E-Flite X-VERT VTOL RTF in voorraad

E-Flite X-VERT VTOL RTF
De E-Flite X-VERT VTOL (verticaal opstijgen en landen) simpele parkvlieger, heeft een vleugel-design en SAFE technologie. Dat maakt de Park Flyer makkelijk voor iedereen om te genieten van de geweldige vluchtmogelijkheden. Deze Ready-To-Fly versie heeft alles wat u nodig heeft.
 
Design
VTOL vliegtuigen hebben meestal complexe mechanisme met kantelbare vleugels en motoren om zowel verticaal als horizontaal te vliegen. De X-VERT park flyer werkt, dankzij het design en SAFE technologie simpel. E-Flite X-VERT maakt gebruik differentiele stuwkracht en elevons om van verticaal naar horizontaal te vliegen. De eenvoud van dit ontwerp maakt het lichtgewicht EPO-vliegtuig opmerkelijk duurzaam. 
 
SAFE technologie
In de basis van de E-Flite X-VERT VTOL zit SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) Flight Control software die expert is ingesteld, zodat bijna elke RC-piloot het plezier van VTOL-vluchten kan ervaren.
 
Automatische overgang
Vliegen van verticaal naar horizontaal is zo gemakkelijk als het omhalen van een switch. De overgang wordt automatisch gedaan door de vluchtcontroller in combinatie met SAFE technologie om het vliegtuig stabiel te houden. Dit zorgt ervoor dat u kunt ontspannen en plezier hebben.
 
3 vlieg modes
Multirotor Stability Mode
Airplane stability Mode
Airplane Acro Mode met AS3X technologie