Traxxas TRX-4M 1/18 Land Rover 4WD Electric Truck in voorraad!

Traxxas TRX-4M 1/18 Scale and Trail Crawler Land Rover 4WD Electric Truck nu uit voorraad leverbaar vanaf €179.95!

De Traxxas TRX-4 crawler is een absoluut monster waarmee je nieuwe avonturen beleeft. Gebouwd op het realistische TRX-4 platform met een schaal van 1 op 10, is dit voertuig klaar voor echte actie. Met olie gevulde schokdempers, een stevig frame en uitstekende mogelijkheden om zowel offroad als onroad de concurrentie te verslaan, is deze crawler perfect voor vele gelegenheden. En dankzij de precieze controle met de afstandsbediening is dit model ook uitstekend geschikt voor het snel en behendig manoeuvreren op indoor locaties.

Past in je backpack
Een groot voordeel van de Traxxas TRX-4 crawler is zijn compacte afmetingen. Deze crawler past gemakkelijk in je backpack, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Door de kleine afmetingen is het model zeer behendig en kun je zelfs de meest onmogelijke locaties bereiken. Of het nu gaat om rotspartijen of een lastig indoor parcours, met deze RC-machine is geen uitdagingen te gek.

Hoge wendbaarheid
Wanneer je binnen aan de slag gaat met de Traxxas TRX-4 crawler, is het belangrijk dat je een korte draaicirkel hebt en natuurlijk een uitstekende stuurhoek. Dat zit wel goed met dit model. Met een stuurhoek van 45 graden kun je zelfs op de meest complexe locaties, waar elke centimeter telt, perfect uit de voeten met deze crawler. Deze hoge wendbaarheid maakt van de Traxxas TRX-4 crawler een absolute topper.