Uit voorraad leverbaar de nieuwe Traxxas XRT 1/5 8S!

317941804 2665238593607772 4598048240865976122 n

Check nu de nieuwe Traxxas XRT 1/5 8S Brushless Truggy TSM RTR in onze Toemen XXL Superstore! 

Vanaf zaterdag 3 december bij ons fysiek in de winkel te koop en vanaf 19 december online te bestellen! Wil je hem dus direct hebben? Kom dan langs in onze 600m2 grote Superstore! 

De Traxxas XRT combineert race-geinspireerd ontwerp en techniek met X-Maxx kracht en power. Het resultaat is een geheel nieuw platform met scherpe reflexen en ongekende stabiliteit dat in staat is om het bovenste bereik van extreme 8s-kracht en -snelheid te benutten.

Gebouwd voor snelheid en controle
XRT is ontwikkeld met een focus op snelheid, controle en prestaties. XRT’s lage zwaartepunt, ultra brede houding en onopvallende carrosserie bieden vertrouwen en controle terwijl XRT accelereert over de wijd open ruimtes tot een totale snelheid van 60+ MPH.

Bewezen sterke, volledig metalen aandrijflijn
XRT-prestaties en duurzaamheid beginnen met zijn volledig metalen 8s-aandrijflijn. Stalen differentielen met 4 versnellingen en stalen aandrijfassen zijn verbonden door een zeer sterke centrale as van geextrudeerd aluminium. Het is een nauwkeurig ontworpen recept waarvan bewezen is dat het een monstertruck is in de X-Maxx.

race-geinspireerd chassis met laag CG
Het prestatiegerichte chassisontwerp van de XRT is geconfigureerd om het zwaartepunt te verlagen voor superieure handling en stabiliteit. De dubbele 6700 4s-batterijen en de stuurservo zijn zo gepositioneerd dat het gewicht zo laag mogelijk in het chassis wordt geplaatst en deze kritieke componenten worden beschermd.

Patent-pending clipless body
XRT’s cliploze body, waarvoor patent is aangevraagd, kan gemakkelijk worden verwijderd en geinstalleerd in slechts enkele seconden en toch wordt hij op zijn plaats vergrendeld met ongelooflijke kracht en veiligheid. Het systeem maakt gebruik van een kooi in het lichaam om flex te minimaliseren, terwijl externe skids strategisch zijn geplaatst om de body te beschermen.