DJI Phantom 3 Standard €819.00!

DJI Phantom 3 Standard €819.00!

DJI Phantom 3 Standard nu van €919.00 voor slechts €819.00!

De DJI Phantom 3 Standard is het nieuwe paradepaardje van DJI. Deze drone levert de topkwaliteit die u gewend bent en maakt het voor iedereen mogelijk om prachtige beelden vanuit de lucht te maken. De DJI Phantom 3 Standard is namelijk eenvoudig in het gebruik, is voorzien van een uitstekende camera en biedt de mogelijk om live in HD mee te kijken met de beelden die de drone opneemt.

Automatic Flight Assistant
De Phantom 3 Standard van DJI is uitgerust met een automatic flight assistant. Hierdoor kunt u de drone volledig zelf besturen, maar met de wetenschap dat het apparaat altijd in staat is om veilig terug te keren in geval van nood. De ingebouwde GPS onthoudt namelijk het vertrekpunt van de DJI Phantom 3 Standard. Met één druk op de knop of wanneer het signaal tussen de drone en de controller wegvalt, keert het toestel terug naar de beginplaats.

Daarnaast zorgt de flight assistant ervoor dat de drone stabiel in de lucht hangt. Na het opstijgen zal de DJI Phantom 3 Standard automatisch stil blijven hangen in de lucht, totdat u een commando geeft. Het besturen van de drone is vervolgens eenvoudig en elke keer wanneer u wilt, zal de DJI Phantom 3 Standard op zijn plek blijven hangen, zonder hoogte te verliezen. Dankzij de automatic flight assistant is het vliegen met deze drone ideaal voor zowel beginners als gevorderden.

HD-camera
Vanuit de lucht kunt u vanzelfsprekend spectaculaire beelden maken, mits er een goede camera aan boord hangt van uw drone. Met de DJI Phantom 3 Standard is dit gegarandeerd. Deze drone is uitgerust met een 3-assige gimbal waaraan een uitstekende HD camera hangt. Deze camera neemt op in een 2,7K HD videoresolutie. Ook foto’s worden genomen in uitstekende kwaliteit, namelijk 12 Megapixel.

De 3-assige gimbal houdt de camera stevig op zijn plaats. Hierdoor zult u geen last hebben van bewogen foto’s of trillerige video-opnamen. Met als resultaat dat u prachtige en vloeiende luchtbeelden kunt maken, terwijl u ondertussen de richting en de hoogte van de drone voortdurend aanpast.

HD Live viewing
Een unieke feature van de DJI Phantom 3 Standard is dat u live in HD met de beelden die de camera opneemt mee kunt kijken. Hiervoor kunt u de gratis DJI app downloaden op uw smartphone of tablet. Via een eigen opgezette WiFi-verbinding streamt de Phantom 3 Standard van DJI vervolgens live de beelden naar uw device. Op deze manier ziet u direct of de beelden die worden opgenomen door de drone volledig naar wens zijn.

Soepel vliegen
Het besturen van een drone kan soms lastig zijn, zeker wanneer de weersomstandigheden niet optimaal zijn. Toch is het een fluitje van een cent om met de DJI Phantom 3 Standard soepel te vliegen. De responsive motoren zorgen er namelijk voor dat de drone direct reageert op uw aansturingen. Fijn is ook dat de motoren opgebouwd zijn uit gebogen DJI elektromagneten die zorgen voor optimale prestaties en tegelijkertijd de levensduur van de motoren flink verlengen.

Ultieme controle
Vliegen met een drone kost normaal gesproken enige vaardigheid, maar niet met de DJI Phantom 3 Standard. De speciaal voor dit toestel gemaakte controller maakt het besturen eenvoudiger dan ooit. Met de afstandsbediening kunt u niet alleen de drone besturen, maar ook de camerapositie aanpassen voor de meest optimale beelden. Daarnaast is de controller uitgerust met een oplaadbare batterij, een handige houder voor uw smartphone en een extender die het bereik van de controller verlengt tot een afstand van 1 kilometer.

DJI app
De DJI app is een belangrijk onderdeel van het vliegen met de DJI Phantom 3 Standard. Via deze app kunt u niet alleen live in HD meekijken met de beelden van de camera, maar u kunt ook de instellingen voor de camera volledig aanpassen. Daarnaast kunt u via de app video’s bewerken, vluchtgegevens waaronder de snelheid, hoogte en route bekijken en flight logs bijhouden om de beste momenten direct vast te leggen.

Langer vliegen
De DJI Phantom 3 Standard is voorzien van de gepatenteerde DJI Intelligent Flight Battery. Deze intelligente batterij geeft telkens zijn status door aan de app, waardoor u live kunt zien hoe lang u nog door kunt vliegen. Daarbij wordt rekening gehouden met de hoogte van de drone en de afstand tot de locatie van waar u vertrokken bent. Zo krijgt u op tijd een seintje wanneer u weer terug moet keren, om niet met een lege batterij te komen zitten in de lucht.

Het opladen van de batterij gaat snel en is eenvoudig. Tijdens het opladen geven LED indicatoren de status van de batterij aan en hoeveel de accu inmiddels is opgeladen. Een plastic behuizing zorgt daarnaast voor de duurzaamheid van de batterij. Deze behuizing kan tegen een stootje en verlengt de levensduur aanzienlijk.

Specificaties
Algemeen Gewicht: 1216 gram (inclusief batterij) 
Opstijgsnelheid: 5 meter per seconde 
Daalsnelheid: 3 meter per seconde 
Maximale snelheid: 16 meter per seconde (windstil) 
Maximale hoogte: 6000 meter 
Vluchttijd op 1 batterijduur: 25 minuten 
Navigatie: ingebouwde GPS Camera 

Camera
Cameralens: FOV 94 graden 20 mm 
Sensor: 1/2.3”, 12 MP 
Fotoresolutie: 4000 x 3000 
Videoresolutie: 
UHD 2.7K, 2704 x 1520p met 30 fps 
FHD 1920 x 1080p met 24/25/30 fps
HD 1280 x 720p met 24/25/30/48/50/60 fps 
Fotoformaat: JPEG, DNG Videoformaat: MP4, MOV 
SD-kaartslot: Micro SD Kaart 8GB (inclusief) 

Afstandsbediening
Frequentie afstandsbediening: 5.725 GHz – 5.825 Ghz 
Batterij afstandsbediening: 2600 mAh LiPo 18650 

Batterij
Capaciteit Intelligent Flight Battery: 4480 mAh 
Gewicht batterij: 365 gram

App
App: DJI Go 
Live View frequentie: 2,4 GHz 
Live view kwaliteit: 720p met 30 fps 
Minimaal besturingssysteem: iOS 8.0 of hoger / Android 4.1.2 of hoger Aanbevolen apparaten: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 3, Samsung Tab 705c, Samsung S6, Samsung S5, Samsung Note4, Sony Z3 Experia, MI 3, MI PAD* 

*Wanneer uw toestel hier niet tussen staat, betekent dit niet dat de app niet werkt op uw smartphone of tablet. Op het moment is DJI hard aan het werk om de app op zoveel mogelijk apparaten compatibel te maken. Op de bovengenoemde toestellen werkt de app gegarandeerd.