GoPro HERO 4 Black Adventure

GoPro Hero 4 Black Adventure

Voor de mooiste actiemomenten wil je de beste actiecamera hebben. Met de GoPro Hero 4 Black Adventure heb je zonder twijfel de beste camera van het moment voor professionele actiefoto's. De nieuwste GoPro overtreft zijn voorganger in alle opzichten. De fotokwaliteit van de GoPro Hero 4 Black Adventure is ten opzichte van eerdere modellen flink verbeterd. Daarnaast werkt de camera een stuk sneller en soepeler dankzij de sterkere processor.

Topkwaliteit actiefoto's en video's
Het belangrijkste van een camera blijft natuurlijk de kwaliteit van de foto's en video's. De GoPro Hero 4 Black Adventure kan video's maken met een resolutie van 4K met 30 frames per seconde. Dit houdt in dat de camera tot 4x Full HD kan opnemen en afspelen. Een belangrijke vernieuwing van deze nieuwe GoPro is dat de audiokwaliteit bij het opnemen van video's flink is verbeterd. Daardoor krijg je een nog intensere beleving van jouw actiefilm. Voor foto's zit je met de nieuwste GoPro ook goed. De Hero 4 Black Adventure heeft een 12 Megapixel lens voor haarscherpe foto's.

Waterbestendig voor coole onderwaterbeelden
De GoPro Hero 4 Black Adventure is de actiecamera van het moment en is ook prima onder water te gebruiken. Het nieuwste model van GoPro is waterbestendig tot een diepte van 40 meter. Met de handige 'Low-light'-functie worden ook foto's en video's in donkere omgevingen, bijvoorbeeld onder water, scherp opgenomen. Natuurlijk bevat de GoPro Hero 4 Black Adventure ook beeldstabilisatie voor zowel foto's als video's, zodat jouw beelden niet meer bewogen zullen zijn.

Extra features GoPro Hero 4 Black Adventure
De nieuwste GoPro beschikt over handige features zoals Wi-fi en Bluetooth. Daarmee kun je jouw actiefoto's en -video's direct delen met vrienden via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram. Ook heeft de Hero 4 Black Adventure verbeterde mogelijkheden voor nachtopnamen. Bijzonder is de 'Hi-light tag', een handige functie waarmee het mogelijk worden om binnen een opname belangrijke momenten vast te leggen. Zo kun je een grappig moment direct markeren voor later. Uiteraard is de GoPro Hero 4 Black Adventure uit te breiden met allerlei mounts en accessoires om nog betere actiefoto's en -video's te schieten.

De GoPro Hero 4 Black Adventure is de nieuwste actiecamera van GoPro. Met deze camera schiet je superscherpe video's en foto's en leg je elk actiemoment haarfijn vast.

Specificaties:
– 4K met 30fps
– 12 Megapixel camera
– Time-lapse functie
– Night-lapse functie
– Waterproof (tot 40 meter)
– Protune
– ADC (analog to digital converter)
– Verbeterde audio-opnamen
– QuickCapture
– HiLight
– Wi-fi, Bluetooth
– Aansluitingen voor USB, HDMI
– Beeldhoek van 170 – 190°