op hun plek blijven zitten.

Innovatie
De Chevrolet Corvette Stingray beschikt over volop innovatie. Een onderdeel daarvan is natuurlijk het Traxxas 4-Tec 3.0 AWD chassis, maar ook in het ontwerp is nagedacht over verbeteringen en innovatie. Heel precieze engineering geeft je nog meer controle over het voertuig. Gecombineerd met een lage wegligging, een mid-motor configuratie en een volledig aanpasbare ophanging, zorgt dit voor een optimale performance van de Chevrolet Corvette Stingray.

Breng de historie tot leven
Met de Chevrolet Corvette Stingray van Traxxas breng je de historie tot leven. Met meer dan 68 jaar ontwerpgeschiedenis was het belangrijk om bij deze replica goed op de details te letten. Elke autoliefhebber zou het gelijk opvallen als er iets niet helemaal juist zou zijn overgenomen. Daarom heeft Traxxas veel tijd geĆÆnvesteerd in het uiterlijk van deze RC-wagen. Het resultaat? Ongekende accuraatheid als het aankomt op de details. Inclusief verlichting en vele details.

Banden en wielen
De Traxxas Chevrolet Corvette Stingray wordt geleverd met grote 4-Tec 3.0 banden die zijn gemonteerd op gedetailleerde zwart-chromen wielen. Deze combinatie zorgt voor meer stabiliteit en verbeterde handling. Ook de remschijven zijn tot in het kleinste detail nagemaakt. De gehele combinatie zorgt voor een echt authentieke look.

Oliegevulde ultra schokdempers
Met de Chevrolet Corvette Stingray ga je waarschijnlijk hoge snelheden bereiken. Dan is het belangrijk dat het voertuig voorzien is van krachtige schokdempers, zodat eventuele impact geen gevolgen heeft voor de rijprestaties. Dit model is voorzien van oliegevulde Ultra shocks voorzien van X-ring technologie. Dit zorgt voor de beste performance en maakt dat jij je volledig kunt focussen op de besturing van het voertuig.

Waterproof receiver box
Een belangrijk aspect van de Chevrolet Corvette Stingray is dat je hiermee bij elke weersomstandigheid de weg op kunt. De receiver beschikt namelijk over een gepatenteerde waterproof box. Hierdoor blijft de micro receiver droog, zelfs bij het meest extreme weer. Regen, sneeuw of een natte ondergrond is hierdoor niet langer een obstakel om te kunnen racen. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Specificaties
 Lengte: 492 mm
 Voorkant: 204 mm
 Achterkant: 202 mm
 Breedte: 227 mm
 Gewicht: 1,78 kg (met body, zonder batterij)
 Hoogte: 130 mm
 Wielbasis: 288 mm
 Schokdempers: Ultra (kort, voor en achter)
 Diameter banden: 73 mm
 Diameter wielen: 54 mm
 Electronic Speed Control: XL-5 ESC
 Motor (elektrisch): Titan 12T 550 (12-Turn)
 Chassis: nylon composiet
 Aandrijving: 4WD
 Remmen: elektrisch
 Radiosysteem: TQ 2,4 GHz
 Topsnelheid: 50 kilometer per uur
 Batterijcompartiment: 158 x 46 x 26 mm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl