Vallejo Metal Color White Aluminium - 32ml - 77706 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Vallejo Metal Color White Aluminium - 32ml - 77706
7,95

Model: VAL77706

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Vallejo Metal Color White Aluminium - 32ml - 77706

Voor het beschilderen van metalen voorwerpen komt Vallejo nu met de speciale Vallejo Metal Color Aluminium verf. Deze acrylverf op waterbasis is ideaal voor airbrushing. Ervaar zelf het verschil met eerdere verf die bedoeld was voor metaal.

Vallejo Metal Color formule
De Vallejo Metal Color verf op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor airbrushing. Om een optimaal resultaat te krijgen, is er gebruik gemaakt van nieuwe aluminium pigmenten. Deze innovatieve pigmenten zorgen voor een ongekende kwaliteit, die niet eerder mogelijk was in metal kleuren op waterbasis. De unieke formule zorgt voor speciale hechting op resin en plastic. Fijn is ook dat de verf een superieure weerstand heeft en dat de dekking ook over tijd uitstekend is.

Primer of niet?
Bij veel metal verven is het belangrijk om eerst een primer te gebruiken voor een optimaal resultaat. Met de Vallejo Metal Color verf is dit niet nodig. Je kunt de verf direct op het model aanbrengen, zonder dat dit ten koste gaat van de dekking. Enige uitzondering zijn vliegtuigonderdelen, waarbij een grondlaag van zwarte glossy primer 77660 wordt aangeraden. Hiermee komen de speciale kwaliteiten van de pigmenten namelijk beter tot hun recht. Voor alle andere metalen onderdelen geldt dat de verf direct aangebracht kan worden.

Gebruiksaanwijzing
Voor een optimaal gebruik van de Vallejo Metal Color verf is het volgen van onderstaande stappen noodzakelijk:

1. Schud de verf voor gebruik
2. Giet de verf uit het flesje direct in de cup van de airbush. Verf verdunnen? Doe dit eerst, voordat je de verf in de cup van de airbrush giet. Mengen van kleuren kan in de cup zelf.

Goed om te weten is dat de Vallejo Metal Color verf snel droogt. Je kunt vrijwel direct beginnen met weathering, washes, pigmenten en andere dry-brushtechnieken. Echter, voor een optimaal resultaat raden wij aan om een uur te wachten voordat je de verflaag verder gaat bewerken.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl