Categorieën
Schaduw

Traxxas Pro Scale Remote Operated Winch for Traxxas TRX-4 and TRX-6 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

109,95

Model: TRX8855

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas Pro Scale Remote Operated Winch for Traxxas TRX-4 and TRX-6

De Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 maakt jouw voertuig nog completer. Deze volledig elektrische lier presteert precies zoals een lier dat in het echt zou doen. Het is een extra functionaliteit voor jouw off-road avonturen, waarmee je nog meer onherbergzame plekken kunt verkennen en voertuigen in nood weer op weg kunt helpen. Het uitrollen en oprollen van de lier doe je met één druk op de knop, de lier is volledig waterproof en heeft een trekkracht van bijna 5 kg. Ideaal voor de meeste situaties.

Handige controller met 2 kanalen
De Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 bedien je met de handige fob-style afstandsbediening die je gemakkelijk als sleutelhanger of aan een keycoard kunt gebruiken. Ook kun je de fob eenvoudig op de afstandsbediening van je voertuig monteren. De twee knoppen op de fob zijn naar wens in te stellen en bieden de mogelijkheid om automatisch de lier uit te rollen en weer op te rollen. Kies zelf welke knop wat moet doen, de rest gaat volledig vanzelf.

Vrijgavenknop voor de spoel
Wil je met één druk op de knop het touw zoveel mogelijk uitrollen? Gebruik dan de free spool release button. Houd deze knop ingedrukt en de lier draait net zover uit als je zelf wilt. Gemakkelijker wordt het niet met de Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6.

Maximale power
De Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 heeft een maximale trekkracht van ongeveer 5 kilogram. Ideaal om in onherbergzaam terrein over de meest ingewikkelde obstakels te komen met jouw Traxxas TRX-4 of TRX-6 voertuig. En ook meer dan voldoende trekkracht om andere voertuigen vlot te trekken, mochten ze in problemen zitten. Een groot voordeel is dat de lier zijn vermogen rechtstreeks uit de batterij van het voertuig haalt, dankzij de speciale XL-5 HV accessoires plug. Je hebt dus geen aparte batterij of vermogensbron nodig voor de Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6.

Automatische rem
Een handige feature van de Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 is de automatic brake. Of je de lier nu uitrolt of inrolt, als de lier even niet bestuurd wordt, zal de automatische rem worden ingeschakeld, waardoor het touw niet verder inrolt of uitrolt. Hiermee zal jouw voertuig dus niet opeens van een steile helling afglijden.

Waterproof
Een groot voordeel van de Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 is dat het onderdeel volledig waterproof is. Juist als hellingen glad worden of als een ander voertuig onder natte omstandigheden in de problemen komt, bewijst de lier zijn waarde. Regen, sneeuw of natte ondergronden zijn niet langer een probleem, met de Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 kun je ook in deze omstandigheden perfect uit de voeten.

Volledig aan te passen aan jouw wensen
De Pro Scale Winch voor Traxxas TRX-4 en Traxxas TRX-6 is volledig te personaliseren. De standaard uitvoering ziet er al prachtig uit, maar wil je liever een ander kleur touw of een andere kleur van de behuizing, bestel dan jouw favoriete kleuren optioneel bij. Zo maak je de lier helemaal op maat en past deze perfect bij je voertuig.

Specificaties
 Maximale trekkracht: 5 kg
 Waterproof: ja
 Geschikt voor: TRX-4 en TRX-6
 Afmetingen: 74 x 31 x 23 mm (l x h x b)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl