Nine Eagles Galaxy Visitor 3

Nine Eagles Galaxy Visitor 3

Nine Eagles Galaxy Visitor 3 FTR RTF 2.4GHz (NIEUW EN DIRECT UIT VOORRAAD!)

De geheel nieuwe Nine Eagles Galaxy Visitor 3 quadcopter kan overal mee naartoe worden genomen en je bent verzekerd van een hoop plezier. Het model is tevens uitgevoerd met een HD camera 1280×720 Pixel 30 fps en meegeleverde SD-kaart. Heb je nog nooit gevlogen met een quadcopter? Geen enkel probleem de Galaxy Visitor 3 is uitgevoerd met maar liefst 3 verschillende modus die kunnen worden ingesteld via de zender. Als je het model geheel onder de knie hebt, kunt u het systeem overschakelen naar agility modus voor sneller en wendbaarder vliegen. Tevens is het model onder andere uitgevoerd met de volgende functies;

Headless Flight: 
Normaal gesproken vlieg je een model vanuit het gezichtspunt van de cockpit, waarbij het dus noodzakelijk is om te denken 'vanuit het model'. Bij een symmetrisch model zoals de Galaxy visitor 3 is het heel lastig te zien wat de voor en achterkant is, daarom is dit model met de 'Headless flight' mode waarbij het model bestuurd wordt vanuit het perspectief van de piloot met de zender in de hand. Het 'omdenken' is hierbij dus niet nodig.

Auto-Return: 
De auto return functie zorgt ervoor dat het model, uit iedere willekeurige positie, onmiddellijk en automatisch terugkeert naar de piloot . Druk op de AUX 1 -knop op uw afstandsbediening om de Auto Return functie te starten. Deze functie werkt in alle vlieg modus.

Auto Brake: 
De Galaxy visitor 3 heeft een automatische remfunctie . Als u plotseling de Roll-/Nickknuppel in voorwaartse vlucht loslaat, vertraagt de voorwaartse vlucht volautomatisch naar een zweefstand. Met deze functie kunnen botsingen met obstakels worden vermeden. 

Functie Signaal Verlies:
Indien tijdens de vlucht de verbinding onderbroken wordt bijvoorbeeld als de quadcoper buiten bereik is, de zender uitvalt, of het signaal wordt verstoord zal het model op een hoogte van ongeveer 2-3m 5 seconden blijven zweven en dan gaan landen. 

De gemonteerde ontvanger in de quadcopter werkt met de Futaba S-FHSS code en is hierdoor dus compatibel met alle Futaba S-FHSS afstandsbedieningen zoals Futaba T6J of T14SG. Zo kan het model direct worden gevlogen met alle hoge kwaliteit Futaba S-FHSS afstandsbedieningen.

Belangrijkste kenmerken: 
– 1x LiPo accu 3,7 V 1200 mAh
– 1x 230V accu lader 
– 4x AA batterijen 
– 4x Reserve propeller 
– 1x schroevendraaier 
– 1x camera met Micro SD-kaartlezer
– Gemonteerde LED verlichting
– Camera resolutie 1280×720 Pixel HD
– Hoofd rotor diameter: 147 mm 
– Lengte: 163 mm 
– Breedte: 163 mm 
– Hoogte: 78 mm 
– Vlieg Gewicht: 135 gram